بورانی لوبیا - شمال غرب آذربایجان

در پی ماجراهای لوبیا سبز که داستان بدست آوردنش رو براتون توضیح داده بودم ... امروز نوبت میرسه به غذای سنتی که یکی از دوستان دستورش رو در اختیار من گذاشتن و یکی از غذاهای سنتی شمال غرب آذربایجان هست 

این بورانی رو طبق گفته دوستمون با کمی تغییر تهیه کردم و همینجا ازشون بابت این دستور لذیذ بسیار ممنونم 

برای شروع کار احتیاج به لوبیا سبز دارید که اونو به اندازه بند انگشت کوچیک میکنید و میزارید تا بپزه , ولی دقت کنید له نشه 

داخل تابه پیاز داغ تهیه کنید و چند گوجه فرنگی که خورد کردید بهش اضافه کنید 

حالا بهش ادویه و نمک و لوبیاهای پخته شده رو اضافه کنید

 

جداگانه مقداری لپه رو بزارید تا بپزه و به مواد اضافه کنید, و بزارید با حرارت کم تمام مواد جا بیفته و به خرد هم بره 

جداگانه , مقداری ماست رو با سیر له شده مخلوط کنید و کمی نعنا داغ تهیه کنید 

بعد از سرو کردن بورانی , روش رو با ماست و نعناء داغ تزئین کنید , و میل کنید 

این خوراک واقع خوشمزه بود , حتما امتحان کنید 

نوش جان , گیلدا 


 

Kommentare

Beliebte Posts