خوراک عدس قرمز و کاری
میخوام دستور ی غذای خوشمزه با دال عدس براتون بزارم که میتونید با برنج و یا با نان میل کنید
این خوراک واقعا خوشمزه هست , اونقدر که قول میدم اگه ۱ بار تهیه کنید , دیگه میره تو لیست غذاهاتون
دال عدس یا عدس قرمز , از اون دسته حبوباتی هست که تو کشور خودمون , فقط ۱ یا ۲ دستور داره , ولی اینجا شما با یک روش ترکیه ای اون آشنا خواهید شد
مواد لازم
پیاز بزرگ ۱ عدد
سیر ۳ تا ۴ حبه
عدس قرمز ۱ و ۱/۲ پیمانه
رب ۲ قشق غ
پودر کاری ۱ قشق چ پر
آب مرغ ۱ پیمانه
خامه ۲۰۰ میل
اسفناج تازه ۱۵۰ گرم
تخم مرغ , به تعداد افراد
نمک و فلفل و زردچوبه
گشنیز برای تزئین
برای شروع کار عدس ها رو بشورید
پیاز رو خرد کنید و تفت بدید , سیر له شده و رب رو اضافه کنید
بعد از کمی تفت دادن و اضافه کردن ادویه ها , عدس ها رو همراه با آب مرغ اضافه کنید
وقتی کمی پخته شد خامه رو اضافه کنید و اجازه بدید که کمی دیگه جوش بزنه
در پایان کار اسفناج خورد شده رو اضافه کنید و درب ظرف رو بزارید تا کمی اسفناج بپزه
و در خاتمه , به تعداد افراد خانواده , تخم مرغ رو داخلش بشکنید , و دوباره درب ظرف رو بزارید تا ببنده
هنگام سرو کردن , کمی گشنیز خرد شده روش بپاشید و میل کنید
نوش جان , گیلدا
Kommentare
Kommentar veröffentlichen