Dienstag, 14. Juli 2015

دلمه کلم قمری


اینها دلمه کلم قمری هستن
واسه تهیه این دلمه از همون روش قدیمی استفاده کردم و فقط متذکر میشم که پوست کلم قمری
رو بکنید و دلمه رو تهیه کنید
مقدار ابی که زمان پختش در نظر گرفته میشه باید تا جای باشه که فقط دیواره  هاش رو بگیره
نوش جان , گیلدا









Kommentare:

  1. چه کوچولو با مزه
    دستورش هم مختصر و مفید
    خوبی چند سال وبلاگ داشتن اینه که میتونی لینک بدی به دستورات قبلی
    نوش جون عزیزم
    عاقا من کلم قمری هم نخورده بیدم
    حافظه یاری نمیکنه اعتراف چندمه ..خودت مد نظر قرار بده مادر جان

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. امان از دست تو شادی جون , اینجور که پیش میره موقعیت خیلی خرابه با اعترافاتت :))))

      Löschen
  2. چه باحال و گوگولی هستش ! دستتون درد نکنه گیلدا جون و نوش جونتون باشه
    راستش رو بخواید من تا به حال کلم قمری نخوردم ! اتفاقا اینجا هم هست ولی نمی دونم چرا هی نوبتش نمیرسه . خیلی هم دوست دارم اون کلم پلوی شیرازی رو امتحان کنم . هرچند که اینجا ترخون تازه نیست و ریحون هم گاهی پیدا می شه

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی ارغوان جون
      عزیزم حتما اون پلو رو امتحان کن , چون واقعا لذیذ هست , حتی اگه شده سبزی خشک از ایران بیار , چون میدونم مشتریش میشی :)
      من هم گاهی اوقات از مرزه استفاده میکنم , مهم اینه که سبزی عطر دار باشه
      البته این دلمه هم خیلی لذیذ میشه و من خیلی وقت بود که قصد تهیه اش رو داشتم

      Löschen
  3. چه خوشگل و هوس انگیز شده مخصوصا با اون گوجه سبزهااا منم باید اعتراف کنم تا بحال کلم قمری نخوردم ولی با دیدن این عکس وسوسه شده امتحانش کنم مرسی گیلدای هنرمند

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی اعظم جون , راستش دقیقا همین حالت رو من هم اون موقع ها که عکسهای این مدل دلمه کلم رو میدیدم داشتم :)))

      Löschen