سوسیس با خمیر فیلو
ی مدت پیش باز خمیر فیلو خریدم که شیرینی درست کنم
طبق معمول از این خمیر اضافه اومد ، از اونجای که هم که عادت به دور ریختن هیچ چیز ندارم ، این بود که گفتم این کار رو باهاش بکنم
مقداری سوسیس داشتم که خمیرها رو بعد از اینکه کره مالی کردم دور سوسیس پیچیدم
واسه هر سوسیس ٢ تا برگ کافی بود ، البته اگه برگ خمیرتون بزرگ هست ، فکر کنم ١ برگ کافی باشه
بعد با چاقو قطعه قطعه کنید ، کمی هم روی قسمتهای بریده کره بمالید
سپس سوسیسها رو درون سینی فر گذاشته و به مدتی که طلایی شند داخل فر بزارید
چیزی حدود ١٥ تا ٢٠ دقیقه با حرارت ١٨٠ درجه کافی میتونه باشه
این پیش غذا یا کنار غذا با سس تند بسیار لذیذه
امتحان کنید :)
نوش جان ، گیلدا
چه شیک و پیک و خوشگل موشگل :)))
AntwortenLöschenها ها ، مرسی هانی جون
Löschenآخیش دلم وا شد اومدم وبلاگت ، دلم تنگ شده بودا :))))
AntwortenLöschenببخشید این مدت نتونستم بهت سر بزنم گیلدا جان ، طبق معمول ، حررررف نداره :))
آخیش ش ش دل من هم باز شد که دیدمت
Löschenعزیزم ، مهم اینه که هر جا هستی خوش باشی و سالم
از اینکه باز هم میبینمت بی نهایت خوشحالم رزکم
الهي چه ساده و شيكه، منم يه مدل ديگه ش رو درست مي كنم
AntwortenLöschen*** نوش جونتون عزيزم
مرسی لاله جون ، عزیزم پس کی به طور رسمی اینجا هستی ؟؟
Löschen:))
دستتون درد نکنه گیلدا جون ،خیلی شیک و هوس انگیز شده .این خمیر های آماده خیلی کارها رو راحت کردن .حتی با خمیر پاف پیستری هم میشه درست کرد یا دور سوسیس پیچید .
AntwortenLöschenمرسی ارغوان جون ، اره بخدا
Löschenاگه در دسترس باشه خیلی ایده های خوبی میشه باهاش پیاده کرد
البته اگه هم خمیرش نبود ، بنظر من ارزش داره که ١ بار تهیه کنه و بزاره تو فریزر
مرسی گیلدا جان نمی دونستم با فیلو هم میشه. چقدر شیک و زیبا برای مهمونی عالیه
AntwortenLöschenتشکر از تمام زحماتت
مرسی سوزان نازنین ، من هم ممنونم از توجهت :**
Löschenچقدر ناز شدن دستت درد نکنه
AntwortenLöschenمرسی لیلا جون :)
AntwortenLöschenگیلدا جونم سلام و حسته نباشید سوالی داشتم شاید بی ربط باشه ولی میپرسم چون مینونم باهاش راحت غذا درست کنم
AntwortenLöschenتوی اینحایی که من زندگی میکنم کالباسهایی میفروشند که من میگم کالباس ولی روی آن نوشته
اینهها همون کالباسن ؟چون شکل طاهریش شبیه Roast chiken, roast beef
کااباس هست ممنون میشم اگه کمکم کنید
سلام سیما جون ، عزیزم در رابطه به سوالتون باید بگم که
LöschenRoast یک کلمه انگلیسی هست که به آلمانی همون
Braten یا سرخ کردن معنی میده ،که همراه با Beef همون گوشت گاو منظور هست و همینطور با گوشت مرغ
که در واقع اینها رو بعد ازسرخ کردن ، بریده و به صورت برشهای کالباس در میارند
که تو آلمان هم خیلی برای صبحانه و شام مصرف داره
قربون اين ايده ها و قرتي بازيت برم من ❤
AntwortenLöschenقرتی بازی :))))))))
Löschenمرسی هما گلی :****
ایده خیلی جالب , و خیلی خوشگلیه برای یه پیش غذای خوشمزه ...دستتون درد نکنه گیلدا جان
AntwortenLöschenممنونم صفای نازنین، و مرسی از کامنتتون
Löschenیادم باشه دفعه دیگه که خمیر فیلو رو دستم موند از اینا درست کنم! خیلی خوشگل و راحته و خوشمزه ست! دست گیلدای گلم درد نکنه
AntwortenLöschenها ها ، اره شبو جون ، یادت باشه حتما
AntwortenLöschenالان باز هم تو ستم مونده ببینم دور چی میتونم بپیچم :)))