سوپ گل کلم با ماهی دودی


قبلا هم براتون سوپ با گل کلم گذاشته بودم 

ولی اینبار با طعم و هیجان دیگه ای براتون تهیه کردم 

همینطور که میدونید انواع کلم ها از خواص زیادی برخوردارند  از جمله  منبع غنی ویتامین ها و مواد معدنی مثل ک
ویتامین  ویتامین C ، فولات ، کلسیم و پتاسیم است. خواص کلم در سلامت قلب ، مراقبت از پوست و مو و لاغری بسیار موثر است 

حالا بریم سر مواد تشکیل دهنده این سوپ لذیذ 


گل کلم ۵۰۰ تا ۷۰۰ گرم 

آب مرغ ۱۰۰ میل 

خامه ۱۰۰ میل 

نیم ۱ عدد لیمو ترش 

ماهی دودی آماده , به میزان لازم 

نمک و فلفل 

بادام پرک شده ۳ تا ۴ قاشق غ 

پودر پاپریکا , مقداری 


برای تهیه این سوپ اول باید کلم ها رو خرد کنید و به همراه خامه و آب مرغ بزارید تا بپزه  

و اونها رو بعد از پختن خوب میکس کنید و ۲ تا ۳ قاشق آب لیمو بهش اضافه کنید 

من در دستور از ماهی دودی نوشتم , این ماهی ها به صورت بسته بندی در فروشگاهای آلمان پیدا میشه ولی شما میتونید جای این ماهی هر ماهی دیگه ای که مایل هستید استفاه کنید , آنها رو به قطعات کوچیک در بیارید و سرخ کنید و فراموش نکنید که از ماهی دودهای ایرانی نمیشه استفاه کرد , چون شور هستند 

حالا داخل تابه ای خلال بادام رو با مقداری روغن  تفت بدید و از روی حرارت بردارید و پودر پاپریکا رو اضافه کنید 

بعد از سرو کردن سوپ ماهیهای سرخ شده رو روش بچینید و مقداری از بادام تفت داده شده در روغن روش بریزید و میل کنید 

نوش جان , گیلدا

  

Kommentare

Beliebte Posts