زولبییای هندی - Jabali

زولبیا یکی از اون شیرینی های شهد دارمحبوبه که کمتر کسی هست بهش علاقه نداشته باشه 

قبلا هم دستوری که تو کشور خودمون رواج هست اینجا گذاشته بودم 

اما امروز میخواهم دستور زولبییائی که در کشور هند پخته میشه و بهش جبلی گفته میشه , براتون بزارم 

از دید من هر دو دستور خوشمزه هست و فقط این دستور دردسرش کمتره و همینجور اگه نشاسته گل دم دستتون نیست , میتونه گزینه خوبی باشه 

مواد لازم 

آرد ۱/۲ پیمانه 

پیکینگ سودا ۱/۴ ق چ 

آرد ذرت ۱ ق س 

ماست ۳ ق س 

آب یا شیر ۱/۴ پیمانه 

کره در دمای محیط و کاملا آب شده ۲ ق س 


طرز تهیه 

آردها رو با هم مخلوط کنید ... بغیر از پیکینگ سودا 

ماست و کره  رو اضافه کنید , شیر یا آب رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید , شاید احتیاج به همه آب نداشته باشید ,  خمیرتون باید کاملا خیس شه و راحت از قاشق جدا شه و در واقع روان باشه 

اگه خمیرتون هنوز سفت هست , ۱ قاشق گلاب یا همون شیر رو بهش اضافه کنید 

حالا روی مواد رو بپوشونید و ۲۰ دقیقه بهش استراحت بدید 

روغن رو گرم کنید , و دوباره مواد رو خوب هم بزنید و پیکینگ سودا رو بهش اضافه کنید 

مواد رو دخلل قیف یا نایلون خالی کنید , و داخل روغن هر ۲ سمتش رو سرخ کنید 

و بعد داخل شهدی که از قبل آماده کردید قرار بدید 

با این مواد حدودا ۶ تا ۷ زولبیا میتونید تهیه کنید 

نوش جان , گیلدا 



 

Kommentare

Beliebte Posts