سمبوسه هندی - Samosas
دنیایی آشپزی هندی خیلی دیدنی هست , به اندازه کشورش :)
و باید گفت اگه به با ادویه های تند و تیز و پر عطرش مشکلی نداشته باشی , بخوبی میتونی از غذاهای هندی لذت ببری
البته میشه از ادویه های دوست داشتنی خودتون استفاده کنید , ولی به نظر من همین چیزهای کوچیک هست که تفاوتهای بزرگ رو به جود میاره و خوراکی مثل سمبوسه رو میتونه با این همه تفاوت داشته باشه
قبلا هم سمبوسه ایرانی و همینجور پیراشکی روسی رو براتون گذاشته بودم
البته اینکه میگم پیراشکی چون در واقع مثل سمبوسه میمونه فقط نامش پیچیدتر هست :))))))
این سمبوسه هم خالی از لذت نبود , بخصوص خمیر و مواد داخلش
سمبوسه هندی یکی از شناخته شده ترین و لذیذ ترین غذاهای هندی هست و به خاطر فرم پیچش عجیبش و همینجور مواد درونش خیلی دوست داشتم که امتحانش کنم
مواد لازم برای خمیر :
آرد ۳۰۰ گرم
پودر زیره ۱ قاشق چایی خوری
پیکینگ پادر ۱ قاشق چایی خوری
روغن زیتون یا روغن محلی آب کرده ۴ قاشق
ماست ۱ قاشق
نمک ۱ قاشق چاری خوری
حدود ۲۰۰ میل آب دمای اتاق
مواد داخل سمبوسه :
پوره سیبزمینی یا سیبزمینی پخته مکعبی خرد شده ۲۰۰ گرم
نخود فرنگی پخته ۱۰۰ گرم
سینه مرغ پخته و مکعبی شده ۲۰۰ گرم ( اگه دوست نداشتید حذف کنید )
فلفل چیلی به میزان لازم
ادویه گرام ماسالا یا تندوری ( که من از تندوری استفاده کردم ) ۲ قاشق چایی خوری
نمک
گشنیز خرد شده به میزان دلخواه
تهیه خمیر :
مواد خشک را با هم مخلوط کرده و ابتدا ماست رو اضافه کرده و بعد کم کم آب را اضافه میکنیم و ورز میدیم , امکان داره که به کل آب احتیاجی نباشه
خمیر نسبتا نرمی خواهید داشت که روش رو به نایلون میپوشند و ۳۰ دقیقه استراحت میدین
تهیه مواد داخل خمیر :
کل مواد رو داخل تابه ریخته با کمی روغن معطر تفت میدیم و میزاریم تا خنک شه
برای پیچیده خمیر چون نتونستم با یک دست فیلم بگیرم بهتر دونستم که لینک براتون بزارم تا ببینید که به چه صورت باید پیچیده شه , و اگه اینجا رو کلیک کنید میتونید به نحوه پیچیدن سمبوسه ها برسید
یکی دیگه از مواردی که سمبوسه هندی رو از دیگر سمبوسه ها جدا کرده طرز پیچش هست , که در واقع روی پاهاش می ایسته
البته هر مدل دیگه هم میشه پیچید , ولی اصلیتش اینه که میبینید
حالا سمبوسه ها رو تو روغن سرخ کنید و بعد از اینکه روغن اضافه اونو گرفتن با یک سس تند میل کنید :)
نان این سمبویسه بسیار لطیف و لذیذ بود و تا فردای اون روز هم بخوبی ماندگاری داشت
نان این سمبویسه بسیار لطیف و لذیذ بود و تا فردای اون روز هم بخوبی ماندگاری داشت
واااای عجب چیزیه گیلدا جون نوش جونت به بهههههه :**
AntwortenLöschenمرسی پگاه جونییییییییییییی
Löschenجات خالی عزیزم
مرسی از کامنتت
به به هوس نمودیم..مواد میانی اش رو دوست میدارم باید خوشمزه باشه نوش جون عزیزم
AntwortenLöschenشادی جون اگه غذاهای خمیری دوست داشته باشی حتما اینو هم دوست داری
Löschenاخه من خودم عاشق غذاهای خمیری هستم :)
مرسی عزیزم
وای گیلدا جون <3 به به خیلی عالیه ، من عاشق این سمبوسه ها هستم
AntwortenLöschenدستتون درد نکنه و نوش جونتون باشه
مرسی ارغوان جونم , جات خالی عزیزم
Löschen:***
به بههههههههههههههه عاشق نون و خمیرو پیراشکی و سمبوسه و خلاصه هر چیز آردی خمیری هستم چقدر هم عالی شده این سمبوسه ها عزیزم مخصوصا مواد داخلش که یه ترکیب جدید حتما امتحانش میکنم مرسی از دستور عالیت عکسها هم که مثل همیشه بیستتتتتت
AntwortenLöschenقربونت برم اعظم جون , پس مثل خودمی نازنین ^_^
Löschenجات خالی گلم :**
گیلدا مهربون ممنو به خاطر این همه آیدیهایه خوبت و زحمتی که میکشی
AntwortenLöschenدوست ناشناس , من هم ممنونم به خاطر دقت و حسن نظرتون
Löschen