Montag, 1. September 2014

آش بلغور و کرفس




این آش رو از این دستور الهام گرفتم و اینبار سعی کردم چند مورد رو که خودم دوست دارم بهش اضافه کنم 
یکی از اون چیزهای که فکر میکردم این اش رو لذیذ تر کنه وجود کرفس بود 
چون از ریشه یا ساقه کرفس اصولا تو سوپهام استفاده میکنم , این بود که انبار تصمیم گرفتم تو آش امتحانش کنم 
تغییر بعدی که دادم تو سبزش بود , که سعی کردم از چیزی غیر از نعنا استفاده کنم 
اجازه بدید بریم سر اصل مطلب 

مواد لازم :
گوجه فرنگی ٢ تا ٣ عدد 
بلغور ١ استکان که جلوتر خیس کرده باشید 
سبزی اسفناج و گیشنیز که من از مقداری والک هم استفاده کردم ( به میزان احساس خودتون )
کرفس خرد شده ٢ استکان 
پیاز داغ فراوان فراوان 
آبغوره یا غوره یا آب لیمو به میزان لازم 
نخود و لوبیا قرمز از هر کدام ٢ استکان پخته
نمک , فلفل , زردچوبه 
نعنا داغ و سیر داغ برای تزئین 

طرز تهیه :
ابتدا پیازها رو خرد کنید و تفت بدید مقداری رو برای تزئین کنار بزارید و به باقی اون گوجه های خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید تا خوشرنگ بشه 
حالا بلغور خیس شده رو همراه با کرفس و غوره اضافه کنید همراه با مقداری آب بزارید تا کم کم جوش بزنه و جا بیوفته 
بلغور بعد از جوش زدن احتیاج به آب بیشتری داره , پس مواظب باشید 
اگه دوست داشتید میتونید از آب مرغ هم استفاده کنید


اواخر پخت سبزیها رو همراه با حبوبات پخته شده اضافه کنید و بزارید باز کمی جوش بزنه و بعد از اون دیگه میتونید اونو با مواد باقی مانده تزئین کنید و میل کنید 
نوش جان , گیلدا 




Kommentare:

  1. به به چه اشی
    اینجا یه کمی هوا خنکتر شده و اش و سوپ حسابی می چسبه
    نوش جونتون و دستتون درد نکنه عزیزم
    اون ظرفهای خوشگلتون رو به ما قرض می دی ما هم 4 تا عکس بندازیم برای غذاهامون؟ :)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. چه عجب این هوای شما کمی رو به خنکی رفت بالاخره :))))))
      شادی جون همش مال خود خودت , با اون فنجونها طاق میزنم :)))

      Löschen
  2. با وجود کرفس حدس میزنم چقدر باب دندون منه، به به ، حتما امتحانش میکنم ، دستت درد نکنه ، ظرفات هم بسیور بسیور زیباست :))

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. فدات شم عزیزم , من هم از طعم کرفس خیلی خوشم میاد
      از دید من خودش به تنهایی جای ی ادویه عمل میکنه :**

      Löschen
  3. به به ،عجب آشی ، چه تزئین زیبایی و چه ظرف های نازی !
    دستتون درد نکنه گیلدا جون ،نوش جونتون باشه
    من تا به حال آشی که کرفس توش باشه نخورم ، خوشمزه باید باشه .ممنون عزیزم

    AntwortenLöschen
  4. فدات شم ارغوان جون مرسی عزیزم
    امتحان کن خیلی لذیذ بود , من هم همش میخواستم امتحان کنم ولی وقت نبود :)))

    AntwortenLöschen
  5. قبلا یه آشی به اسم آش آبغوره خورده بودم یه جورایی مثل این آش ب.د وای با وجود کرفسو بلغورو گوجه به به میتونم حدس بزنم چقدر خوشمزهسسسسسسسسسسسسس همه اینا کنار گیلدا جون یعنی عاشقققققققققققق عکاسی دکورای خوشگلت و عاشق این بشقابات شدم خیلی عالیه همه چیز مرسی دوست هنرمندم

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. gilda
      um 09:18

      مرسی عزیزم , قابل شما رو نداره گلم , حالا دیگرون که دورن شما که نزدیک هستی تشریف بیار تا با همین ظرفها پذیرایی کنم ازتون نازنین <3 س

      Löschen
  6. salam Gilda jan , merci az dastoor in ash , mesl hamishe aali

    ye soal dashtam Vase in meghdar mavad ke gofti taghriban cheghadr esfenaj ve geshniz estefadeh kardi?? Fariba

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی فریبای عزیز
      من برای این مقدار حدود نصف لیوان گشنیز خرد شده و ٢٠٠ تا ٣٠٠ گرم هم اسفناج استفاده کردم
      البته احتیاج نیست دقیق کار کنید

      Löschen
  7. ميشه لطفا بگين والك چيه؟

    AntwortenLöschen
  8. ميشه لطفا بگين والك چيه؟

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. فریبا جون والک یک سبزی فصلی هست که تو بهار در میاد و تقریبا طعم سیر رو داره
      اگه تو قسمت پلو برید تو والک پلو میتونید عکسش رو ببینید
      :)

      Löschen
  9. وای که چه چینی خوشگلی. حتمن باید آلمانی باشه. خیلییییی خوشگله. قلبم داره از جاش کنده میشه واسش

    AntwortenLöschen
  10. مالی جان اصلا قابل شما رو نداره , این چینی ها آلمانی نیست , چون اونهایی که آلمان میزنه خیلی گرون هستن و من توانایی خرید اونها رو ندارم :)))))))
    متاسفانه پشتش هم نوشته نشده که مال کجا هست

    AntwortenLöschen