کیک شکلاتی بدون آرد


میخوام امروز یه دستور خیلی خوشمزه و خاص رو براتون بزارم که میدونم بعد از تهیه اش , دیگه دست از سرش برنمیدارد 

هم بخاطر بافت و مواد کیک و هم بخاطر فلونگ شکلاتی لذیزش 

این کیک برای تولد همسر تهیه شده بود و تو بافت کیک ارد وجود نداره 

پس میتونه گزینه خوبی برای افرادی که به ارد  حساسیت دارن باشه و همینجور برای افرادی که رژیمهای خاص , مثل کتو رو رعایت  میکنن 

مواد کیک :

شکلات تلخ ۹۰ گرم 

کره ۶۰ گرم 

خامه ۲۰ گرم 

تخم مرغ ۵ عدد 

شکر ۱۵ گرم + ۷۰ گرم 

پودر کاکائو ۱۲ گرم  

نمک , کمی 

وانیل ۱ قاشق چ


طرز تهیه :

شکلات را خرد کرده و همراه با  کره و خامه , به صورت بن ماری مخلوط کرده تا یک دست و صاف شه 

میزاریم تا خنک شه 

زرده و سفیده ها رو جدا میکنم و زردها  روابتدا خوب زده و با  پودر کاکائوالک شده  , نمک و وانیل و ۱۵ گرم شکر اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدیم 

مواد شکلاتی که خنک شده کم کم به مواد تخم مرغی اضافه کرده و خوب میکس میکنیم 

سفیدها رو جداگانه کمی زده و کم کم ۷۰ گرم شکر رو اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدیم تا کاملا حجم دار شه 

سعی کنید ۲ دقیقه آخر رو با دور کند سفیده ها رو هم بزنید 

حالا سفیده ها رو در طی ۲ تا ۳ مرحله  به مواد شکلاتی اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید 

برای این حجم از مواد بهترین قالب یا سینی  , ۳۰ در ۴۰ هست 

یک کاغذ روغنی درون سینی بزارید و مواد رو روش خالی کنید و روی مواد رو با کاردک خوب صاف کنید , چند تا ضربه به سینی بزنید و درون فری که از قبل گرم کردید ۱۱ تا ۱۳ دقیقه و با دمای ۱۸۰ درجه قرار بدید 

بعد از پخت و خنک شدن از کاغذ جدا کنید 

شما یک کیک با قطری بسیار کم دارید که باید اونها رو به اندازه های دلخواه برش بدید تا روی هم دیگه قرار بدید 

با توجه به سایز سینیتون چیزی حدود ۵ تا ۶ عدد میتونید برش بدید


طرز تیهه :

ابتدا ۳۰۰ گرم  خامه رو با همزن خوب بزنید تا فرم بگیره و سفت شه و درون یخچال بزارید 

شکلات و کره رو به صورت بن ماری مخلوط  کرده 

۸۰ گرم خامه رو کمی حرارت میدیم تا گرم شه و پودر کاکائو رو بهش اضافه میکنیم تا خوب حل بشه , اگه گلوله شد از صافی رد کنید و به مواد قبلی اضافه کنید و خوب هم بزنید و بزارید تا خنک شه 

حالا خمه زده شده رو مرحله , مرحله به مواد شکلاتی اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید 

تا تمام و یکدست شه 



از اینجا به بعد مثل کیکهای دیگه یک لایه کیک و یک لایه خامه بزنید تا تمام شه 

باید دقت کنید که خامه کاملا یکدست باشه و بعد لایه دیگه کیک رو قرار بدید تا هنگام برش زیبا دیده بشه 

بهترین کار اینه که توی کیسه های نایلونی بریزید تا یکدست خالی کنید و با کاردک کاملا صاف کنید 

در خاتمه هم میتونید روش رو با هر چیزی که دوست داشتید تزئین کنید 

من از گاناش شکلاتی استفاده کردم 

😄خلاصه گفتم از شکلات کم نذارم 

😋
خودم عاشق این کیک شدم , چون عاشق شکلات بخصوص شکلات تلخ هستم 

کی عاشق شکلات  نیست؟؟؟؟؟

نوش جان , گیلدا  



 

Kommentare

Beliebte Posts