پنیر کاممبرت پوشیده در کدو سبز


پنیر کاممبرت از اون دسته پنیرهایی هست که باید روش کمی کار کرد تا بتونی مزه لذیذ و خوشمزه اونو از قلبش خارج کنی 

اوایل افتتاح وبلاگم مدل سوخاری این پنیر رو گذاشته بودم 

که دقیقا روش کارش مثل سوخاری هایی دیگه هست 

ولی امروز براتون ی روش دیگه رو اجرا میکنم , همراه با کدو سبز


 

روش کار هم بسیار آسونه .... قبل از هر چیز احتیاج به دو ماده اصلی , یعنی پنیر و کدو سبز داریم 

کدوها رو با پوست کن یا هر وسیله دیگه به نوارهای باریکی میبریم 

کمی داخل آب نمک قرار میدیم تا هم نمکی شه و هم راحتتر بتونید بهش فرم بدید 

بعد از اینکه نرم شدن اونها رو به صورت ستاره یا بعلاوه کنار هم قرار میدیم , اگه مشکلی برای ثابت موندن برگهای کدو داشتید میتونید از خلال دندان کمک بگیرید


 

پنیر رو وسط کدوها گذاشته و کمی روغن زیتون با برس بهش میمالیم و کنارهای کدو رو روی پنیر میاریم * اگه دوست داشتید میتونید کمی فلفل و ادویه پیتزای هم روی پنیر بعد از روغن زیتون اضافه کنید 

بعد از جمع کردن , باز کمی روغن زیتون به تمام پنیر و کدو میمالیم و حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه داخل فر میزاریم , * دقت کنید که رنگش تغییر نکنه 

این کار رو میتونید با اشپک هم انجام بدید 

نوش جان , گیلدا 



 

Kommentare

Beliebte Posts