Montag, 11. April 2016

اسنک مارچوبه و والک




براتون یک ایده جالب آوردم , همونجور هم که قبلا گفتم فصل مارچوبه و والک خیلی محدوده , واسه همین هم هر چی که تهیه میشه فقط تو همین چند ماه کوتاه هست 
چیزی رو که الان براتون مینویسم , کاملا مناسب حال دور جمعی های دوستانه هست 
و گذشته از اون , واسه ی عصرانه و به تنهایی , یا در کنار خانواده خودتون هم میتونید از خوردنش لذت ببرید ^_^

برای تهیه این اسنک , احتیاج به مارچوبه سبز یا سفید دارید 
* در مورد مارچوبه باید بگم که بهتره باریک و قلمی باشه , تا راحتتر پخته شه 
* اگر مارچوبه شما کمی ضخیم بود حدود ۲ تا ۳ دقیقه اونو بپزید و بزارید خوب آبش بره 
* مارچوبه سفید تو رنگبندی زیباتر خودش رو نشون میده , ولی من از سبز استفاده کردم :)


مرحله دوم وجود برگهای وانتون هست , که قبلا هم بهتون گفتم که این برگها رو میتونید از فروشگاه آسیایی ها تهیه کنید و میتونید تو این پست شکلش رو هم تماشا کنید 

شما به برگهای والک هم احتیاج دارید 
* بهتره که برگهای والک , پهن و بلند باشن 
* اگر کوتاه بود از ۲ برگ کنار هم استفاده کنید 


و در آخرین مرحله احتیاج به گوشتهای دودی هست 
* این گوشتها انواع مختلف داره , از گوشت خوک یا گاو یا بقلمون یا حتی ماهی میتونید استفاده کنید 
* دلیل استفاده از این گوشتها , وجود نمک کافی در اونها هست , پس با این حساب با استفاده از این گوشتها احتیاج به نمک ندارید

حالا مرحله سر هم کردن مواد بالا هست 
به این صورت که برگهای وانتون رو ۲ تا کنار هم میزارید , جوری که به درازای برگهای والک یا مارچوبه برسه 
بعد یک لایه از برگ والک رو روش میزارید 
و بعد یک لایه گوشت دودی , و در آخر ۱ عدد مارچوبه


مارچوبه رو از قسمت پایین و از گوشه خمیر همراه با مواد دیگه بپیچونیید 
و داخل روغن سرخ کنید , دقت کنید که با حرارت متوسط اینکار رو انجام بدید تا خوب مارچوبه هاتون مغز پخت شه 
بعد هم روی دستمال آشپزخانه بزارید تا روغن اضافی اون گرفته شه و با یک سس دلخواه میل کنید ^_^
سسی هم که تو عکس میبینید حاضری هست :D
نوش جان , گیلدا



Kommentare:

  1. من تا حالا مارچوبه نخوردم، خوشمزه است؟ چه سوالی پرسیدم،
    میگما برا شیرینی المانی یا همون مشهدی ژله مغذی احتیاج هست، شما اون جا ها پیدا کردید، خییلی خوشم می اد که اندقدر صاف و یک دست و براقه،
    ممنون می شم کمکم کنید
    سمانه

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. سمانه جون , در این مورد باید خودتون امتحان کنید
      از دید من و خانواده ام خیلی خوشمزه هست ^_^
      من خودم از این ژلاتینهای مارمالادی که هر از گاهی لیدل تو وربونگش میاره استفاده میکنم

      Löschen
  2. به به نوش جان ...کاش اینجا بود یا من اونجا بود.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. قربونت نازنین , کاش تو اینجا پیش من بودی ^_^

      Löschen
  3. چقدر جالب بود ، خیلی خوشمزست میدونم ، من عاشق مارچوبه ام ، اما هیچوقت تو خونه درست نکردم ، نوش جونتون

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. پس جات حسابی خالی بود رزکم :***
      خوشحالم که میبینمت ^_^

      Löschen