آش غوره سنندجی



این هم آش غوره من ، که بسیار خوشمزه شده بود 
اولین باری بود که درست کردم ، و به اونهای که به طعم ترشی علاقه دارند ، پیشنهاد میکنم که درست کنند 
البته آش غوره در چندتا از شهرهای ایران رایج هست ، و بخاطر همین دستوراتش هم کمی فرق داره 
این آش ، آش غوره سنندجی هست 
مواد لازم 
لپه ۱ استکان 
برنج خرد ، ۳/۴ لیوان 
سبزی : نعناء ، شوید ، برگ چغندر یا اسفناج ، نیم کیلو 
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم 
پیاز ۱ عدد 
نخود ، ۱ لیوان 
غوره یا آب غوره به میزان لازم 
نمک ، فلفل ، زردچوبه 
پیایز داغ و نعناء داغ 
قبل از هرچیز نخودها رو از شب قبل خیس کنید ، لپه را نیز چند ساعت جلوتر خیس کرده و حبوبات را همراه با مقداری آب و برنج بگذارید تا بپزد 
دقت کنید بخاطر وجود برنج ، باید مراتب هم بزنید تا ته نگیره 
گوشت رو با پیاز و ادویه مخلوط کرده و به صورت گلولهای کوچک در آورده و سرخ کنید 
دقایق آخر آبغوره و سبزیجات خرد شده را اضافه کنید ، میزان ترش بودن این آش بستگی به زائقه شما دارد  
در آخر مقداری پیاز داغ و گوشتها را اضافه کنید 
در هنگام سرو کردن با مقداری پیاز داغ و نعناء داغ تزیین کنید 
نوش جان ، گیلدا







Kommentare

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts