آش غوره سنندجی
این هم آش غوره من ، که بسیار خوشمزه شده بود
اولین باری بود که درست کردم ، و به اونهای که به طعم ترشی علاقه دارند ، پیشنهاد میکنم که درست کنند
البته آش غوره در چندتا از شهرهای ایران رایج هست ، و بخاطر همین دستوراتش هم کمی فرق داره
این آش ، آش غوره سنندجی هست
مواد لازم
لپه ۱ استکان
برنج خرد ، ۳/۴ لیوان
سبزی : نعناء ، شوید ، برگ چغندر یا اسفناج ، نیم کیلو
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نخود ، ۱ لیوان
غوره یا آب غوره به میزان لازم
نمک ، فلفل ، زردچوبه
پیایز داغ و نعناء داغ
قبل از هرچیز نخودها رو از شب قبل خیس کنید ، لپه را نیز چند ساعت جلوتر خیس کرده و حبوبات را همراه با مقداری آب و برنج بگذارید تا بپزد
دقت کنید بخاطر وجود برنج ، باید مراتب هم بزنید تا ته نگیره
گوشت رو با پیاز و ادویه مخلوط کرده و به صورت گلولهای کوچک در آورده و سرخ کنید
دقایق آخر آبغوره و سبزیجات خرد شده را اضافه کنید ، میزان ترش بودن این آش بستگی به زائقه شما دارد
در آخر مقداری پیاز داغ و گوشتها را اضافه کنید
در هنگام سرو کردن با مقداری پیاز داغ و نعناء داغ تزیین کنید
نوش جان ، گیلدا
تو دهنم چشمه درست شد گیلداااااااا
AntwortenLöschenHHHHHaaaaa :)))))))))))))))))
AntwortenLöschen