Dienstag, 15. März 2016

کوکی پلنگی - Leoparden Cookies




مدتی هست که تو دنیایی شیرینی پزی و حتی آشپزی شکل و شمایل پلنگ و ببر و زرافه ..... خوب خودنمایی میکنه 
این بود که گفتم ما هم این کوکی های پلنگی رو امتحان کنیم ^_^
این کوکیها , حسابی تونست با شکل زیباش جلب توجه کنه 
نه تنها بخاطر شکلش بلکه بخاطر وجود پودر کاکائو و همچنین مقداری پودر بادام , طعم جالب توجه داشت 
البته از اونجایی که کار دست داره , به اون دسته افرادی پیشنهاد میکنم که مثل من حوصله خمیر بازی رو دارن :))
با مقادیر زیر میتونید حدود ۲۰ تا ۲۵ عدد کوکی تهیه کنید 



مواد  لازم :
کره ۱۲۵ گرم 
پودر شکر یا قند ۱۲۵ گرم 
تخم مرغ ۱ عدد 
ارد ۲۵۰ گرم 
نمک , کمی 
پودر بادام ۲۵ گرم 
پودر کاکائو تلخ ۴ تا ۵ قاشق 
وانیل ۱ قاشق چایی خوری 

طرز تهیه :
کره و پودر شکر رو خوب بزنید تا سفید شه 
وانیل , نمک و تخم مرغ رو اضافه کنید و به هم زدن مجدد ادامه بدید 
حالا ارد رو به مواد قبلی اضافه کنید 
خوب ورز بدید و موادتون رو به ۳ قسمت نامساوی تقسیم کنید 
به خمیر کوچکتر پودر کاکائوی کمتری اضافه کنید ( خمیر شماره ۱ ) و به تیکه متوسط خمیر پودر کاکائو بیشتر ( خمیر شماره ۲ )
امکان داره که به پودر کاکائو بیشتری احتیاج داشته باشید , چرا که بر میگرده به کیفیت پودر کاکائوی شما 
اگر دیدید لازم هست , این کار رو انجام بدید , تا به اونجا که بدونید تیکه خمیر کوچیک شما کمرنگتر از تیکه خمیر بزرگتر هست 
حالا پودر بادام  رو هم به خمیر بزرگتر که خمیر سفید هست اضافه کنید ( خمیر شماره ۳ )
* بهتره که از این به بعد کار رو روی سلفون انجام بدید که به راحتی بتونید اونها رو جابجا کنید 
حالا خمیر شماره ۲ رو به صورت نوار و تقریبا باریک پهن کنید 
از خمیر شماره ۱ که خمیر کمرنگتر هست به صورت لوله ای تهیه کنید و مابین خمیر شماره ۲ قرار بدید 
و خمیر شماره ۲ رو با دقت روی خمیر ۱ بپوشانید و با حرکت دست خمیر و خوب گرد کنید 
چند عدد از این رشته ها رو تهیه کنید و به گوشه ای بزارید 
حالا خمیر شماره ۳ که همون خمیر سفید هست رو پهن کنید 
باز هم به صورت نوری و درازا 


خمیرهای دیگه رو مابین خمیر سفید قرار بدید و دوباره دو سر خمیر سفید رو به هم وصل کنید و با حرکت دست خوب گرد کنید 
* میتونید اگر میل بودید مابین لوله های خمیر رنگی , خمیر سفید لوله شده هم قرار بدید , من فقط از رنگی استفاده کردم 
حالا با همون سلفون که خمیر رو پیچیدیید , خمیر ها رو به یخچال منتقل کنید و ۳۰ دقیقه بهشون وقت بدید 
بعد با چاقوی تیز اونها رو حلقه حلقه ببرید و داخل سینی بچینید 
کوکی های خودتون رو داخل فری که از قبل گرم کردید به مدت ۱۲ تا ۱۴ دقیقه و با حرارت ۱۸۰ درجه قرار بدید 
دقت کنید که رنگشون تغییر نکنه 
نوش جان , گیلدا 









Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen