Mc Apfeltasche - شیرینی سیب مکدونالدز


خوراکهای انگشتی مک دونالدز یا برگر کینگ مورد توجه خیلی از کودکان حتی بزرگترها هست :)
البته من تو این ٢ برگر کینگ رو بیشتر ترجیح میدم ، ولی ١ چیز مکدونالدز هست که منو بارها و بارها به طرف خودشون میکشونه 
و اون هم شیرینی های سیب اونجا یا به قول آلمانی ها Apfeltasche هست 
خیلی وقته که دنبال رسپتش هستم ، ولی خوب میدونید که اگه جایی مثل مکدونالدز بخواهد رسپتش رو در اختیار من و افرادی مثل من بزاره ، دیگه مک دونالدز نیست بلکه گیلدا دونالدز هست :)))
من با فولونگ این شیرینی مشکلی ندارم ، بلکه این خمیرش هست که همیشه جای سوال برام باقی میزاشت ، خیلی از خمیرها رو امتحان کردم ، ولی اون چیزی که مک دونالدز داشت نشد که نشد 
این بود که اینبار تصمیم گرفتم این کار رو با خمیر یوفکا انجام بدم 
اما نتیجه :
بسیار بسیار لذیذ و کاملا نزدیک به رسپت مکدونالدز ، تنها چیزی که بود دقیقا مثل مکدونالدز باید همون موقع میخوردی در غیر اینصورت دیگه اون حالت تردی رو نداشت ، البته به نظر من بعدش باز هم لذیذ بود :)))
به هر حال این دومین دستور فست فودی بعد از Chicken Wings بود که من خیلی ازش راضی بودم

* در همینجا هم اعلام میکنم ، هم این دنیا هم اون دنیا نمیگذرم از کسی که رسپت کامل این شیرینی رو بدونه و به من نگه :))) 

و اما مواد لازم که میزارم به عهده خودتون و من حدودی ذکر میکنم 
سیب سفت که به صورت نگینی خرد شده باشه حدود ١ تا ٢ عدد 
آب لیمو ٢ قاشق 
نشاسته ذرت ٢ قاشق 
کمی پودر جز هندی 
وانیل ١ قاشق چای خوری 
شکر سفید یا قهوه ای به مقداری که دوست دارید شیرینی شما شیرین باشه 
سفیده تخم مرغ ١ عدد 
مقداری کره آب شده برای لابلای خمیر که من استفاده نکردم 
به اندازه لازم ، برگه های خمیر یوفکا یا فیلو 

طرز تهیه :
سیبها رو با چند قاشق روغن تفت بدید 
شکر و جز هندی رو بهش اضافه کنید کمی تفت بدید ، دقت کنید سیبها له نشند 
نصف استکان آب معمولی رو با ارد ذرت و وانیل ، آب لیمو مخلوط کنید و به مواد قبلی اضافه کنید و هم بزنید تا حالت ژلاتینی پیدا کنه 



حالا برگهای یوفکا رو پهن کنید و اگر مایل بودید مقداری کره آب شده روی برگها بمالید ، که البته من این کار رو نکردم 
اطراف خمیر رو روی مواد تا کنید و جداگانه سفیده تخم مرغ را خوب بزنید و خمیرها رو داخل سفیده تخم مرغ غلطانده و در روغن فراوان سرخ کنید 



بعد از سرخ کردن اونها رو روی دستمال آشپز خانه بزارید تا روغن اضافه اون گرفته شه 
میتونید این شیرینی ها رو با سس وانیل یا سس توت فرنگی هم میل کنید ، ولی من به همین صورت خالی که شبیه به مک دونالد هست ، بیشتر میپسندم ؛)
نوش جان ، گیلدا 





Kommentare

  1. In khamir hamon ke bara baghlavast??

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. بله دوست عزیز ، همون خمیر هست

      Löschen
  2. دستتون درد نکنه گیلدا جون ،خیلی خوشمزه به نظر میاد ،البته من هیچ وقت این شیرینی سیب مک دونالد یا برگر کینگ رو نخوردم ولی این طور که شما میگید باید خوشمزه باشه و بهتر از برگر هاش که خیلی بی مزس.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی ارغوان جون ، جدی جدی نخوردی ؟؟ وای ی ی ی پس برو بخور تا دیگه مشتریش بشی :)))))
      البته اینجا مزه و طعم هر دوی این شرکتها خوبه ، ولی به نظر من کیفیت برگر کینگ بهتره

