کدو پلو به سبک روسی - روس


کدو تنبل جزو مواردی هست که ما ایرانیها ازش ایدهای زیادی داریم و غذاها و شیرینی جات خوشمزه ای تهیه میکنیم 

یکی از غذاهایی که تو ایران با کدو حلوایی تهیه میشه , کای پلو یا کدو پلو هست که اصولا در کنار تخم مرغ نیمرو سرو میشه و حتی تو لیست پلوها میتونید , دستورش رو پیدا کنید 

اما روشی که امروز براتون مینویسم , ی روش روسی هست که منطقه غرب کشور شوروی سابق از این روش استفاه میکردن 

این غذا به خاطر پختش با شیر عسلی و موارد جانبی اون , طعمی شیرین داره , و به شیرین پلوهای ما خیلی نزدیکه 

از اونجایی که من دوست نداشتم خیلی شیرین باشه , بجای گزینه شیر عسلی از شیر استفاده کردم  یا  میتونید از خامه استاده کنید 


ابتدا حدودا ۱ پیاله سر پر کدو حلوایی رو پوست بگیرید و به صورت مکعب خرد کنید 

داخل قابلمه مورد نظرتون برنجی رو که از قبل شسته و آماده برای پخت هست خالی کنید , کدو حلوایی ها رو اضافه کنید و بجای آب از شیر یا خامه استاده کنید 

مقدار خامه یا شیر باید مثل زمانی باشه که میخواهید  برنج کته تهیه کنید 

کمی نمک و زعفران دم کرده اضافه کنید و بزارید برنجتون بپزه و دم بکشه 

حالا جداگانه , داخل تابه , مقداری کشمش , خرما , الو قیصی , گردو و اگه دوست داشتید هویج رو تفت بدید 

و بهتره این کار رو با کره انجام بدید 

و هنگام سرو غذا روی برنج رو با این مواد تزئین کنید 

اصولا در کنار این غذا ماهی دودی شده قرار میدن 

که قبلا هم گفتم این مدل ماهی ها تو فروشگاهای آلمانی به راحتی در دسترس هست 

ولی اگه شما نداشتید , میتونید از گزینه ماهی سرخ شده استفاده کنید 

نوش جان , گیلدا 


 

Kommentare

Beliebte Posts