چیز کیک مرمری
مواد لازم :
۲۵۰ گ بیسکوییت
۱۲۵ گ کره
۶۰۰ گ شیر
۱۰۰ گ شکر
۱ قاشق وانیل شکری
اب نصفه لیمو ترش
۱۲۵ گ کره
۶۰۰ گ شیر
۱۰۰ گ شکر
۱ قاشق وانیل شکری
اب نصفه لیمو ترش
۱۳ عدد برگ ژلاتین
۴۰۰ گ خامه
مخلوطی از میوهای پخته شده ، گیلاس ، توت فرنگی ، آلبالو ، یا به صورت مربا
ابتدا بیسکوییت را خرد کرده و با کره مخلوط میکنیم ، که بهتر است با ماشین میکس کنید ، سپس داخل ظرف مورده نظر ریخته و با دست خوب فشار میدهم تا یکنواخت شود .
و قالب را درونه یخچال میگذاریم تا بسته شود ، شیر را با شکر و وانیل و اب لیمو مخلوط کرده ،
۵ عدد و ۸ عدد ژلاتین را جداگانه در مقداری اب سرد قرار داده ، ٥ عدد ژلاتین نرم شده را درون نصف لیوان اب گرم ریخته تا حل شود ، و با میوهها مخلوت میکنیم
و ۸ عدد دیگر را با شیر کمی گرم مخلوط میکنیم ، خامه را جداگانه زده و با شیر خنک شده و ژلاتین مخلوط کرده . بهتر است زمان کوتاهی در یخچال باشد تا کمی سفت شود ،
بعد نصف مخلوط شیر را روی بیسکوییت ریخته و روی ان را نصف مخلوط میوه میریزیم ، با چنگال مخلوط را کمی هم میزنیم ، یک باره دیگر این کار را تکراره میکنیم ،
بعد از کامل شدن ، کیک را به مدته ۱ روز داخل یخچال میگذارید تا خوب ببندد ، و بعد تزیین کرده و میل میکنید ، میتونید از میوه های دیگه هم استفاده کنید
نوش جان ، گیلدا
۴۰۰ گ خامه
مخلوطی از میوهای پخته شده ، گیلاس ، توت فرنگی ، آلبالو ، یا به صورت مربا
ابتدا بیسکوییت را خرد کرده و با کره مخلوط میکنیم ، که بهتر است با ماشین میکس کنید ، سپس داخل ظرف مورده نظر ریخته و با دست خوب فشار میدهم تا یکنواخت شود .
و قالب را درونه یخچال میگذاریم تا بسته شود ، شیر را با شکر و وانیل و اب لیمو مخلوط کرده ،
۵ عدد و ۸ عدد ژلاتین را جداگانه در مقداری اب سرد قرار داده ، ٥ عدد ژلاتین نرم شده را درون نصف لیوان اب گرم ریخته تا حل شود ، و با میوهها مخلوت میکنیم
و ۸ عدد دیگر را با شیر کمی گرم مخلوط میکنیم ، خامه را جداگانه زده و با شیر خنک شده و ژلاتین مخلوط کرده . بهتر است زمان کوتاهی در یخچال باشد تا کمی سفت شود ،
بعد نصف مخلوط شیر را روی بیسکوییت ریخته و روی ان را نصف مخلوط میوه میریزیم ، با چنگال مخلوط را کمی هم میزنیم ، یک باره دیگر این کار را تکراره میکنیم ،
بعد از کامل شدن ، کیک را به مدته ۱ روز داخل یخچال میگذارید تا خوب ببندد ، و بعد تزیین کرده و میل میکنید ، میتونید از میوه های دیگه هم استفاده کنید
نوش جان ، گیلدا
اوووووم ، چه شود ، همون برش برای من بسه :)
AntwortenLöschenقابل نداره عزیزم م م م
AntwortenLöschenخیلی هوس انگیز شده چیز کیکتون گیلدا جون ،من معمولا چیز کیک هایی که تو فر می رن رو بیشتر از چیز کیک هایی که ژلاتین دارن و تو یخچال مین دوست دارم ولی این خیلی هوس انگیزه .یه دستور چیز کیک نسله داره که بدونه زلاتینه و تو یخچال می ره خیلی خوب به نطر میاد باید امتحانش کنم .
AntwortenLöschenاره ارغوان جون ، من هم از اون چیز کیکهای آلمانی خیلی دوست دارم
AntwortenLöschenهر چند که یکی از دوستان به تازگی گفت اونها چیز کیکهای فرانسوی هستند :)
حالا مال هر جا هست ، خیلی لذیذ تره
حتی دوست دارم گرم گرم بخورم :)))
واقعا فرقی نمی کنه مال کجاست ! من نمی دونم چرا رابطه ی خوبی با ژلاتین ندارم و واقعا ژله رو هم به عنوان دسر قبول ندارم با این حال که خیلی ظاهر قشنگی داره .
AntwortenLöschenبر عکس پسرم ، من هم زیاد طرفش نمیرم
Löschen