کوفته
بله ه ه ه میریم که داشتیم باشیم دستور کوفته رو :))
من خودم خیلی کوفته دوست دارم ولی متاسفانه تو خونه ما طرفدار نداره ، چند روز پیش که بازار روز بودم دیدم سبزی ترخون تازه دارند
واسه اولین بار بود که دیدم ، این بود که زود خریدم و به فکر این افتادم که کوفته درست کنم
کوفته به روشهای مختلف درست میشه ، ولی اینو که من هم درست میکنم Gut test خورده ؛)))
مواد لازم :
لپه نصف استکان ، نیم پز
برنج ۱ لیوان ، نیم پز( من خودم شخصا از خرده برنج استفاده میکنم )
سبزیجات معطر ، ترخون ، ریحون ، شوید ، خرد شده ،۱ استکان
نمک ، ففل ، پودرزیره ، زرد چوبه
گوشت چرخی ، ۳۰۰ گرم ، که بهتره گوسفند باشه
تخم مرغ ۱ عدد
آرد نخودچی ، یا آرد سفید یا ارد سوخاری ۲ قاشق غذا خوری
مواد لازم برای سس کوفته
پیاز ۱ تا ۲ عدد
رب گوجه ۲ قاشق
مقداری آب
نمک ، فلفل
در صورت تمایل آب لیمو , به میزان لازم
مواد کوفته رو با هم مخلوط کرده و خوب به هم میزنید تا حالت چسبندگی پیدا کنه
من خودم خیلی کوفته دوست دارم ولی متاسفانه تو خونه ما طرفدار نداره ، چند روز پیش که بازار روز بودم دیدم سبزی ترخون تازه دارند
واسه اولین بار بود که دیدم ، این بود که زود خریدم و به فکر این افتادم که کوفته درست کنم
کوفته به روشهای مختلف درست میشه ، ولی اینو که من هم درست میکنم Gut test خورده ؛)))
مواد لازم :
لپه نصف استکان ، نیم پز
برنج ۱ لیوان ، نیم پز( من خودم شخصا از خرده برنج استفاده میکنم )
سبزیجات معطر ، ترخون ، ریحون ، شوید ، خرد شده ،۱ استکان
نمک ، ففل ، پودرزیره ، زرد چوبه
گوشت چرخی ، ۳۰۰ گرم ، که بهتره گوسفند باشه
تخم مرغ ۱ عدد
آرد نخودچی ، یا آرد سفید یا ارد سوخاری ۲ قاشق غذا خوری
مواد لازم برای سس کوفته
پیاز ۱ تا ۲ عدد
رب گوجه ۲ قاشق
مقداری آب
نمک ، فلفل
در صورت تمایل آب لیمو , به میزان لازم
مواد کوفته رو با هم مخلوط کرده و خوب به هم میزنید تا حالت چسبندگی پیدا کنه
بهتره که سس کوفته رو زودتر آماده کنید ، به این صورت که پیاز را سرخ کنید و رب را اضافه کرده و سپس مقداری آب که تقریبا تا روی کوفته ها رو بپوشانه بریزید
بذارید جوش بیاد ، و در همین زمان کوفته ها رو درست کنید
دستتون رو خیس کنید و از مواد هر مقداری که مایل هستید بردارید ، و خوب داخل دست گرد کنید ، اگر مایل به گذاشتن ، تخم مرغ پخته یا هر چیز دیگه هستید
در همین مرحله ، کوفته را کمی گود کنید و مواده مورد نظرتون رو داخلش بذارید و دوباره خوب گردش کنید
بذارید جوش بیاد ، و در همین زمان کوفته ها رو درست کنید
دستتون رو خیس کنید و از مواد هر مقداری که مایل هستید بردارید ، و خوب داخل دست گرد کنید ، اگر مایل به گذاشتن ، تخم مرغ پخته یا هر چیز دیگه هستید
در همین مرحله ، کوفته را کمی گود کنید و مواده مورد نظرتون رو داخلش بذارید و دوباره خوب گردش کنید
کوفته ها را آروم داخل آب جوش قرار دهید ، و حرارت رو در این مرحله کم کنید
تا پایان پخت باید حرارت کم باشه تا کوفته هاتون متلاشی نشن
من نسبت آب رو تا نصف کوفته ها میریزم و مرتب هنگام پخت از آب کوفته روشون رو خیس میکنم
مطمئن باشید که این کوفته ها مثل توپ سفت هستند ، و به راحتی وا نمیرند :))))))))))
نوش جان ، گیلدا
تا پایان پخت باید حرارت کم باشه تا کوفته هاتون متلاشی نشن
من نسبت آب رو تا نصف کوفته ها میریزم و مرتب هنگام پخت از آب کوفته روشون رو خیس میکنم
مطمئن باشید که این کوفته ها مثل توپ سفت هستند ، و به راحتی وا نمیرند :))))))))))
نوش جان ، گیلدا
گیلدا جون تو خونه ما هم نمیدونم چرا طرفدار نداره از بس که بی سلیقن خخخخخخخخخ
AntwortenLöschenفرانک جون به قول هانی جون مظلوم واقع شده :))))))))
Löschenbah bah.... ghorbune un talkhanun(tarkhun) neveshtanet besham maaaannn.:))))))
AntwortenLöschenهما نمیری با این کامنتت :))))))))) کلی خندیدم :)))))
Löschenالان که خوندم دیدم اوه ه ه ه چقدر غلط و قولت داشتم :)))) خوبه لاله جون نبود وگرنه دعوام میکرد :))))
هر چند که از تلخون بیشتر خوشم میاد ولی بخاطر تو ترخون کردم :)))))
mishe begin kolan chi baes mishe kufte wa bere? :)))
AntwortenLöschenوقتی چسبندگی لازم رو نداشته باشه وا میره
AntwortenLöschenیا اگه حرارت زمان پخت خیلی زیاد باشه
یا اگه آب کوفته خیلی زیاد باشه