پفکی کدو سبز


بعد از ماجرای پنیر و کدو سبز در ۲ پست پایینتر , باید دید که با اضافه های کدو سبز چکار کنی ؟؟

این بود که کدو سبزها رو به حلقه های باریک تبدیل کردم و کمی بهشون نمک پاشیدیم تا آب کدو خارج شه و بعد آبشون رو گرفتم و داخل دستمال گذاشتم و مقداری فلفل و ارد روشون ریختم 


جداگانه سفیده تخم مرغ رو خوب زدم تا پفکی شه و بعد کدوها رو داخلش اضافه کردم و قاشق قاشق ازشون برداشتم و تو حمام  روغن سرخشون کردم 

مقادیر رو ذکر نکردم , چون بر میگرده که چه حجمی از کدو سبز رو مایل باشید به این روش سرخ کنید


 

اگر دستور با ارد سفید تهیه کنید کاملا سوخاری در میاد , و اگه مثل من از رژیم کیتو یا کتو پیروی میکنید , میتونید به جای ارد گندم از ارد بادام استفاده کنید 

نوش جان , گیلدا 


 

Kommentare

Beliebte Posts