Montag, 25. April 2016

پتاژ والک




پتاژ همون سوپی هست که که موادش رو به صورت پوره در آورده باشن , و در نتیجه سوپ غلیظی خواهید داشت که که بهش پتاژ میگن 
و کنسومه  هم همون داستان رو داره اما با غلظت کمتر 
در دید کلی پتاژ و کنسومه برای من همون سوپ هست 
واسه همین هم وقتی تهیه میکنم , با نام  سوپ معرفی میکنم 
اما از اونجایی که قبلا هم سوپ والک ( البته به سبک دیگه ) رو تهیه کرده بودم  , نخواستم که با اون اشتباه کرفته شه 
و همینجور این سوپ واقعا مثل پتاژ پوره شده و غلظت بیشتری داره 
شما با کلیک کردن به اینجا میتونید به دستور سوپ اولی برسید که باید بگم از بابت تهیه و مواد متفاوتر از پتاژ امروز ماست 


مواد لازم :
سیبزمینی ۲ عدد 
سبزی والک ۱۵۰  گرم 
پیاز ۱ عدد 
قرص سوپ با طعم دلخواه ۱ بسته 
نمک و فلفل و زردچوبه 
خامه نصف استکان 
روغن زیتون , مقداری 
مقداری ادویه گرام ماسالا

طرز تهیه :
اول از همه پیازها رو خرد کنید و همراه با کمی کره و روغن تفت بدید و سیبزمینی ها رو هم چند دقیقه بعد اضافه کنید و تفت بدید 
اجازه ندید که رنگشون تغییر کنه 
به جز نمک باقی ادویه ها رو اضافه کنید 
کمی آب اضافه کنید و بزارید که بپزه 
در ظرفی ولکهای خرد شده رو بریزید و بهشون چند قاشق روغن زیتون اضافه کنید و با گوشت کوب برقی اونها رو میکس کنید 
میتونید این کار رو با دستگاه میکس یا هر وسیله دیگه که در دسترس دارید انجام بدید 
بعد اونها رو به سیبزمینی ها اضافه میکنید و دوباره  همه مواد رو با هم خوب میکس کنید که به صورت پوره در بیاد 
تو این مرحله بهشون خامه و قرص سوپ رو هم اضافه کنید و بعد از چشیدنش اگه نمک کم بود اضافه کنید 
حالا بزارید به آرامی حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگه حرارت ببینه 
اگر میل باشید میتونید میزان خامه رو زیادتر کنید و سوپ روشنتری داشته باشید 
یا اصلا خامه نریزید تا رنگ سوپتون کاملا تیره باشه 
ول به نظر من بدون خامه , سوپ سوپ نیست :)))
دیگه سوپ شما آماده هست و میتونید روی اونو با خامه یا حتی نان تست سرخ شده تزئین کنید و  میل کنید
نوش جان , گیلدا



Kommentare:

  1. هی با والک دل منو آب کنید ، نووووش جونتون

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. خخخخخ شرمنده رزکم
      ولی خوب اینها رو میزارم که به این هوا ببینم میتونم اینجا بکشونمت :v

      Löschen