بوگاتسا Bougatsa , شیرینی یونانی
یکی دیگه از شیرینی های محبوب یونانی بوگاتسا هست
این شیرینی مثل اکثر شیرینی های دیگه , دارای یک نان ترد و لطیف هست که همون خمیر فیلو تهیه اش میکنه , البته با خمیر یوفکا هم امکان پذیره , ولی بهتره از فیلو استفاده شه , چرا که تردتر و خوشمزه تر هست
اصولا بوگاتسا ها فقط طعم شیرین ندارن , گاهی اوقات ترکیبات داخلی اونها از پنیر و گوشت تهیه میشه
ولی چیزی رو که امروز براتون میزارم , یک نوع شیرینی بسیار لذیذ و خوشمزه هست که کنار قهوه و چایی بهترین , ایده میتونه باشه
مواد لازم برای تهیه کرم داخل شیرینی :
۱ لیتر شیر
آرد سمولینا یا گریس , ۱۵۰ گرم
شکر ۱۸۵ گرم
زرده تخم مرغ ۳ عدد
سفیده ۳۰ گرم
کره سرد ۳۵ گرم
وانیل ۱ قاشق غ
کمی نمک
پوست لیمو ۱ ق غ
مواد لازم برای پایه شیرینی :
خمیر یوفکا یا فیلو ۴۵۰ گرم
کره آب شده ۱۸۰ گرم
طرز تهیه :
ابتدا باید کرم داخل شیرینی رو تهیه کنید
داخل ظرفی تخم مرغها , ارد سمولینا و ۱۰۰ گرم از شیر رو مخلوط کنید
باقی شیر رو با شکر و نمک و وانیل و پوست لیمو , گرم کنید
در حدی که بخار از شیر دیده شه
ظرف رو از روی حرارت بردارید و مواد قبلی رو که مخلوط کرده بودید کم کم به شیر گرم اضافه کنید و همزمان هم بزنید و دوباره ظرف رو روی حرارت کم بزارید و مرتب هم بزنید تا سفت شه و در آخر که از روی حرارت برمیدارید کره رو اضافه کنید , دقت کنید ته نگیره
حالا روی ظرف رو با سلیفون بپوشونید جوری که هوا بین سلیفون و پودینگتون نباشه , و بزارید تا کاملا سرد شه
حالا ظرف مناسبی رو انتخاب کنید , که برای این حجم ۲ تا ظرف ۲۰ در ۲۰ هست
ظرفتون رو با کره ذوب شده چرب کنید
یک لایه از برگ فیلو رو تو ظرف بچینید و اگه اطرافش کمی بیرون از ظرف بود , کارتون خیلی بهتر انجام میشه
کمی با برس خمیر رو چرب کنید , و یک لایه دیگه از خمیر رو روش بزارید ,... این کار رو ۳ بار انجام بدید , دقیقا مثل تهیه باقلوا
حالا مواد پودینگی که خنک شده رو , روی خمیر بریزید و پخش و صاف کنید
و دوباره ۳ لایه خمیر رو مثل دور اول روی پودینگ بزارید .
خمیر گوشه های ظرف رو هم میتونید جمع کنید و روی پودینگ بیارید , من برگه آخر رو کمی با شکل و فرم روی شیرینی گذاشتم و روی خمیر آخر رو هم خوب چرب کنید
اگه قالب مناسب ندارید , میتونید مثل پاکت نامه کار کنید و مواد رو توی خمیر بریزید و مثل پاکت نامه جمع کنید , روی سنی فر بزارید
شیرینی رو داخل فری که از قبل گرم شده به مدت تقریبی ۴۰ دقیقه و با حرارت ۱۸۰ بزارید تا تهیه شه
البته دقت کنید که روی شیرینی با این مدت زمان نسوزه
بعد از تهیه و خنک شدن , میتونید روش رو با پودر شکر تزئین کنید و میل کنید
نوش جان , گیلدا
Kommentare
Kommentar veröffentlichen