پنیر کاممبرت پوشیده در کدو سبز
پنیر کاممبرت از اون دسته پنیرهایی هست که باید روش کمی کار کرد تا بتونی مزه لذیذ و خوشمزه اونو از قلبش خارج کنی
اوایل افتتاح وبلاگم مدل سوخاری این پنیر رو گذاشته بودم
که دقیقا روش کارش مثل سوخاری هایی دیگه هست
ولی امروز براتون ی روش دیگه رو اجرا میکنم , همراه با کدو سبز
روش کار هم بسیار آسونه .... قبل از هر چیز احتیاج به دو ماده اصلی , یعنی پنیر و کدو سبز داریم
کدوها رو با پوست کن یا هر وسیله دیگه به نوارهای باریکی میبریم
کمی داخل آب نمک قرار میدیم تا هم نمکی شه و هم راحتتر بتونید بهش فرم بدید
بعد از اینکه نرم شدن اونها رو به صورت ستاره یا بعلاوه کنار هم قرار میدیم , اگه مشکلی برای ثابت موندن برگهای کدو داشتید میتونید از خلال دندان کمک بگیرید
پنیر رو وسط کدوها گذاشته و کمی روغن زیتون با برس بهش میمالیم و کنارهای کدو رو روی پنیر میاریم * اگه دوست داشتید میتونید کمی فلفل و ادویه پیتزای هم روی پنیر بعد از روغن زیتون اضافه کنید
بعد از جمع کردن , باز کمی روغن زیتون به تمام پنیر و کدو میمالیم و حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه داخل فر میزاریم , * دقت کنید که رنگش تغییر نکنه
این کار رو میتونید با اشپک هم انجام بدید
نوش جان , گیلدا
Kommentare
Kommentar veröffentlichen