      Löschen
    2. حداقل برگر های برگر کینک بهتر از مک دونالده ولی من شیرینی رو امتحان نکردم ،چون معمولا بعد از ساندویچ جای زیادی باقی نمونده.یه بار باید به قصد اون شیرینی برم و فقط اون رو بگیرم .من برگر های هاردیز رو از همه بیشتر دوست دارم .
      راستی با خمیر هزار لا هم امتحان کردید ؟

      Löschen
    3. من هم سی میکنم طرفش نرم ، چون واقعا بمب کالری هست :)))
      ولی خوب پسرم همیشه اونجا هم در میزنه و اگه ما هم باشیم ، به جای چیزهای دیگه سعی میکنم این شیرینی رو همراه با قهوه بگیرم
      ارغوان جون با اون هم امتحان کردم ، خوب بود ، ولی چون اصولا اون خمیر واسه کارهای داخل فری هست تو سرخ کردن زیاد جواب نمیده
      خوب بود ولی نه مثل این
      من دنیای خمیر رو واسه این شیرینی امتحان کردم ، دیگه ی جورای نامید شدم :))))

      Löschen
    4. در عوض شما یه شیرینی هایی می تونید بپزید که عمرا مک دونالدز نمی تونه !

      Löschen
    5. ارغوان جون با این حرفت از ذوق پرت شدم به هوا :)))))
      مرسی عزیزم :****

      Löschen
  3. یعنی گیلدا مک دونالدز یه دونست ، دستت درد نکنه ، وقتی تو تعریف میکنی معلومه که عالی شده ، دست گلت درد نکنه :)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ها ها ، کلی خندیدم رزکم ، مرسی عزیزم

      Löschen
  4. عین خودش شده! منم خیلی خوشم میاد از اینا! یه بار باید گیلدا جون با روش تو امتحان کنم!... خیلی خوشمزه به نظرم میاد

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی شبو جون ، عزیزم ، اگه روش دیگه هم داری به من هم برسون لطفا :))))

      Löschen
  5. پس که اینطور میبینم همش دور و ور مک دونالد دور میزنی نگو به خاطر این گوگولی مگولی هاست ، گیلدا جون در مک دونالداز خمیر هزار لا استفاده میشه فقط بعد از پیچوندن خمیر باید در فریزر بذاری تا یخ بزنه بعد در روغن سرخش کنی و تقریبا 8 تا 10 دقیقه زمان میبره تا مواد داخل حرارت مناسب را پیدا کنه و اگر از شکر قهوه ای استفاده کنی به طعم مک دونالد نزدیکتر میشی نوع آلبالوئیش هم خوشمزست

    AntwortenLöschen
  6. جدی میگی مهناز جون ، آخه من ١ بار درست کردم ولی اصلا مثل این نبود
    البته اینکاری رو که گفتی نکردم ، حتما امتحان میکنم ، چون الان دیگه مزه این هم زیر دندونم هست
    مرسی گلی

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. منم که عکس اون شیرینی رو دیدم اول از همه بافتش به نظرم شبیه خمیر هزار لا اومد

      Löschen
  7. هایده: عزیزم این دستور را ببین. من هنوز وقت نکردم امتحانش کنم ولی به نظر درست میاد. با خمیر کره ای یا همون هزار لا درست شده وهمونطور که مهناز خانم گفت شیرینی حتما باید قبل از سرخ شدن حداقل یک ساعت در فریزر بمونه.
    http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=kEBHJsLhGH8

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. سلام هایده جان ، مرسی عزیزم
      با اینکه امتحان کرده بودم، ولی باز هم به روش فریزری امتحان میکنم
      ممنونم ازت :)

      Löschen
  8. :) Gildai to dige ki hasti akhe. ali shodeh khanumi.dastet dard nakoneh

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی هما گلی ی ی
      بخدا من خودمم م م م :))))))))))
      :****

      Löschen
  9. منم مثل شما عاشق این شیرینی مکدونالد هستم شاید به‌‌ خطر اینکه زیاد شیرین نیست. ولی‌ در مورد درست کردنش باید کمی‌ فکر کنم :)))))))))))))

    AntwortenLöschen
  10. به من هم خبرش رو بده :)))))))))))

    AntwortenLöschen
  11. خیلی‌ خوشمزه بید گیلدا جون . دستت درد نکنه عزیزم .

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts