باقلوا پرده ای / تاتلیسی

قبلا هم که گفته بودم که من تو این مدتی که تو نت نبودم , خودم رو با انواع و اقسام کیکهای باقلوایی و شیرینی باقلوایی , خفه کردم  😄

این هم یک ترکیب باقلوایی دیگه که به اسم تاتلیسی یا پرده ای شناخته میشه 

انواع اقسام شینی های شهد دار رو میتونید از سایتهای ترکی پیدا کنید 

برای تهیه این باقلوا  , احتیاج به شهد دارید که بارها و بارها دستورش رو گفتیم 

و باز هم کوتاه  میگم که شکر و آب به  نصبت ۲ به ۱ هست , یعنی ۲ لیوان شکر و ۱ لیوان آب


حالا مواد اصلی این شیرینی رو براتون مینویسم 

خمیر فیلو ۱ بسته 

مخلوطی از گردو , پسته و بادام خرد شده ۱ لیوان ... میتونید فقط از گردو استفاده کنید 

مخلوط مساوی کره آب شده و روغن مایع  

ارد سمولینا ۱ لیوان 

تخم مرغ ۲ عدد 

وانیل 

پرک بادام 

شیر ۱ لیوان 

روغن مایع ۱ استکان 


برای تهیه این شیرینی , ابتدا خمیر و رو پهن کنید , و مخلوط کره و روغن مایع رو روی سطح خمیر بمالید 

بعد روی خمیر مقداری ارد سمولینا و گردو بپاشید , و خمیر رو به صورت پلیسه به هم نزدیک کنید , توی ظرفی که از قبل چرب کردید قرار بدید 

این کار رو مرتب با خمیر ها انجام بدید و هر خمیر رو کنار خمیر دیگری بزارید , بهتره بین خمیر ها فضای باز نباشه

بعد از چیدمان کامل ۱ بار دیگه روی خمیرها رو خوب چرب کنید و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه و با هاهارت ۱۷۰ درجه قرار بدید 


تخم مرغ , وانیل , شیر و ۱ استکان روغن مایع رو با هم خوب مخلوط کنید و بعد از پخت اول روی کل خمیر بریزید  و پارکهای بادام رو روی خمیر بپاشید و دوباره به مدت تقریبی ۳۰ تا ۳۵ دقیقه و حرارت ۱۸۰ به پخت ادامه بدید 

وقتی روی شیرینی خوشرنگ شد از فر خارج کنید و بعد از ۱۰ دقیقه روش شهد رو اضافه کنید 

در کنار یک قهوه یا چای داغ حسابی دلچسبه

نوش جان , گیلدا    




Kommentare

Beliebte Posts