سنیه مرغ با خمیره هزارلا
* این یکی از اون کارهای خیلی خیلی قدیمی هست که تو یکی از صفحات آشپزی پیدا کردم و وبلاگم کشوندم
الان که نگاه میکنم از طرز نوشتنم خندم میگیره
سنیه مرغ با خمیره هزارلا
۵ تا ۶ عدد سنیه مرغ ، که به فرم باریک ان احتیاج داریم
نمک و فلفل به میزنه لازم
۱ عدد هویج
مقداری پیازچه و کرفس
مواده لازم برای سس :
۲ قاشق غذاخوری کره
۱ قاشق غذاخوری ارد
۲۰۰ مل شیر
نصف لیمو ترش
۱ عدد تخم مرغ
خمیره هزارلا به مقداره لازم
ابتدا مرغها را آغشته به نمک و فلفل کرده و سرخ میکنیم ، سبزیجات را پوست کنده و به صورت خلاهای باریک بریده ، در ظرفی دیگر کره را داغ کرده و ارد را در ان تفت میدهم ، و بعد شیر و اب لیمو را اضافه کرده تا سس ما غلیظ شود . سپس خمیر را به صورت مستطیل بریده ، به اندازیی که گوشت مرغ در ان جا شود ، بعد ۱ تکه گوشت گذاشته و مقداری از سبزیجات را روی گوشت گذاشته و مقداری سس ریخته و ۲ طرفه خمیر را روی هم میاوریم ، و روی خمیر را کمی زردی تخم مرغ مالیده و به مدته ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر میگذریم ، از باقیماندیه سس میتوانید در تزین استفاده کنید
۵ تا ۶ عدد سنیه مرغ ، که به فرم باریک ان احتیاج داریم
نمک و فلفل به میزنه لازم
۱ عدد هویج
مقداری پیازچه و کرفس
مواده لازم برای سس :
۲ قاشق غذاخوری کره
۱ قاشق غذاخوری ارد
۲۰۰ مل شیر
نصف لیمو ترش
۱ عدد تخم مرغ
خمیره هزارلا به مقداره لازم
ابتدا مرغها را آغشته به نمک و فلفل کرده و سرخ میکنیم ، سبزیجات را پوست کنده و به صورت خلاهای باریک بریده ، در ظرفی دیگر کره را داغ کرده و ارد را در ان تفت میدهم ، و بعد شیر و اب لیمو را اضافه کرده تا سس ما غلیظ شود . سپس خمیر را به صورت مستطیل بریده ، به اندازیی که گوشت مرغ در ان جا شود ، بعد ۱ تکه گوشت گذاشته و مقداری از سبزیجات را روی گوشت گذاشته و مقداری سس ریخته و ۲ طرفه خمیر را روی هم میاوریم ، و روی خمیر را کمی زردی تخم مرغ مالیده و به مدته ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر میگذریم ، از باقیماندیه سس میتوانید در تزین استفاده کنید
خوشمزه و سالم ، دست گلت درد نکنه
AntwortenLöschenمرسی گلم ، اینو فقط واسه اینکه تو وبلاگ باشه اضافه کردم
AntwortenLöschenباور میکنی مزه اش رو اصلا یادم نیست :)))
خیلی خوشمزس ،دستتون درد نکنه گیلدا جون و نوش جونتون .منم یه بار درستش کردم ولی به جز سینه مرغ پنبز خامه ای با سبزیجات گذاشتم که پیشنهاد یکی از همین کارخونه های سازنده ی خمیر بود و واقعا خوشمزه بود البته خیلی هم سنگین و زود آدمو میگیره .
AntwortenLöschenاوه ه ه ه ، باید خیلی خوب شده باشه
Löschenچون پنیر خامه ای همه چیز رو لذیذ میکنه
پر از غلط های املایی ( مثل همیشه ) . خواندن مطالب شما از نظر محتوا عالی ولی از نظر نگارش واقعا خسته کننده است. برای نگارش فارسی ارزش قایل شوید
AntwortenLöschenدوست عزیز ، من همونجور هم که قبلا تو یکی از پستهام گفتم و دیگه لازم هم نمیدونم تکرار کنم ، نوشتم که علت غلط نوشتنم چیه
Löschenهر چند که بالا هم نوشتم از طرز نوشتنم خندم میگیره ، ولی انگار توجهی نکردید
من برای زبان فارسی سعی میکنم ارزش قائل شم ، اونقدر که پسر خودم رو با اینکه اینجا بزرگ شده ، با گفتار زیبا و شیرین فارسی آشنا کردم و میتونه به خوبی صحبت کنه
هیچوقت نگارش اشتباه دلیل بر ارزش قائل نشدن به زبان و فرهنگ نمیتونه باشه
و با توجه به این که سالها دور از وطنم هستم و به نگارش فارسی احتیاجی ندارم ، باز به خودم میبالم که میتونم در همین حد باشم :)
ممنون از توجه شما
عالیه گیلدا جان دستپخت بسیار خوشمزه و زیباتون دلبری میکنه شدیداً .....این خوراک خوشمزه و شیک برای شام و بخصوص وقتی مهمون خارجیه فوق العاده مناسبه و بهشون خیلی مزه میده
AntwortenLöschenحتما تجربه کردید ...دستتون درد نکنه و نوش جونتون
♥ ♥ ♥
بله صفا جان ، دقیقا حق با شماست
Löschenاینجور خوراکها با مجاز دوستان اینوری کاملا مورد پسند هست :)))
مرسی