لوبیا با سس گوجه - آسیایی
ی مدت پیش همینجور که تو اینستاگرام دیدید , از طرف دوست آلمانیم , کلی لوبیا گیرم اومد 😋که ازتون خواستم اگر ایده خاصی یا خوراک خاصی رو میشناسید بهم معرفی کنید
کلی از دوستان محبت کردن, و برام ایدهای خوبی رو معرفی کردن , , از جمله ترشی و ی مدل خوراک ترکی و غیره
اما این یکی رو از روی یک کتاب آشپزی که مربوط به غذاهای آسیایی هست پیدا کردم
که فکر میکنم فلیپینی , یا مالزی یا همون اطراف باید باشه
همینجور که میدونید , غذاهای آسیایی بخصوص شرق اسی , بیشتر با ادویه های متنوع سر و کار دارن
برای این خوراک هم احتیاج به تخم گشنیز و فلفل درشت سابیده شده داریم
و همینجور سیر و زنجبیل له شده
زردچوبه , پودر پاپریکا دودی , نمک و مقدار کمی ادویه کاری
پیاز خرد شده , و چند عددد گوجه خرد شده و مقدار کمی رب گوجه
مقداری میگوی ریز , تمیز و پاک شده
تمامی مواد بالا برای تهیه سس اولیه خوراکمون هست
و روش کار خیلی ساده هست , به این صورت که پیاز رو سرخ میکنید , قبل از اینکه حسابی سرخ شه , ادویه های دیگه رو اضافه کنید, و بعد گوجه پوره شده یا خورد شده رو , بعد که خمی جا افتاد در اواخر کار نیگوها رو اضافه کنید , میدوبیید که نباید زیاد سرخ یا پخته بشن
حالا این سس رو کنار بزارید و لوبیاها رو آماده کنید
به این صورت که لوبیاها رو بپزید و بعد تو آبکش بریزید و خوب خشک کنید , روشون کمی روغن زیتون بریزید و کمی پنیر پارمزان یا پودر سوخاری بپاشید , و داخل روغن سرخ کنید
و داخل ظرفی اول سس رو خالی کنید و بعد لوبیاها رو روش بکشید , میتونید در خاتمه از پیاز داغ استفاده کنید
و یا اگه گیاهخوار هستید , از میگو صرفنظر کنید
این خوراک رو میتونید با نان یا برنج صرف کنید
نوش جان , گیلدا
Kommentare
Kommentar veröffentlichen