کوفته والک
فکر کنم این پست رو کمی دیر براتون ثبت کردم
البته اینجا تا ۱ یا ۲ هفته دیگه میشه والک پیدا کرد , ولی خیلی از جاها که هوا گرمتر هست , دیگه نمیشه تهیه کنی و فصلش تا سال دیگه تمام شده
موردی که رو میبینید تهیه اش بسیار ساده هست
در واقع مقداری گوشت چرخ کرده رو با پیاز و ادویه های دلخواهم مخلوط کردم و ازشون گلوله های تهیه کردم و داخل برگهای پهن والک پیچیدم
بعد میتونید با حرارت کم سرخش کنید یا یک سس گوجه یا کوفته تهیه کنید و بزارید تا پخته شه
برگهای والک بر عکس شکل ظاهرشون کاملا محکم حسن و به این راحتی له نمیشن , پس با خیال راحت تهیه کنید
نوش جان , گیلدا
Kommentare
Kommentar veröffentlichen