Freitag, 4. September 2015

کوردون بولو بادمجان



باز هم بادمجون و داستانهاش :)))
یقینا باید مثل من عاشق این صیفی باشید تا بتونید از خوردنش لذت ببرید 
بخصوص اگه کبابی بشه , چون همزمان با خوردنش از عطرش هم لذت بسیار میبرید 
این بادمجان اول به صورت کبابی در اومده و بعد شکمش از مواد دلخواه پر شده و بعد هم به صورت معمول سوخاری شه 
یعنی دقیقا همون کوردون بولو اما با بادمجان


بهتره بادمجانی که انتخاب میکنید کمی گوشتی و شکم دار باشه تا بتونید به راحتی داخل شکمش رو از مواد پر کنید 
بعد از کباب کردن و پوست کندنش بهش نمک لازم رو بزنید 
و باقی کارها رو انجام بدید و سرخش کنید , فقط  یاد آور میشم که بهتره که ۲ بار بادمجان رو داخل تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتانید
متاسفانه من تو خونه ژامبون نداشتم , و تنها با پنیر کار کردم 
نوش جان , گیلدا








Kommentare:

  1. سلام گیلدای عزیزم. وای بادمجووون به به. جات خالی امروز دو تا از این بادوجون دلمه ای های کپل و دوست داشتنی رو کبابی کردم و باهاش یک میزا قاسمی خوشمزه و رژیمی درست کردم و دلی از عزا در آوردم.
    آخه همسر و پسر کوچولوم میرزا قاسمی زیاد دوست ندارند. منم امروز ظهر برای پسرم همبر گر درست کردم. و برای خودمم میزا قاسمی.
    خلاصه که جات خالی بود. این کوردن بلوی بادمجونم بدجوور چشمک می زنه بانو. دستت درد نکنه و نوش جونت شده باشه الهی عزیزم.

    شاد باشی خانومی

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. سلام نگین جون , نوش جونت باشه عزیزم
      واقعا سخته که تو خونه تفاوت غذایی وجود داشته باشه , همیشه یکی باید از ی چیزی واسه اون یکی صرفنظر کنه

      Löschen
  2. عجب ایده ی جالبیه ! خیلی ممنون گیلدا جون . من عاشق بادمجونم

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. پس ارغوان جون , حتما تهیه کن که دوست خواهی داشت :))))

      Löschen