سوپ گل کلم با ماهی دودی
قبلا هم براتون سوپ با گل کلم گذاشته بودم
ولی اینبار با طعم و هیجان دیگه ای براتون تهیه کردم
همینطور که میدونید انواع کلم ها از خواص زیادی برخوردارند از جمله منبع غنی ویتامین ها و مواد معدنی مثل ک
ویتامین ویتامین C ، فولات ، کلسیم و پتاسیم است. خواص کلم در سلامت قلب ، مراقبت از پوست و مو و لاغری بسیار موثر است
حالا بریم سر مواد تشکیل دهنده این سوپ لذیذ
گل کلم ۵۰۰ تا ۷۰۰ گرم
آب مرغ ۱۰۰ میل
خامه ۱۰۰ میل
نیم ۱ عدد لیمو ترش
ماهی دودی آماده , به میزان لازم
نمک و فلفل
بادام پرک شده ۳ تا ۴ قاشق غ
پودر پاپریکا , مقداری
برای تهیه این سوپ اول باید کلم ها رو خرد کنید و به همراه خامه و آب مرغ بزارید تا بپزه
و اونها رو بعد از پختن خوب میکس کنید و ۲ تا ۳ قاشق آب لیمو بهش اضافه کنید
من در دستور از ماهی دودی نوشتم , این ماهی ها به صورت بسته بندی در فروشگاهای آلمان پیدا میشه ولی شما میتونید جای این ماهی هر ماهی دیگه ای که مایل هستید استفاه کنید , آنها رو به قطعات کوچیک در بیارید و سرخ کنید و فراموش نکنید که از ماهی دودهای ایرانی نمیشه استفاه کرد , چون شور هستند
حالا داخل تابه ای خلال بادام رو با مقداری روغن تفت بدید و از روی حرارت بردارید و پودر پاپریکا رو اضافه کنید
بعد از سرو کردن سوپ ماهیهای سرخ شده رو روش بچینید و مقداری از بادام تفت داده شده در روغن روش بریزید و میل کنید
نوش جان , گیلدا
Kommentare
Kommentar veröffentlichen