خورشت چغاله بادام
در پی ماجرای خرید چغاله بادام که با شکست مواجه شد :)) به این فکر افتادم که این عزیزان رو تبدیل به خورشت کنم
چون از بچگی یاد گرفتم که مواد غذایی سالم رو تا اونجا که امکان داره دور نریزم
این بود که اینور و اونور گشتم تا دستور این خورشت رو پیدا کنم ، از اونجای که قربونش برم کار کپی و دزدی تو نت داره غوغا میکنه اینه که هر جا رو میزدم با دستور یکجور و نوشتهای و داستانهای تکراری روبرو میشدم
این بود که سعی کردم فقط از اونها کمی الهام بگیرم و این خورشت گرون قیمت رو تهیه کنم :)))
میدونید چرا میگم گرون قیمت ؟؟
مدتی پیش تو فیسبوک یکی از خانومها خورشت خلال بادام تهیه کرده بود و میگفت خورشت از این گرونتر وجود نداره ، گفتم چرا ؟؟ گفت واسه اینکه توش کلی خلال بادام داره و بادام گرونه :))) البته شوخی میکرد
اینه که من هم خواستم بگم که این چغاله ها که هنوز بادام نشده گرونتر از خورشت بادام هست :))))))))
مواد لازم :
تو نت همه جا از گوشت استفاده شده ولی من از گوشت مرغ استفاده کردم : به میزان لازم
سبزی : چیزی که من استفاده کردم جعفری + گشنیز + نعناء هست که از نعناء ٢ قاشق و باقی رو به اندازه نصف لیوان و خرد شده
٢ حبه سیر
پیاز ١ عدد
چغاله بادام به میزان لازم
نمک ، فلفل ، زردچوبه
آب لیمو ، یا آب غوره یا غوره به میزان دلخواه
رب گوجه ١ قاشق
طرز تهیه :
چغاله ها رو بعد از شستن به صورتی که میبینید خلال کنید و هسته داخل اون رو خالی کنید و جداگانه سرخ کنید
پیازها رو خرد کرده و تفت داده و سبزی ها روهمراه سیر اضافه کنید و تفت دهید چغاله ها رو نیز اضافه کرده
مواد دیگر رو اضافه کرده ، بزارید خورشت با حرارت کم پخته و آماده شود
بر خلاف انتظار چغاله ها ظاهرشون در برابر حرارت به خوبی حفص شده بود و این خورشت طعم بسیار لذیذ ی داشت
و به خاطر اینکه به زائقه ما کمی نزدیک شه بهتر دونستم که تغیراتی توش بدم
پیشنهاد میکنم امتحان کنید
نوش جان ، گیلدا
خب پس بالاخره کار این چاغاله ها رو ساختید ! خوبه که خوشمزه شده و از چاغاله ها استفاده ی بهینه کردید ، دستتون درد نکنه و نوش جونتون.معلومه که این چاغاله های سفت شکل خودشون رو حفظ می کنه .منم اینجا از همین چاغاله ها دیدم ولی واقعا قصد ندارم بخرم !!!
AntwortenLöschenمرسی ارغوان جون ، اره بالاخره ترتیبشو دادم :)))))
Löschenالبته اگه دیدی واسه اینکار بهتره کمی تهیه کنی ولی اگه اینجور سفت بود ، خوردن معمولی رو فراموش کن :))
به به دلم از این خورشت میخواد دستت درد نکنه
AntwortenLöschenلیلا جون ، با در دست داشتن همون گوشتهای گیاهی ، براحتی میتونی تهیه کنی
Löschenسلام گیلدای عزیز ا اجازتون من شما رو لینک کردم خوشحال و ممنون میشم اگه دوست داشتید شما هم منو لینک کنید تازه وارد هستم ممنونم
AntwortenLöschenسلام اعظم جان ، به دنیای شکم من خوش آمدی :))))
Löschenمرسی از دعوتت ، شما تو لیست هستید
چه خوب چغاله بادام فکر کنم بیست سال بیشتره که من چغاله بادام نخوردم الان دهنم آب افتاد
AntwortenLöschenمرسی مرجان عزیز
Löschenراستش من هم به ندرت گیرم میاد که انبار هم که گیریم اومد فرقی با چوب نداشت :)))
منتظرش بودم :))) من تا حالا چاغاله رو فقط با نمک خوردم..نه ترشی نه مربا نه خورش اصلا درست نکردم..خب الان دلم خواست چیکار کنم؟؟!! :( اینجا هم که نیست...عید یه عااالمه فقط خوردم تو رشت
AntwortenLöschenهانی جون ، من هم مثل تو بودم، و این اولین تجربه من بود ، شاید اگه مثل چوب نبودند هیچوقت این بالا رو رو سرشون نمی آوردم :))))
Löschenحالا باز خوش به حالت که ی عالم با نمک خوردی ، نوش جونتون باشه
ولی اگه دسترست بود ، بدون ترس امتحان کن ، خوشمزه میشه
گیلدا جان اینجایی که من هستم کنگر
AntwortenLöschenنیست میشه لطف کند بگید
اسم فرنگش چی هست
دوست عزیز ، من نمیدونم شما کجا هستید ، ولی فکر نکنم که همه جا باشه
AntwortenLöschenمتاسفانه چون همه جا هم نیست ، نام علمی یا انگلیسی اونو نمیدونم
گیلدا جون میشه در مورد فنل توضیخ بدید؟که بجای کرفس میشه استفاده کرد؟
AntwortenLöschenممنونم
منظور شما فنچل هست ؟؟
AntwortenLöschenفنچل تقریبا طعم شوید رو داره و کاملا متفاوت هست
خروشت فنچل رو عارفه جون تو وبلاگ ته چین گذاشتند
نه عزیزم اسمش فنل هست مثل کرفس هست
AntwortenLöschenدر ضمن من به عیر از ایت سایت جای دیگه ای نمیرم
سیما جان ، من تا به حال نشنیدم ، و نمیدونم منظور شما چی هست
AntwortenLöschen