خمیر ۱۰۰۰ لای ساده - Einfach blätterteig rezepte


یکی از دغدغه هایی که برای اون دسته از افرادی که مایل هستن شیرینی هاشون رو با خمیر ۱۰۰۰ لا تهیه کنن , تهیهه خود خمیره 

البته با کمک تکنولوژی , خرید این خمیر از فروشگاهها خیلی آسون شده , ولی خوب همیشه , مواد خونگی , طعم و مزه خاص خودش رو داره 

قبلا دستور کامل این خمیر رو براتون گذاشته بودم , و بهتره برای اینکه بتونید این پست رو هم به راحتی انجام بدید , به بعضی از موارد پست قدیمی سر بزنید 

این دستور شکل ساده ای از تهیه خمیر ۱۰۰۰ لا هست


 

مواد لازم :

ارد ۲۵۰ گرم 

آب ۱۰۰ میل 

نمک ۳/۴ ق غ 

کره نرم ( دمای محیط ) ۵۰ گرم 

مارگارین یا کره نرم ۱۲۵ گرم 



طرز تهیه :

نمک و آب رو با هم مخلوط کنید 

کره ۵۰ گرمی رو کمی داخل ظرفی زده تا یکدست شه و بعد ارد الک شده رو اضافه میکنیم 

بهتره تا جایی که امکانش هست برای مخلوط کردن موادتون از قاشق چوبی استفاده کنید 

هر چی دمای گرمای دستتون به خمیر کمتر برسه ,  نتیجه بهتری حاصل میشه 

حالا آب رو به مواد اردی اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدین تا خمیرتون یکدست و صاف شه 

شاید  تو این مرحله احتیاج باشه که کمی از دستاتون کمک بگیرید 

خمیر رو داخل نایلون بزارید و ۱۵ دقیقه بهش استراحت بدید 

حالا خمیرتون رو پهن کنید به صورت مستطیل و به قطر تقریبی نیم سانت 

کره ۱۲۵ گرمی رو روی سطح  تمامی خمیر بمالید 

و خمیرتون رو به ۳ قسمت مساوی فرض کنید و از چپ به راست و از راست به چپ تا کنید 

بهتره از اینجا به بعد برای تا کردن خمیر به پست قبلی سر بزنید 

چون تمامی مراحل مثل پست قبلی تکرار میشه


 

یعنی خمیر بعد از نیم ساعت استراحت در یخچال دوباره بیرون میاد و با وردنه به صورت مستطیل پهن میشه و دوباره تا میخوره و تو یخچال استراحت میکنه , این کار رو باید ۳ تا ۴ بار انجام بدید 

در آخرین مرحله دیگه خمیرتون حاضره و برای استفاده , اول اطرافش رو کمی برش بزنید  و جدا کنید , و بعد برای کار مورد نظرتون استفاده کنید , روی خمیرهاتون کمی زرده تخم مرغ رومال کنید و داخل فری که از قبل گرم کردید با دمای ۲۰۰ تا ۲۱۰ درجه و مدت تقریبی ۲۰ دقیقه قرار بدید


 

همینجور که میبینید , من از شکلات استفاده کردم , یا کروزان معمولی تهیه کردم 

نوش جان , گیلدا


  

Kommentare

Beliebte Posts