Freitag, 12. September 2014

فلافل عدس قرمز




فلافل فقط مختص به ایران و جنوب ایران نیست , امروزه دیگه همه فلافل رو بخوبی میشناسن و حتی میدونن که باید حسابی تند باشه تا بشه اسمش رو فلافل گذاشت :))
 این دستور رو من از یک سایت آلمانی برداشتم , اصولا تو ایران فلافل رو با نخود میشناسن
اما این فلافل ما با عدس اون هم از نوع قرمزش تهیه شده 
راستش من خودم زیاد فلافل خور نیستم یعنی زیاد طعم اونو نمیپسندم , شاید واسه اینکه نخود خام هست و اگه پخته بود برام فرق داشت :)


حتی اون چند سالی هم که شیراز بودم بیشتر سراغ سمبوسه میرفتم تا فلافل 
اما اینو که درست کردم خیلی دوست داشتم , شاید واسه اینکه موادش پخته بود !!!! 
به هر حال ما که از خوردنش لذت بردیم :)
در ضمن وقتی که به موادش دقت کردم دیدم بجز ویگیتارش بودنش , وگان هم شده ;)

مواد لازم :
عدس قرمز ١ لیوان
پودر سوخاری به میزان لازم
پیاز ١ عدد
سیر ٢ حبه
فلفل و نمک به میزان لازم
گشنیز خرد شده ٣ تا ٤ قاشق ( جعفری هم امکان داره )

طرز تهیه :
عدس ها رو ١٠ تا ١٥ دقیقه جلوتر خیس کنید
اگه دوست داشتید میتونید تو همین مرحله مقداری رو بعد از خیس کردن کنار بزارید تا در آخر بگم چکار کنید :))
بعد از خیس خردن بزارید تا بپزه به آب  زیادی احتیاج نداره چون زود میپزه
اگه له شد مهم نیست , چون در نهایت باید همه حسابی له بش
بعد از له کردن , پیاز و سیر رنده شده و سبزی خرد شده رو بهش اضافه کنید
من باز کمی بهش ادویه تندروری اضافه کردم
حالا کم کم ارد سوخاری اضافه کنید و هم بزنید , اگه موادتون گرم باشه به خوبی مشخص نیست که به چه مقدار ارد سوخاری احتیاج داره
پس هر وقت که حس کردید از مواد میشه گلوله ای تهیه کرد , دیگه ارد نریزید


موادتون رو داخل یخچال به مدت نیم ساعت بزارید
دوباره بعد از بیرون آوردن هم بزنید و باز دقت کنید که از مواد به راحتی میشه گلوله ای تهیه کرد یا نه
روغن رو داغ کنید و توپکهای عدس رو تو روغن سرخ کنید
* اما اون مقداری که گفتم کنار بزارید واسه این بود که اگه مایل هستید تو ظرفی سفیده تخم مرغ رو خوب بزنید و گلوله ها رو اول داخل سفیده و بعد داخل عدس بغلتونید و بعد سرخ کنید
که اینجوری شکلش زیباتر شه
البته خودم اینکار رو نکردم :)
یادتون باشه که مثل هر فلافل دیگه باید با سس تند میل شه ؛)
نوش جان, گیلدا 




Kommentare:

  1. وای چه تو دل برو هستند این توپکهات اتفاقا منم دستور این فلافل رو تئ مجله های وگان دیده بودم ولی هیچ تصوری نداشتم که خوب میشه یا نه حالا که شما تاییدش کردی میشه با خیال راحت درستش کرد مرسی از دستور خوبت و عکسای خوشگلت نوش جانتون عزیزم

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ها ها , اره فدات شم الان دیگه ISO
      ٢٠٠٠ گرفته میتونی با خیال راحت درست کنی :)))))
      مرسی عزیزم از این همه محبتت

      Löschen
  2. من عاشق فلافل هستم گیلدا جون بر عکس شما
    ولی از عدس قرمز همیشه فقط توی سوپ استفاده کردم
    باید خوشمزه باشه ولی خوب من همیشه به خاطر بچه هام خیلی تندش نمی کنم فلافل رو
    نوش جون مثل همیشه عالی شده

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. پس حتما اینو امتحان کن شادی جون یقین دارم خوشت میاد

      Löschen
  3. راستی ظاهر متفاوتش هم نسبت به فلافلهای دیگه خیلی شیک ترش کرده
    من یه دستوری داشتم که با لپه درست میشد به اسم فریتر لپه ظاهرش همینجوری خوشگل و گردالی بود

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. البته اگه اون کار آخر رو انجام بدی , قشنگتر خواهد شد , که من حوصله نداشتم :))))))

      Löschen
  4. چقددددر خوشرنگه ، به به ، دلم خواست گیلدا جون ، نوووش جونتون

    AntwortenLöschen
  5. سلام گیلا جونم. به به چه عالی. عدس قرمز دارم حتما باهاش تست می کنم. همبرگر دال عدس که خیلی خوب می شه. اینم از ظاهر خوشگلش معلومه که عالیه.
    همه کارهات عالی اند عزیزم. برقرار باشی و شاد

    AntwortenLöschen
  6. سلام نگین جان , چه جالب همبرگرش رو هم من امتحان نکردم , باید امتحان کرد
    مرسی از توجهت عزیزم

    AntwortenLöschen
  7. خیلی عالی گیلدا جون ،من عاشق انواع فلافل هستم . خیلی خوشگل و هوس انگیز شده .دستتون درد نکنه و نوش جان

    AntwortenLöschen
  8. مرسی عزیزم
    پس حتما از این خوشت میاد , چون من زیاد فلافل دوست نسیتم , ولی این خیلی لذیذ بود

    AntwortenLöschen
  9. سلام گیلدا جون من اولین باره کامن میزارم البته همیشه رسیبی هات رو دنبال میکنم
    من این فلافل رو درست کردم ولی تو روغن وا میره علتش چی میتونه باشه
    با تشکر لیلا

    AntwortenLöschen
  10. سلام گیلدا جون من اولین باره کامنت میزارم ولی همیشه رسیبی ها رو دنبال می کنم
    من این فلافل رو درست کردم ولی تو روغن وا میره علتش چیه با تشکر لیلا

    AntwortenLöschen
  11. لیلای عزیز , مشکل کمبود پودر سوخاری هست , مواد شما هنوز به اون انسجام لازم نرسیده

    AntwortenLöschen
  12. Gilda jan merciii az zahmathaee ke mikeshi, lotf kon age ghazaye kam calorie vabi roghan ya roghan kam age dari baramon bezar lotfan, recipiehat hame aalii hastand.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ممنونم از توجهتون , فکر کنم جواب شما رو تو پیج داده باشم :)

      Löschen