کنسرو گوشت - Confieren

همینجور که میدونید متدهای پخت و پز فرانسوی ؛ جایگاه خاصی تو آشپزی و شیرینی پزی داره 

بعضی از این موارد با اینکه سالهای سال از تهیه شون میگذره ؛ ولی هنوز مورد استفاده رستورانها و حتی پایه رسپتهای هست که بهشون رسپتهای مادر بزرگ میگن 

شاید این دستور من برای خیلیها بیخود و وقت گیر باشه  

ولی برای افرادی که وقت پخت و پز کوتاهی رو جستجو میکنن  و یا اصولا به صورت ضرب الاجل میخوان غذایی رو تهیه کنن و یا برای پخت مواد غذایی  ارزش قائل هستن ؛ خیلی میتونه کاربردی باشه 

هدف از ارزش قائل شدن اینه که موادغذایی  رو با کیفیت بالا تهیه کرد تا مواد معدنی و ویتامینی اون از بین نره 

پخت کونفیقیرن Confieren یکی از روشهای سنتی پخت انواع گوشتها به صورت کنسروی هست , که به روشهای مختلف انجام میشه 

در واقع همون روش تهیه کمپوت که شاید خیلیها انجام دادن ولی شاید همون خیلیها هنوز جرات تهیه گوشت رو به همین روش انجام ندادن 

شما میتونید از هر نوع گوشتی استفاده کنید , اعم از گوشت انواع پرنده و مرغ و گاو و گوسفند و خوک و حتی ماهی 

در این روش پخت فرانسوی که متلعق به جنوب فرانسه هست  , میتونید کل گوشت رو داخل روغن فراوان تهیه کنید و بپزید و بعد داخل شیشه با کمک  روغن کنسرو کنید , و یا از ابتدا داخل شیشه تهیه کنید و به صورت کنسروی ماهای طولانی نگهداری کنید 

در بعضی از روشها از مخلوط کمی آب و روغن استفاده میشه , بعضی ها کل شیشه رو با روغن پر میکنن و در مواردی کل گوشت رو نمک آلود کرده و بعد از کشیدن آب و خون گوشت ,  پخت رو به صورت کنسروی ادامه میدن 

نکته مورد توجه همونجور که قبلا گفتم , این هست که در این روش کل مواد معدنی و ویتامینها حفظ میشه و گوشت کاملا ترد و لطیف هست چون با بخار خودش پخت میشه  و همیشه در دسترس برای استفاده ...

روش پخت طولانی و با دمای بسیار ملایم هست که البته با توجه به گوشتهای مختلف زمانها نیز متفاوت خواهد بود 

شما میتونید هم داخل فر با دمای ۸۰ درجه کنسروتون رو تهیه کنید و هم داخل آرام پز و یا داخل ظرفی پر از آب که یقینا فقط باید آب گرم باشه و جوش نخوره 

خوب فکر کنم به اندزه کافی در مورد این روش گفته شده و بهتره بریم رو طرز تهیه و موادش


مواد لازم :

در وهله اول احتیاج به چند عدد شیشه بزرگ که حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ میل باشه داریم 

این شیشه ها باید کاملا تمیز و استرلیزه باشه 

گوشت مرغ ( من از این گوشت استفاده کردم ) که میتونید از تکه های کل ران و سینه مرغ استفاده کنید 

برگ بو , به تعداد شیشه ها 

تخم گشنیز ۱ قاشق چایی خوری برای هر شیشه 

سیر ۱ تا ۲ حبه برای هر شیشه 

پیاز ۱ عدد برای هر شیشه 

هویج و ساقه کرفس از هر کدام  ۱ ساقه کامل برای هر شیشه 

نمک , فلفل , زردچوبه , پودر پاپریکا دودی 

روغن مایع  با کیفیت 

کره ۱ قاشق سوپ خوری پر برای هر شیشه 



طرز تهیه :

اول از همه گوشت رو خوب بشرد و بزارید آبش کشیده شه و کاملا خشک کنید 

خیلیها , پست رو جدا میکنن و همیجور استخوانها رو در میارن برای اینکه بهتر تو شیشه ها جا بشه , اما من هر دو رو گذاشتم باشه 

گوشتها رو با ادویه های پودری مخلوط کنید و بزارید چند ساعتی استراحت کنه 

کف شیشه ها رو برگ بو و تخم گشنیز بریزید 

بعد داخل شیشه رو با گوشت پر کنید ,  سعی کنید خوب فضاها رو پر کنید میتونید این کار رو با پیازها و سیر و کرفس و غیره انجام بدید 


بهتره کمی روی شیشه ها خالی باشه و کاملا پر نکنید 

حالا روغن رو تا جایی که امکان داره داخلش بریزید , همراه با کره 

با نوک چاقو کمی اطراف گوشت رو جا بجا کنید تا روغن کاملا به ته شیشه برسه 

و مرتب این کار رو انجام بدید تا روغن روی گوشتها رو بگیره 

دور شیشه رو خوب با دستمال پاک کنید و دربش رو محکم ببندید 

داخل یک دیگ بزرگ یک پارچه یا حوله بزارید , و شیشه ها رو روش بچینید و آب بریزید , در حدی که آب یک بند انگشت پایینتر از درب  شیشه ها باشه , درب ظرف رو بزارید و دقت کنید حرارت باید در حدی باشه که آب نجوشه و فقط گرم بشه , حدود ۷۰ تا ۸۰ درجه 

به زمان پختی حدود ۲ تا ۳ ساعت احتیاج دارید 

بعد از تمام شدن زمان پخت بزارید تا همونجوری تو آب خنک شه و بعد شیشها رو بردارید و تمیز کنید و داخل یخچال یا جایی خنک و کم نور مثل زیرزمین ۶ ماه نگهداری کنید 

اگر مایل بودید داخل فر تهیه کنید باز هم ظرفی رو آب کنید , جوری که شیشه ها تا نصف داخل آب باشن , و با دمای ۸۰ درجه و مدت ۳ تا ۴ ساعت بزارید تا تهیه شه 

البته موارد گفته شده برای گوشت مرغ  هست , و برای گوشت گوسفند به زمان تقریبی ۴ تا ۵ ساعت و گوشت گاو ۵ تا ۶ ساعت احتیاج هست 

دیگه مرغ کنسروی شما آماده شده و میتونید برای هر برنامه ای که از قبل , تدارک ندیدیده بودید  استفاده کنید 

برای من که خیلی کاربردی بود , امیدوارم برای شما هم همینجور باشه

در ضمن یادم رفت بگم که آب باقی مانده تو شیشه رو هم میتونید برای تهیه انواع سوپها و یا اش استفاده کنید  

نوش جان , گیلدا


 

 

Kommentare

Beliebte Posts