خوراک عدس قرمز و کاری



میخوام دستور ی غذای خوشمزه با دال عدس براتون بزارم که میتونید با برنج و یا با نان میل کنید 

این خوراک واقعا خوشمزه هست , اونقدر که قول میدم اگه ۱ بار تهیه کنید , دیگه میره تو لیست غذاهاتون 

دال عدس یا عدس قرمز , از اون دسته  حبوباتی هست که تو کشور خودمون , فقط  ۱ یا ۲ دستور داره , ولی اینجا شما با یک روش ترکیه ای اون آشنا خواهید شد 


مواد لازم 

پیاز بزرگ ۱ عدد 

سیر ۳ تا ۴ حبه 

عدس قرمز ۱ و ۱/۲ پیمانه 

رب ۲ قشق غ 

پودر کاری ۱ قشق چ پر 

آب مرغ ۱ پیمانه 

خامه ۲۰۰ میل 

اسفناج تازه ۱۵۰ گرم 

تخم مرغ , به تعداد افراد 

نمک و فلفل و زردچوبه 

گشنیز برای تزئین 


برای شروع کار عدس ها  رو بشورید 

پیاز رو خرد کنید و تفت بدید , سیر له شده و رب رو اضافه کنید 

بعد از کمی تفت دادن و اضافه کردن ادویه ها  , عدس ها رو همراه با آب مرغ اضافه کنید 

وقتی کمی پخته شد خامه رو اضافه کنید و اجازه بدید که کمی دیگه جوش بزنه 

در پایان کار اسفناج خورد شده رو اضافه کنید و درب ظرف رو بزارید تا کمی اسفناج بپزه 

و در خاتمه , به تعداد افراد خانواده , تخم مرغ رو داخلش بشکنید , و دوباره درب ظرف رو بزارید تا ببنده 

هنگام سرو کردن , کمی گشنیز خرد شده روش بپاشید و میل کنید 

نوش جان , گیلدا 



 

Kommentare

Beliebte Posts