حلیم بادمجان
من نمیدونم چرا فکر میکردم ، که این خوراک خوشمزه رو تو وبلاگم دارم
نمیدونم شاید هم داشتم ولی ازم دزدیدند :))) به هر حال دلم نیومد که نذارم ، چون یکی از خوش خوراکترین و لذیذترین غذاهای جنوبی هست
و من عاشق اون گردوهای هستم که زیر دندان تیک و تیک میکنه :)))
و من عاشق اون گردوهای هستم که زیر دندان تیک و تیک میکنه :)))
البته که این خوراک دقیقا به کدوم شهر بر میگرده ، متاسفانه بنده اطلاعات کافی ندارم
فقط میدونم که این خوراک لذیذ رو همراه با چند تای دیگه زمانی که شیراز زندگی میکردم یاد گرفتم
و ١٠٠ البته از ی خانوم مهربان شیرازی
البته حلیم بادمجان رو به طرق مختلف تهیه میکنند ، ولی این روشی بود که من یاد گرفتم ، و نه تنها خودم بلکه همه اونهای که از بادمجان بدشون میومد یا خود دوستان شیرازی خوردند ، بسیار براشون لذت بخش بود
مواد لازم :
گوشت گردن ٢٠٠ تا ٣٠٠ گرم
بادمجان ٤ عدد
لوبیا سفید ١ استکان
برنج ١ استکان
عدس ١ استکان
پیاز بزرگ ٢ عدد
گردو ١٥٠ گرم
کشک به میزان لازم
نعناء داغ و سیر داغ به میزان لازم
نمک ، فلفل ، زردچوبه
طرز تهیه :
در مورد بادمجان باید بگم که هر کس به طریقی تهیه میکنه ، یکی دوست داره بادمجانها رو سرخ کنه ، و یکی مثل من میزاره تا بپزه ، حتی اگه دوست داشته باشید میتونید کبابی کنید ، شما هر جور که مایل بودید انجام بدید
گوشت رو بزارید خوب بپزه و اونها رو رشته رشته کنید
حبوبات رو بهتره که ١ شب جلوتر خیس کنید
من کل مواد رو با آب گوشت مخلوط میکنم و میزارم که بپزه ، ناراحت این نباشید که یکی زودتر از اونهای دیگه له میشه ، چون همه باید له بشند :))
وقتی که همه خوب پختند اونها رو با گوشت کوب له کنید
از این به بد باید خوب هم بزنید تا ته نگیره و میتونید کشک رو هم اضافه کنید تا با خود حلیم بجوشه
مقدار کشک در حدی باید باشه که حلیمتون رنگ سفیدی پیدا کنه و دقت کنید که بد از این مرحله نمک رو اضافه کنید
گوشتها رو نیز اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کشدار شه ، و در دقایق آخر گردوی نگینی و پیاز داغ رو به حلیم اضافه کنید ، مقداری از هر ٢ رو واسه روی حلیم نگه دارید
هنگام سرو کردن روی حلیم را با کشک ، نعناء داغ ، پیاز داغ و گردو تزئین کنید
من از زعفران دم کرده هم استفاده میکنم
نوش جان ، گیلدا
من یا با لوبیا سفید درست میکنم ، یا با عدس ، تا حالا با جفتش ندرستیدم و این رو بدون ، که من عااااااشق این غذام ، اصلا نمیفهمم که کی سیر شدم ، این رو گفتم ، که اگه یه زمانی اومدم خونتون و حلیم بادمجون درست کرده بودی ، تعجب نکنی که من چقدددر میخورم :))))
AntwortenLöschenمن قربونت برم ، تو بیا ، من ی دیگ بزرگ درست میکنم که فقط خودم و خودت بشینم تا صبح بخوریم
AntwortenLöschen:)))
خدا نکنه گیلدا جووووونی ، تا خود صبحش من پایه ام :))))
Löschenاره فدات شم ، بعدش هم خدا بخیر کنه :))))
Löschenمنم عاشق حلیم بادمجونم و چقدر هوس انگیز شد و زیبا .من بادمجون ها رو سرخ می کنم و عدس و برنج توش می ریزم.
AntwortenLöschenمرسی عزیزم
Löschenدستتون درد نکنه گیلدا جون و نوش جونتون
AntwortenLöschenممنون و جای شما خالی :***
Löschenاوهممممم من عاشقشم . اینهم از اون غذاهای هست که زیاد درست نمیکنم چون خودم رو باهاش خفه میکنم ))))))))) . نوش جونتون عزیزم .
AntwortenLöschenها ها ، من هم خیلی علاقه دارم ، واسه همین هم به قول خودت کمتر درست میکنم
Löschenگیلدا جان اگه ممکنه طرز تهیه ی کشک خونگی رو هم بدید ممنون میشم
AntwortenLöschenدوست عزیز من اون یکی کامنت شما رو دیدم و جواب هم براتون گذاشتم
Löschenبا توجه به اینکه اینجا آفتاب کم هست ، تهیه اینجور چیزها که احتیاج به گرما و تابش خورشید داره ، کمی سخته
ولی با این وجود ، در فکرش هستم
شما فقط کامنت های تعریف و تمجید رو منتشر می کنید ؟ چرا کامنت قبلی منو که از دیکته متن شما انتقاد داشتم منتشر نکردید ؟
AntwortenLöschenشما بیش از اونچه که حواستون رو جمع کنید ، به مسائل حاشیه ای و بی ارزش توجه دارید
Löschenعجولانه تصمیم نگیرید ، هر چند ایده خوبی بود واسه اینکه آذز این به بعد کامنتهای خوانده شده رو بزارم تو وبلاگم :)
کامنت شما زیر پست دیگه ای بوده که جوابتون رو هم دادم ، لطفا دقت بیشتری داشته باشید :)
Gilda jun manam ta hala ba lubiya sefid o berenj va adas ba ham dorost nakardam . fekr mikonam ba hame ya ba yeki khoshmazas . man ke dust daram. age rozi khast biyad pishet manam khabar kon. :))) busssss
AntwortenLöschenهما جون ، خیلیها فقط با یکی از حبوبات میپزند ، ولی من اگه همه رو در دسترس داشته باشم میریزم
Löschenبرنج رو که حتما میریزم به خاطر لعابش ، لوبیا سفید رو هم بخاطر رنگ سفیدش :))
من که از کی میگم بیا تا برات هر چی میخواهی درست کنم . حالا الکی میگم بهت که میخواهند بچهها بیان ، ببینم میایی یا نه ؟ :)))
دیوونشم و الانم دارم درست می کنم..ولی تا حالا همه این حبوبات رو نریختم با هم...همیشه یکی شون بوده..الان دارم با عدس و برنج می پزم
AntwortenLöschenدستت درد نکنه عزیز خانوم
به به نوش جونتون بشه ، با اینکه تازه خوردم ولی حالا که گفتی باز هوس کردم :)))
AntwortenLöschenامتحان کن ، به نظر من با حبوبات بیشتر ، لعابش و کشدار شدنش بیشتر میشه
گیلدا جون اصفهانیها با عدس و لوبیا درست می کنند البته من ابادانی هستم و از جای که زن برادارم اصفهانی میدانم
AntwortenLöschenچه جالب گیتی جان , نمیدونستم
Löschenدر واقع فکر میکردم که این غذا اصلیت شیرازی داره :)))) اخه همه جا حتی تو رستورانهاش پیدا میشه
هی وای من گیدا خانم چه کردهههههههه��������
AntwortenLöschenجای شما خالی ی ی ^_^
Löschen