Dienstag, 9. Februar 2016

بریانی ماهی - هندی , پاکستانی



قبلا هم براتون ۲ تا بریانی و یکی پلو که با ترکیب ماهی همراه بود , گذاشته بودم
ولی اینبار تصمیم گرفتم که باز هم سری به سبک هندی بزنم و یکی از محبوبترین بریانی های هندی رو یعنی ... بریانی ماهی رو تهیه کنم
شما عزیزان میتونید دستور بریانی مرغ رو در این لینک , و همینجور بریانی میگو رو در این لینک ببینید
و اگر هم مایل بودید که بدونید پلو ماهی رو به چه روشی تهیه کردم , میتونید اینجا کلیک کنید و بهش برسید




مواد لازم :
برنج ۲ پیمانه 
گوجه ۱ عدد بزرگ و بدون پوست خرد شده 
سیر ۲ حبه 
ماهی ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم ( دقت کنید ماهی باید گوشت سفتی داشته باشه , من از لاکس استفاده کردم )
زنجبیل تازه ۱ بند انگشت 
ادویه گرام ماسالا ۱ قاشق چایی خوری 
زردچوبه , نمک , فلفل قرمز 
دارچین چوبی , ۱ عدد 
هل ۴ عدد 
برگ بو ۲ عدد 
تخم گشنیز و زیره از هر کدام ۱ قاشق چایی خوری به صورت سابیده شده 
خامه ۱۰۰ میل یا ماست زده شده به همین میزان 
کره یا روغن گی , مقداری 
گشنیز تازه به میزان دلخواه 
بادام یا دانه کاج ۲ تا ۳ قاشق 
کشمش ۲ تا ۳ قاشق 
آب به میزان لازم 

طرز تهیه :
 ماهی ها رو که به صورت تیکه تیکه کردید  , در کمی روغن و یا کره سرخ کنید و همراه اونها میتونید بادام و کشمش رو هم اضافه کنید , در این مرحله هم کمی نمک اضافه کنید 

مقداری از کره یا روغن رو همراه با ۱ قاشق روغن مایع داخل ظرف مورد نظر دیگه ریخته  , برگ بو , هل و چوب دارچین رو همزمان اضافه کرده و بزارید که سرخ بشن و عطر شون بلند شه , چیزی حدود ۲ دقیقه 
باقی ادویه ها رو اضافه کنید و در آخر هم سیر و زنجبیل رنده شده رو اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن میتونید گوجه خرد شده رو اضافه کنید 
وقتی گوجه ها نرم شد , بهشون خامه رو اضافه کنید 
و بعد برنج شسته شده رو اضافه کنید و اگه آبش کم هست , کمی آب اضافه کنید و بزارید با حرارت متوسط برنج کمی آب غذا رو به خودش بکشه 
تو این مرحله مواد ماهی رو که از قبل تهیه کرده بودید رو ,  بهش اضافه کنید و کمی هم بزنید و بزارید که برنجتون همراه مواد دم بکشه 
باید بگم که این بریانی مثل هر بریانی دیگه به ادویه احتیاج داره و باز هم میل شخصی خودتون هست که اونها رو کم و زیاد کنید 
و همینجور احتیاج به ماست یا خامه داره , که من گزینه خامه رو انتخاب کردم , ولی باز میتونید از آب خالی استفاده کنید 
نوش جان , گیلدا







Kommentare:


  1. طبق معمول غذاهای خوشمزه ای که با ظرفها همخوانی داره
    گیلدا جون کلی وقته تو بحر اون عکس وسطی هستم انکار قاب کردی به دیوار یه توضیحی بده لطفا
    :)))

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی عزیزم
      میدونی چیه , هر بار که فکر میکنم عکسهام جالب توجه نیستن , دقیقا همونها مورد بحث میشه :))))
      باور کن این عکسها رو به خطر کمبود نور و شب بودن , اصلا مساعد ندونستم , ولی با این حرفت منو کلی خوشحال کردی ^_^
      عزیزم , اون وسطی هم کاملا از دید بالا گرفته شده , فقط همین °-°

      Löschen