کیک پرتقال یونانی


یکی از دغدغه هایی که خیلی ها از جمله خودم باهاش روبرو هستم اینه که وقتی از مواد غذایی استفاده میکنم , اضافات اونو چکار کنم 😐؟؟ 

از جمله استفاده از خمیر فیلو , که همیشه و همیشه اضافات داره و آدم سر در گمه که باهاشون چکار کنه 

البته ی ایده خوب همون تهیه شیرینی ناپلئونی هست 

ولی اینجا آموزش یک کیک خوشمزه رو براتون میزارم تا بتونید , از این به بعد با اضافات این خمیر تهه کنید 

این کیک که با خمیر فیلو تهیه میشه , , یک کیک یونانی هست , که مثل خیلی از شیرینیهای یومامی احتیاج به شربت شیرین داره ...  حالا مواد اولیه اونو براتون ذکر میکنم 


 خمیر فیلو ۴۰۰ گرم  

پوست پرتقال ۲ تا ۳ عدد 

شکر ۱۵۰ گرم ؛ اگر کم شیرین خوستیید , این حجم رو به ۱۰۰ برسونید 

روغن مایع ۱۵۰ میل 

تخم  مرغ ۴عدد 

ماست پر چرب ۲۰۰ گرم 

پیکینگ پادر ۲۰ گرم 

کمی نمک 


مواد شربت کیک 

آب پرتقال ۳۰۰ میل 

شکر ۳۵۰ گرم 

پوست ۲ عدد پرتقال 

مثل هر مواد دیگه اول از همه باید شربت رو آماده کنید , به این طریق که کل مواد رو با تیکه های پوست پرتقال مخلوط کرده و میزاریم تا به قوام بیاد 


حالا به ۲ روش باید خمیر رو خشک کنید 

طریقه اول اینکه یک شب تا صبح ورق ها رو که از هم باز کردید روی سینی پهن کنید و بزارید خشک شه 

و یا اینکه , ورق ها رو روی سینی فر باز کنید و قیچی کنید و بزارید داخل فر با دمای ۱۰۰ درجه تا خشک بشن , ولی رنگشون تغییر نکنه 

در هر ۲ حالت باید هر از گاهی زیرو روشون کنید , و بعد از خشک شدن اونها رو با دست خورد کنید , احتیاج نیست که کاملا پودر بشن , فقط باید کوچیکشون کنید 

 

داخل ظرفی تخم مرغها رو با شکر و نمک خوب مخلوط کنید

و بعد به ترتیب ماست و روغن رو به همراه پوست رنده شده پرتقال , اضافه کنید 

در خاتمه پیکینگ پادر رو اضافه کنید و کل مواد رو به خمیر خشک و خرد شده اضافه کنید , خوب هم بزنید , و داخل قالب مورد نظرتون خالی کنید , که بهتره کمربندی باشه 

کیکتون رو به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه داخل فری که با دمای ۱۸۰ درجه از قبل گرم کردید قرار بدید 

بعد از بیرون آوردن , شربت رو روی کیک بریزید , و بزارید تا خنک شه , و میل کنید 


در روشهای قدیمی و اصیل به این صورت هست که ۲ عدد پرتقال رو میپزن , در حدی که لو نشه , و بعد آب پرتقال رو  میگیرن و باقی مانده رو با پوست میکس میکنن و داخل کیک میریزن 

با توجه به شهدی که استفاده میکنید , این کیک اصلا تلخ نمیشه , و بستگی به سلیقه خودتون داره که از کدوم روش استفاده کنید 

نوش جان , گیلدا 


  

 

Kommentare

Beliebte Posts