آش عباسعلی - کرمانشاه



مدتی پیش یکی از کاربران صفحه سراغ آش عباسعلی رو از من گرفتن 
خود من هم این اش رو در حد نامش و اینکه متعلق به کرمانشاهی های عزیز هست , شنیده بودم 
ولی نه از موادش خبر داشتم و نه از  طعمش 
این بود که در صددش بر اومدم که تهیه کنم 
قدم اول جستجوی طرز تهیه این اش بود که به وبلاگ آشپزی رنگین مراجعه کردم 
چون این وبلاگ متعلق به خانومی هست که از اهالی کرمانشاه هستن و بهترین کمک مجازی میتونست به خواسته های من باشه 
در مورد این آش باید بگم که طعم و پختی شبیه به آش شله قلمکار داره , و فقط مواد روی آش  کمی متفاوت هست , این اش اصولا در ماه رمضان پخته میشه و طرفداران خاص خودش رو داره 
از خصوصیات این اش کشدار بودن و پخت طولانی اون هست 
و یقینا مثل هر خوراک لذیذ کرمانشاهی  دیگه وقتی با روغن معطر حیوانی و محلی کرمانشاه سرو بشه , لذتش چند برابر خواهد بود :)
امیدوارم که تهیه کنید و لذتش رو ببرید


مواد لازم :
نخود , لوبیا سفید , لوبیا چیتی , برنج ریز  , عدس , از هر کدام نصف پیمانه
گندم ۱/۵ پیمانه 
گوشت گوسفندی  ۴۰۰ گرم ( هر چی بیشتر باشه بهتره )
پیاز ۴ عدد 
سیر داغ و نعناء داغ به میزان لازم 
نمک , فلفل , زردچوبه 



طرز تهیه :
این آش پخت مرحله ای داره , به این صورت که باید حبوبات رو به غیر از عدس جدا بپزید 
گوشت و گندم رو با هم بپزید و در اواسط پخت عدس و برنج رو اضافه کنید 
گوشتها رو ریش ریش یا له کنید و کنار بزارید و کل مواد رو مخلوط کرده و بزارید به آرامی بجوشه 
دقت کنید که مرتب هم بزنید , اونقدر باید پخته شه که تمام مواد له شه 
ی روش راحتتر هم اینه که با میکسر کمی میکسش کنید و گوشتها رو بهش اضافه کنید 
از این به بعد باید دقت داشته باشید که اش ته نگیره 
و مرتب باید جوش بزنه تا کشدار  شه 
که در واقع کشدار شدن از خصوصیات این اش هست 
بعد پیازها رو سرخ کنید و مقداری رو بهش اضافه کنید و مقداری دیگه رو همراه با نعنا داغ  و سیر داغ واسه تزئین استفاده کنید 
وقتی پیاز داغها رو اضافه میکنید بزارید چند جوش دیگه بزنه که خوب طعم مبگیره 
میتونید روغن کرمانشاهی رو به خود اش مستقیم اضافه کنید یا به پیاز داغها 
نوش جان , گیلدا



Kommentare

  1. اگه شبیه شله قلمکاره قطعا عاشقش میشم
    نوش جووون

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. اره شادی جون , خیلی شباهت داره , به غیر از اون قیمه روش

      Löschen
  2. بایدم خوشمزه باشه با گندم و گوشت ، درست میگی مثل آش شلقمکاره ، دستت درد نکنه و نوش جونتون باشه گیلدا جونم ، عکسات رو خیلی دوست دارم

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. قربونت برم رزکم , جای تو و دیگر دوستان , حسابی خالی بود

      Löschen
  3. وای این نخودا عجب چشمکی می زنه
    چقدر غلیظ و کشداره ، به به
    دستتون درد نکنه و نوش جونتون باشه

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی ارغوان جون , جات خالی عزیزم
      اره , چون گندم داره مثل حلیم کش میاد ^_^

      Löschen
  4. خانم گیلدا شما که اینقدر سعی و تلاش برای گذاشتن پست میکنی چرا از عکسعای دیگران برای غذاهاتون استفاده میکنی بهتر نیست عکس غذاهای خودت را بذاری حتما که نباید عکسها کلان باشه خب عکسهای نت با غذاهای شما جور نیست رنگ همین اش نشون از مزه غذای که درست کرده میده شما که نمیتونی دختر بد گل را با عکس یک دخترخوشگل به خانه بخت بفرستی اگر دوست داری کسی از عکسهای شما استفاده نکنه اول از خودت شروع کن تمام عکسهای شما دزدیست البته هم که خودت خبر داری

