شیرینی لطیفه
خیلی وقت بود که دنبال دستور لطیفه بودم ، چون لطیفه همونجور که از اسمش معلومه خیلی لطیفه :))) و ی چیزی تو مایه های شیرینی ماکارون فرانسوی میمونه
چندی پیش مهمان عزیزی داشتم که اون هم بعد از چند سال هوس شیرینی لطیفه رو کرده بود ، این بود که خواستم براش به قول آلمانی ها اوبا غاشونگ یا همون سوپرایز کنم :))
گشتم دنبال دستور و دستور و دستور ، و بالاخره به دستور سودابه جون رسیدم ، از اونجای که سودابه جون کارهای شیرینی پزیش حرف نداره ، تصمیم گرفتم همونو اجرا کنم . هر چند که میدونم مثل سودابه جون خوب نشد ولی مزه خیلی خوبی داشت
البته باید بگم که این لطیفه ها روز بعد بخاطر وجود خامه نرم میشند و اون تردی روز اول رو نخواهند داشت
و اما دستور و مواد لازم
مواد لازم :
آرد سفید ٧٠ گرم
نشاسته ذرت ٢٥ گرم = ١ قاشق غذا خوری
پکینگ پادر ١/٤ قاشق چای خوری
وانیل ١/٤ قاشق چای خوری
تخم مرغ ٣ عدد
پودر قند ٨٥ گرم + مقداری برای روی شیرینی
پسته برای تزیین
خامه زده شده و شیرین برای داخل شیرینی
طرز تهیه :
سفیده رو جداگانه کمی بزنید و نصف پودر قند رو بهش اضافه کنید و آنقدر بزنید تا سفت شه
سپس با زرده ها نیز همین کار رو انجام بدید
حالا سفیده رو زرده رو با هم مخلوط کرده و به صورت دورانی ( مثل تمام دستوراتی که سفیده از زرده جدا هست ) هم بزنید
کم کم مواد خشک دیگه رو که از الک رد کردید اضافه کنید ، و به هم زدن دورانی ادامه بدید در حدی که مواد مخلوط شه
کاغذ روغنی رو روی سینی فر پهن کنید و مواد رو داخل قیف بریزید
از مواد به اندازه ای که مایل هستید روی سینی بریزید ، که من با فرم کوچیک کار کردم تا به قول معروف لقمه ای باشه :))
دقت کنید که اندازه هاشون یکی باشه ، چون باید روی هم توسط خامه وصل شه
سپس روی شیرینی ها رو با پودر شکر اضافه که در دستور هم گفته شده کمی بپوشانید
شیرینی ها رو درون فری که از قبل گرم کردید با حرارت ٢٣٠ درجه و به مدت ١٠ تا ١٥ دقیقه قرار بدید
شیرینی ها نباید تغیر رنگ بدند ، و وقتی که خنک شدند ما بین اونها رو با خامه پر کنید و مقداری خلال پسته یا پودر پسته بپاشید
نوش جان ، گیلدا
Was für eine Überraschung!!!دستت طلا گيلدا جون! چه كردي! عالي شده! خوشحال به حال مهمونتون!
AntwortenLöschenمرسی شبو جونم م م م ، واسه مهمونمون که چند سال بود نخورد اوباغاشونگ خوبی بود :)))))
Löschenجای شما هم خالی عزیزم
wowwwwwwwwwwwww gilda jan nushe june khodet va mehmune azizet perfekt shode wie immerrrrrrrr
AntwortenLöschenمرسی اعظم جون ، لطف داری عزیزم
Löschenجای شما خالی گلم
آخیش ، خیالم راحت شد که درست شد ، به به ، بیای تو شیرینی لطیفه هم به راه باشه ، به به ؛ به به
AntwortenLöschenقربونت رزکم، بخدا خیال خودم هم راحت شد ، داشتم دق میکردم <3 <3
Löschenآخیییییییییییش حالا میشه دیگه پاهام رو درااااااااااز کنم و دو تا لطیفه بخورمممممممم
AntwortenLöschenراحت باش هانی جون ، اصلا احساس غریبی نکنی ها ا ا ا :)))))
Löschenخوشحالم که وبلاگ به حالت عادی برگشت ،چه قالب قشنگی هم گذاشتید .شیرینی لطیفه هم خیلی عالی شده گیلدا جون ،دستتون درد نکنه
AntwortenLöschenمرسی ارغوان جون
Löschenمن هم خیلی خوشحالم ، داشتم دق میکردم :)))
گیلدا جان خیلی عالی شده به به دستتون درد نکنه ..عطر و بوی لطیفه هارو میشه حس کرد.از شیرینیهای بشدت مورد علاقه ما. ♥♥♥ ...
AntwortenLöschenمرسی صبای نازنین ، لطف داری عزیزم ، جای شما بسیار خالی
AntwortenLöschenچقدددددر خوب شده عالی
AntwortenLöschenمرسی لیلا جون ، مگه اینکه شماها بگید ، من کمی امیدوار شم
AntwortenLöschenوگرنه ، به خاطر کم تجربگی تو این شیرینی ، حس میکنم خوب نشده :(