Samstag, 19. September 2015

کباب هندی با سس ماست - هندی




تا به حال چند تا غذای هندی براتون گذاشتم , که از دید خودم واقعا همگی لذیذ بودن 
اونجور که من دقت کردم اصولا دستورات هندی از مواردی استفاده میشه که با ذائقه ما ایرانی ها کاملا جور هست 
مثل وجود گشنیز یا سیر و ماست و غیره .....
دستور دیگه ای که منو تو اون کتاب آشپزی هندیم به خودش جالب کرد , کباب هندی با سس ماست بوده 
قبلا هم براتون ی کباب هندی دیگه گذاشته بودم , و با توجه به خوشمزه بودن اون ستور در صدد بر اومدم که حتما اینو هم تهیه کنم 
این کباب رو طبق دستورش با ماست تهیه کردم ولی اگه دوست داشتید میتونید به جای ماست از خامه هم استفاده کنید  

مواد لازم :
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم 
زنجبیل تازه ۱ بند انگشت 
زردچوبه , فلفل چیلی , نمک - به میزان لازم 
تخم مرغ ۱ عدد 
پیاز متوسط ۱ عدد 
سیر ۲ تا ۳ حبه 
گوجه فرنگی ۲ عدد 
ماست نصف فنجان 
در صورت تمایل مقداری گشنیز خرد شده 
چوب دارچین , ۱ عدد کوچک 
برگ بو , ۱ تا ۲ عدد 
هل ۲ تا ۳ دانه 


سیر و پیاز و زنجبیل  رو رنده ریز میکنیم و به گوشت و زردچوبه و نمک و فلفل , تخم مرغ اضافه میکنیم 
مخلوط رو خوب هم میزنیم تا حالت چسبندگی به وجود بیاد , و ازشون به صورت کباب انگشتی تهیه میکنیم و کنار میاریم 
داخل تابه مقداری روغن گی , یا کره ریخته و برگ بو رو همراه با چوب دارچین و هل اضافه کرده تا حرارت ببینن و عطرشون بلند شه , و دوباره ادویه های درشت رو خارج میکنیم و بهشون گوجه پوره شده  یا خرد شده رو اضافه میکنیم 
کمی که تفت دادیم ماست رو خوب با چنگال میزنیم و به مواد همراه با مقداری آب اضافه میکنیم , دوباره خوب هم میزنیم 
حرارت رو کم میکنیم و مرتب تا جوش اومدن هم میزنیم تا ماست نبره 
اگه دوست داشتید میتونید از خامه هم استفاده کنید 
حالا گوشتهای فرم داده شده رو یکی یکی به سس اضافه کنید و بزارید به آرامی حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزه 
در زمان سرو کردن هم میتونید مقداری گشنیز خرد شده روش بریزید 
این غذا رو میتونید با نان یا برنج میل کنید , ما که با برنج میل کردیم و جای شما خالی بسیار لذت بریم ^_^
نوش جان , گیلدا 








Kommentare:

  1. سلام گیلدا جون عزیز و ماهم ، من اومدم ، امیدوارم بتونم هفته ای یکبار آپ کنم، باز اومدم و دل ضعفه گرفتم از دستور عالیت ، نوش جونتون باشه :*****

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. وای ی ی ی رزی جونم , وقتی اینجا میبینمت انگار دنیا رو با من تقسیم میکنن ^_^
      امیدوارم که همینی که گفتی باشه
      هر چند که باز کمه , ولی غنیمته :)))
      مرسی عزیز نازنین

      Löschen
  2. به به ، خیلی خوشمزه به نظر میاد ، دستتون درد نکنه و نوش جان . حتما امتحانش می کنم
    غذا های هندی اکثرا با ذائقه ی ما جوره به خصوص اگه خودت تو خونه درست کنی و مقدار فلفلش رو انذازه کنی ، هرچند که ما اینجا به خوردن غذا های تند عادت کردیم ! این دفعه که رفته بودم تهران هر چه بقیه می گفتند این غذا تنده به نظر من اصلا نمیومد و می گفتم شماها تند تا حالا ندیدید !!!

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ها ها , کلی خندیدم ارغوان جون :)))
      راست میگی , وقتی آدم عادت میکنه خودش متوجه نیست که واسه دیگرون شاید افراطی باشه
      متاسفانه من هم با تندی زیاد میانه ندارم , البته دوست دارم , ولی بخاطر معده خرابم , نمیتونم زیاد مانور بدم :)
      مرسی از توجهت عزیزم

      Löschen
  3. سلام گیلدا خانم عزیز
    من امروز این غذا را درست کردم و خیلی خوشم اومد، خواستم ازتون تشکر کنم، واقعا دستتون درد نکنه وبلاگتون عالیه و دستورات غذایی که می گذارید خیلی خوب هستند. در مورد این غذا اولش فکر می کردم نتونم خوب درش بیارم و ماست ببره ولی به لطف توضیحات خوب و کامل شما نبرید و خوب شد. سس ماستش خیلی لطیف و باب میل من بود. راستی! من توی گوشتش تخم مرغ نزدم و خدا رو شکر کبابها وا نرفتن و همون فرمی که گرفته بودم موندن. مجدادا ازتون تشکر می کنم که به صورت جامع اطلاعات و تجربیاتتون را در اختیار همه می گذارید. سلامت و شاد باشید
    با سپاس فراوان

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. سلام دوست عزیز
      متاسفانه اسمتون رو نمیدونم که صداتون کنم :)
      ممنونم از اینکه جز به جز کارتون رو یادداشت کردید و خوشحالم که این کباب رو دوست داشتید ^_^
      نوش جونتون باشه دوست عزیز

      Löschen