بیسکویت بادام فرانسوی




خیلی وقته که وقت نکردم به وبلاگم سر بزنم
الان هم کلی گردگیری کردم تا تونستم راه رو باز کنم و داخل شم :)))
گاهی اوقات دلم واسه اینجا خیلی تنگ میشه  , ولی چه کنم که بجز مشکلات و کمبود وقتی که دارم .... به خودم قول دادم کمتر و کمتر رسپتها رو اینجا وارد کنم و شاید بهتر بگم با چند تا عکس بدون دستور سر و ته ماجرا رو به هم بیارم



این ی شیرینی خیلی خوشمزه با سفیده تخم مرغ و پودر بادام هست که دستورش متعلق به یک خانوم خوش سلیقه فرانسوی هست , و به اسم Französische Mandeln-Dachziegel  یا به عبارتی به زبان فرانسه Tuiles aux amandes   گفته میشه
بغیر از اینکه یک رسپت خوب واسه سفیده های باقیمانده از تخم مرغها هست , بلکه بسیار ترد و شکننده و خوشمزه و موندگاری خوبی , هم داره
فقط کافیه که ظرف نگهداریش کاملا محکم باشه و هوا نکشه
گیلدا 



Kommentare

  1. سلام.برای چی دیگه تصمیم دارید دستور نذارین؟
    جای دیگه میذارین یا میخواید کتاب
    ؟ کنید چاپ

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. سلام الهام جن , در فکر کتاب هستم , ولی به زبان آلمانی
      اما اینکه اینجا و یا هر جای دیگه دستورات رو نمیزارم , فقط بخاطر بی مهری ی سری از انسانهای فرصت طلب و سود جو هست که دیگه خستم کردن و با حرف زدن منطقی کاری نتونستم از پیش ببرم

      Löschen
  2. سلام مجدد حیف شد اگه به زبان فارسی بود من حتما تهیه میکردم عاشق کتابای اشپزی و شیرینی پزی هستم
    موفق باشید. من که سالهاست از دسوراتون دارم استفاده میکنم وتقریبا پی دی اف اکثر کاراتون رو سیو کردم. واقعا مفید بوده واسم

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts