قلیه بادمجان - سمنان



راستش تنها چیزی که تو وبلاگم برام جالب توجه هست وجود غذاهای مختلف از گوشه کنار کشورم هست 
البته خیلی از وبلاگها این خصوصیات رو دارن , ولی من همیشه تلاشم بر این بوده که از مواردی نام ببرم و تهیه کنم که شاید خیلیها فراموششون کرده باشن یا خیلی کم تهیه میشه 
این خورشت هم که اینجا معرفی میکنم متعلق به استان سمنان و گرمساری های عزیز هست 
که خود من دستورش رو مثل چند دستور دیگه از ویکی کتاب بدست آوردم 
به عبارتی این مجموعه غذایی که تو نت هست , خیلی بهم کمک کرده و ایده های زیبایی رو پیاده کرده 
اصل این خوراک بدون گوشت تهیه میشه , ولی من در کنارش مقداری گوشت مرغ رو تهیه کردم و گذاشتم 
و در ویکی کتاب از این خورشت با نام * قلیله بادمجان یاد شده که نمیدونم اشتباه تایپی بوده یا اسمش قلیه بادمجان هست !!!
به هر حال ما از هر دو یاد میکنیم تا سمنانی های عزیز بگن که کدومش درسته ^_^


مواد لازم :
گوشت مرغ به میزان لازم ( که در دستور اصلی نداشت )
لوبیا چشم بلبلی ۱ استکان ( من به دلیل استفاده از گوشت , این مقدار رو نصف کردم )
گوجه ۲ عدد کوچک 
بادمجان ۲ عدد کوچک و به دلخواه سرخ کرده 
رب گوجه , ۱ قاشق 
نمک , فلفل , زردچوبه 
آبغوره یا غوره به میزان لازم ( میتونید از آبلیمو یا گرد غوره هم استفاده کنید )
پیاز ۱ عدد بزرگ 
سیر ۳ حبه

طرز تهیه :
اول از همه لوبیاها رو بزارید چند ساعتی خیس بخوره 
بادمجانها و گوجه های حلقه شده رو سرخ کنید و کنار بزارید 
پیاز رو خرد  کنید و تو روغن تفت بدید , در اواخر کار سیر له شده رو اضافه کنید و همراه با رب گوجه کمی تفت بدید 
بعد مقدار کمی آب با آبغوره , لوبیا و  گوشتها رو اضافه کنید 
* اضافه کردن گوجه ها به ۲ صورت میتونه باشه , یا مثل من سرخ کنید و بعد اضافه کنید و یا اول کار خرد کنید به مواد اضافه کنید بزارید باهاش بپزه 
در آخر کار که مواد پخت , بادمجان و گوجه ها رو هم اضافه کنید و بزارید چند جوش دیگه  بزنه و یکدست شه 
حالا خوراک لذیذ شما آماده هست تا با برنج میل کنید :)
نوش جان , گیلدا





Kommentare

  1. چقدر لذیذه ، به به ، منم اگر درست کنم با گوشت مرغ درست میکنم ، واقعا خیلی خوبه که دستورات قدیمی زنده بشن ، گیلدا جان دستت درد نکنه و نوش جونتون

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی عزیزم , اره فکر کنم ماها بدون گوشت نمیتونیم بخوریم :)))))

      Löschen
  2. واقعا خیلی عالیه که ما رو با غذاهای نقاط مختلف کشور آشنا می کنید . خدا قوت گیلدا جون
    بادمجون و لوبیا چشم بلبلی چه شود ، به به

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ارغوان جون , میدونم که شما هم مثل من و شادی جون به بادمجان علاقه دارید :))
      پس حتما امتحان کنید عزیزم
      مرسی از لطفت

      Löschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts