کوردون بولو بادمجان
باز هم بادمجون و داستانهاش :)))
یقینا باید مثل من عاشق این صیفی باشید تا بتونید از خوردنش لذت ببرید
بخصوص اگه کبابی بشه , چون همزمان با خوردنش از عطرش هم لذت بسیار میبرید
این بادمجان اول به صورت کبابی در اومده و بعد شکمش از مواد دلخواه پر شده و بعد هم به صورت معمول سوخاری شه
بهتره بادمجانی که انتخاب میکنید کمی گوشتی و شکم دار باشه تا بتونید به راحتی داخل شکمش رو از مواد پر کنید
بعد از کباب کردن و پوست کندنش بهش نمک لازم رو بزنید
و باقی کارها رو انجام بدید و سرخش کنید , فقط یاد آور میشم که بهتره که ۲ بار بادمجان رو داخل تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتانید
متاسفانه من تو خونه ژامبون نداشتم , و تنها با پنیر کار کردم
سلام گیلدای عزیزم. وای بادمجووون به به. جات خالی امروز دو تا از این بادوجون دلمه ای های کپل و دوست داشتنی رو کبابی کردم و باهاش یک میزا قاسمی خوشمزه و رژیمی درست کردم و دلی از عزا در آوردم.
AntwortenLöschenآخه همسر و پسر کوچولوم میرزا قاسمی زیاد دوست ندارند. منم امروز ظهر برای پسرم همبر گر درست کردم. و برای خودمم میزا قاسمی.
خلاصه که جات خالی بود. این کوردن بلوی بادمجونم بدجوور چشمک می زنه بانو. دستت درد نکنه و نوش جونت شده باشه الهی عزیزم.
شاد باشی خانومی
سلام نگین جون , نوش جونت باشه عزیزم
Löschenواقعا سخته که تو خونه تفاوت غذایی وجود داشته باشه , همیشه یکی باید از ی چیزی واسه اون یکی صرفنظر کنه
عجب ایده ی جالبیه ! خیلی ممنون گیلدا جون . من عاشق بادمجونم
AntwortenLöschenپس ارغوان جون , حتما تهیه کن که دوست خواهی داشت :))))
Löschen