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. خوب باز هم مشکل همیشگی , یک خانوم ترسو که حتی از عنوان کردن اسمش هم خودداری کرده :)
      من نمیدونم شماها که آنقدر ترس دارید که حتی ی اسم قلابی برا خودتون بزارید , پس چرا اصلا اینجور جسارتها رو بخرج میدین که کامنت بزارید ؟؟
      خوب حالا برم سر جواب شما , که فکر کنم باید شما رو * های * صدا کنم و احتمال میدم که یک فرد افغان باشید
      چون نوشتارتون اینجور نشون میده :)
      در مورد این مسله قبلا هم صحبت کردم , البته با توجه به کنجکاویهاتون حتما به این موارد هم برخوردید که گفتم چرا و چطور
      در ثانی این همه مردم عکس منو میدزدن , من هم عکس اونها رو بدزدم , مگه چی میشه ؟؟ بقول شما دخترخوشگل رو بجای بدگل جا بزنم :))
      این همه وبلاگم رو پایین و بالا کردی , کجا عکس از کس دیگه دیدی ؟ß
      مگه سواد نداری که پای عکسهای پیج منبع رو ذکر میکنم
      خانوم * های * اومدی حرف بزنی ولی متاسفم که تیرت به هدف نخورد

      Löschen
  5. ﺳﻼﻡ ﮔﻴﻠﺪا ﺟﻮﻭﻥ, ﺭاﺳﺘﺶ ﻣﻦ ﺑﺎ ﺁﺵ ﺳﻴﺮ ﻧﻤﻴﺸﻢ اﻣﺎ اﻧﮕﺎﺭ اﻳﻦ ﭼﻨﺪاﻥ ﻫﻢ ﺷﺒﻴﻪ ﺁﺷﻬﺎﻱ ﺧﻮﺩﻣﻮﻥ ﺁﻧﻴﺴﺖ. ﻭﺑﻼﮒ ﺁﺷﭙﺰﻱ ﺭﻧﮕﻴﻦ ﻫﻢ ﺧﻮﺑﻪ ﺧﺼﻮﺻﺎ ﻛﻴﻚ ﻣﺎﺳﺘﻴﺶ ﻋﺎاﻟﻴﻪ, , ﻣﻴﺸﻪ ﮔﻨﺪﻣﺶ ﺭﻭ اﺯاﻳﻨﻬﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﺳﺮﻳﻪ ﻣﻴﭙﺰﻩ ﺑﺮﻳﺰﻳﻢ???

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ماری جان ما شمالی ها ی مثل داریم , که میگیم پله بخور برو تا خوراسون , اش بخور تا درآسون :))
      یعنی کسی که پلو میخوره آنقدر سیر هست که تا خراسان هم میتونه بره و اونی که اش میخوره چون چیز خاصی نداره تا دم در هم که بره گشنه اش میشه دوباره :)))
      البته این اش مثل اون آشها نیست ( رشته ) و خوب سیر میکنه
      بله عزیزم , میتونید از اونها هم استفاده کنید

      Löschen
  6. ﻓﺪاﺕ ﻣﻬﺮﺑﻮﻥ, ﭼﻪ ﻣﺜﺎﻝ ﺑﺎﻣﺰﻩ اﻱ.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. گیلدا جان سلام.مامان منم ترکه و اونا هم یه ضرب المثل مثل همین دارن،گفتم بد نیست منم بیان کنم که میگن:آش،گاپیاکیمین یولداش یعنی آش فقط تا دم در باهات دوسته یا بهتره بگم فقط تا جلوی در خونه بری سیری و زود گرسنه میشی.درضمن کارهاتونم مثل همیشه عالیه.

      Löschen

    2. مرسی از لطفت دوست عزیز ^_^
      این مثلهای قدیمی , خیلی با معنی بودن
      حیف که مثل خیلی چیزهای دیگه داره از بین میره

      Löschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts