کیک موج دوناب - Donauwelle Kuchen - آلمانی

در ادامه معرفی کیکهای خوشمزه آلمانی , امروز میخواهم با هم سری به دستور کیک موج دانوب بزنیم 

این کیک از ۳ لایه تشکیل شده که لایه آخر اون پوششی از شکلات هست و نقشی موج مانند که میتونه دلیل نامگذاری کیک باشه 

البته به غیر از این مورد وقتی خود کیک هم برش میخوره حالتی شبیه به موج آب دریا داره که به گفته قدیمیها , باز هم دلیلی برای نامگذاری کیک هست 

تهیه این کیک کمی وقت میخواهد , ولی نتیجه اون بسیار دلنشین و خوشمزه 😋هست 

لایه اولی کیک مواد کیک هست که براتون مینویسم , و بعد گیلاس چیده میشه , و بعد یک لایه باتر کریم آلمانی و در آخر یک لایه گانش شکلاتی 😀و این کیک جز کیکهای پایه کوتاه هست که باید بهش توجه بشه  

خوب بهتره بریم سراغ مواد تشکیل دهنده و دستور تهیه 


مواد لازم برای خمیر کیک

ارد ۳۲۰ گرم 

شکر ۲۰۰ گرم 

تخم مرغ ۴ عدد 

روغن مایع ۵۰ میل 

کره ۲۰۰ گرم 

پیکینگ پادر ۱ بسته , معادل ۱ ق غ

وانیل ۱ بسته 

کمی نمک


 

طرز تهیه

شکر و کره رو خوب میکس کنید تا حجم دار شه 

تخم مرغها رو دانه دانه اضافه کنید و هر بار با دور تند بزنید 

روغن مایع رو اضافه کنید و بعد از کمی مخلوط کردن , مواد خشکی رو که قبلا مخلوط کردید و الک شده , به مواد اضافه کنید 

 بعد از مخلوط شدن حدود ۲/۳ مواد رو داخل قالب ریخته و خوب صاف کنید , بهتره که کف قالب رو چرب کنید یا کاغذ روغنی بندازید   

جداگانه ۲۵ گرم پودر کاکائو رو به ۴ قاشق شیر مخلوط کنید و وقتی به صورت خمیر در اومد , به مواد باقیمانده کیک اضافه کنید , و مواد کاکائویی رو روی خمیر قبلی اضافه کرده و و خوب پخش کنید 

حالا احتیاج به گیلاس , یا آلبالو داریم 

همینجا بگم که دستور اصلی این کیک با گیلاس هست و اصولا گیلاسهای کنسروی وجود داره که آلمانی ها از همون استفاده میکنن 

ولی مثلا من خودم از توت ابی و انگور فرنگی استفاده کردم 

گیلاسها باید روی سطح شکلاتی گذاشته شه و با انگشت فشار بدید که داخل خمیر فرو بره , چیزی حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم گیلاس احتیاج هست یا ۱ شیشه کنسروی 

حالا کیک رو بزارید توی فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کردید و به مدت تقریبی ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بهش وقت بدید که بپزه و با چوب امتحان کنید 

بعد از پخت بزارید کیکتون خنک شه , و برید سراغ مرحله بعدی 


مواد لازم برای تهیه باتر کریم آلمانی  

یک بسته پودر پودینگ دکتر اوتکا 

 شیر نیم لیتر 

شکر ۶۰ گرم 

با مواد بالا اول پودینگ وانیلی خودتون رو آماده کنید , و روی پودینگ رو با سلفون  بپوشونید تا خنک شه

و بعد از خنک شدن , ۲۰۰ گرم کره نرم یا در دمای محیط رو , خوب بزنید تا سفید و حجم دار شه و بعد قاشق قاشق پودینگ رو اضافه کنید تا باتر کریم شما تهیه شه 

مواد باتر کریم رو روی کیک که خنک شده خالی کنید , خوب صاف کنید و حدود ۱ ساعت تو یخچال استراحت بدید 

و در آخر گاناش شکالتی کیک هست که باید ۲۵۰ گرم  تیکه های خرد شده شکلات رو با ۴۰ گرم روغن مایع مخلوط کنید و به صورت بن ماری آب کنید 

و مواد شکلاتی رو روی مرحله آخر کیک که همون باتر کریم هست خالی کنید و قالب رو به اطراف بچرخونید تا همه جای کیک شکلاتی بشه , و بزارید شکلات کمی خودش رو بگیره و با یک وسیله مثل چنگال روی شکلات رو موج بندازید 

دوباره به کیکتون بری مدت ۱ ساعت داخل یخچال استراحت بدید و بعد دیگه آماده هست که بتونید در کنار یک چایی گرم نوش جان کنید 

نوش جان , گیلدا     


 


 

Kommentare

Beliebte Posts