Montag, 29. Februar 2016

نان اچما , اسما - Türkische Acma




بالاخره نوبت اون رسید که دستور این نان خوشمزه رو هم تایپ کنم 
این نان  ترکی با نام Acma  یا به قولی آچما یا اسما خوانده میشه 
بافت این نان بسیار نرم و لطیف هست و بر عکس روی نان بسیار ترد و شکننده 
موندگاری بسیار خوبی داشت و حتی میشه تو فریزر بزارید و دوباره کمی گرم کنید و میل کنید 
اصولا این نان رو با فولونگ  یا بدون اون تهیه میکنن , که به دلیل طرز پیچیدن یا به عبارتی طرز تهیه نان , این کار خیلی راحت انجام میگیره 
اینکه چه چیزی دوست دارید داخل نان قرار بدید , از علایق  شخصی خودتون هست 
تا اونجا که من تو دستورات مختلف دیدم از اسفناج و گوشت و حتی نوتلا استفاده میکنن 



طرز تهیه :
ارد ۵۰۰ گرم 
تخم مرغ ۱ عدد 
خمیر مایه تازه ۱۰ گرم یا ۱ قاشق چایی خوری خمیر مایه خشک  
شکر ۵ گرم 
نمک ۱۰ گرم 
آب دمای اتاق ۱۲۵ میل 
شیر ۱۲۵ میل 
کره به دمای اتاق ۵۰ گرم 
* با مقادیر بالا شما میتونید ۷ تا ۸ عدد نان تهیه کنید 

طرز تهیه :
شیر رو گرم میکنید آب رو مخلوط کرده و خمیر مایه و شکر رو بهش اضافه میکنید و حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید ( دقت کنید که داغ و گرم نباشه , ولرم مایل به خنک باشه )
مواد خشک دیگه رو با هم مخلوط کنید و بعد بهشون مخلوط شیر و خمیر مایه رو اضافه کنید 
* فقط سفیده رو همراه کره تو مرحله بعدی اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید تا خمیر بسیار نرمی به دست بیاد 
خمیری که کمی کشدار و بسیار لطیف هست ولی به دست نمیچسبه , اگر به دستتون چسبید با دست آغشته به ارد کار کنید 
و خمیر رو گرد کنید روش کمی روغن بمالید و ی نایلون روش بکشید و بزارید ۱ ساعت در جای گرم استراحت کنه تا حجمش تغییر کنه


کمی دوباره خمیر رو ورز بدید و .....
حالا روی سطحی صاف خمیر رو پهن کنید , میتونید این کار رو روی سلیفون انجام بدید تا راحتتر لول کنید 
بهتره که پهن کردن خمیر به صورت درازا باشه ب و وردنه خوب بازش کنید , به اندازه نان لواش نازک کنید 
میتونید هر چیزی که مایل هستید در این مرحله  روشقرار بدید و از سمت پایین خمیر رو رول کنید 

* البته من ساده تهیه کردم و چیزی داخلش نذاشتم
* یادتون باشه اگه مایل هستید از مواد شیرین داخلش رو پر کنی د, میزان نمک رو نصف کنید 
خمیر رو بعد از رول کردن دایره کنید و ۲ سرش رو بهم وصل کنید


حالا به همون صورت که داخل سینی گذاشته و روش رو بپوشانید و دوباره نیم ساعت استراحت بدید 
سفیده تخم مرغ رو خوب با چنگال بزنید و روی نانها بمالید و کنجد , روش بپاشید 
نانها رو با حرارت ۱۸۰° سانتی گراد و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه داخل فری که از قبل گرم کردید قرار بدید 
نوش جان , گیلدا









Kommentare:

  1. سلام شما واردید یک سوال داشتم، برا سمنو این بسته بندبیا که نوشته برا سبزه خوبه، اخه گندم داخل بسته بندیا رو شنیدم که ریشه دار نمی شه، ممنون از جوابتان

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. سلام عزیزم , ی دنیا ازت معذرت میخواهم که نتونستم به موقع جوابگو باشم
      راستش فقط میتونم بگم که گندم رو از فروشگاهای بیو تهیه کنید و از ترکها نخرید که اونها به کارتون نمیاد

      Löschen