توپکهای پنیری-Quarkbällchen




تو نان فروشی های اینجا  شیرینی هم میتونید پیدا کند 
و اصولا ی گوشه از ویترینشون تخصص به چند مدل شیرینی های فصلی و مهمشون داره 
یکی از اون شیرینی های ساده و خوشمزه آلمانی ( که شاید تو کشورهای همجوار دیگه هم باشه ) توپکهای پنیری هست یا همون  Quarkbällchen 
که در واقع این توپکها بر خلاف تصور اینکه پنیر توش داره و باید به شوری بزنه , شیرین ,  و مناسب یک عصرانه لذیذ در کنار چای و قهوه میتونه باشه 
ترکیب اصلی این توپک لذیذ با کوارک که یک نوع پنیر هست و خیلی هم از لحاظ شکل و مزه شبیه به ماست چکیده خودمونه تهیه میشه که قبلا هم بهتون گفته بودم چیز کیک آلمانی که به صورت گرم پخته میشه با همین کوارک هست 
قبلا فکر میکردم که تو ایران نباشه ولی بعد خیلی از دوستان گفتن که پیدا میشه , پس دیگه تهیه و پیدا کردنش پای خودتون :)
تعداد این توپکها چیزی حدود ۱۷ تا ۲۰ عدد میشه
و اینو هم بگم که این شیرینی مناسب امن روز و اگه بمونه بیات میشه



مواد لازم :
کوارک : ۲۵۰ گرم 
آرد : ۲۵۰ گرم 
شکر : ۱۰۰ گرم + مقداری برای تزیین 
تخم مرغ ۳ عدد 
وانیل ۱ قاشق 
پکینگ پادر نصف قاشق 

طرز تهیه :
طرز تهیه این شیرینی بسیار راحت و بی دردسر هست 
پکینگ پادر و ارد رو مخلوط کنید و خوب بزنید 
شکر و کوارک و تخم مرغ رو خوب بزنید و کمی وقت بدید تا شکر جذب شه و دیگه از دانه دانه بودنش نشانی نباشه 
و بعد میتونید ارد رو مرحله مرحله اضافه کنید , ۵ دقیقه دیگه استراحت بدید 
موادی که به دست میاد شل هست 
من داخل یک نایلون ریختم تا راحتتر خالی کنم فقط باید دهانه نایلون رو بیشتر از شیرینی های دیگه سوراخ کنید تا مواد تقریبا زیاد بریزه , چیزی حدود ۱ گردوی بزرگ داخل روغنی که از قبل داغ کردید میریزید ( میتونید از قیچی کمک بگیرید )
دقت کنید که حرارت زیاد نباشه , چون مغز پخت نمیشه 
این گوگولی ها خیلی باحالن , به مهز خالی کردن و حرارت خوردن خودشون گرد و قلنبه میشن و و احتیاج نیست که شما ناراحت شکلش باشین ^_^
تازه هر از گاهی هم خودشون بر میگردان که همه جاشون سرخ شه :)) اگه اینکار رو نکردن شما کمکشون کنید ؛)
بعد از اینکه رنگشون زیبا شد و سرخ شد داخل ظرفی که از قبل توش شکر ریختید خالی کنید تا شکر به اطرافش بچسبه 
بهتره که بعد از خارج کردن از روغن اینکار رو بکنید وگرنه شکر نمیچسبه 
خب حالا ی شیرینی ساده و لذیذ دارید که به فر هم احتیاجی نداشت , و میتونید با قهوه یا چای میل کنید :)
نوش جان , گیلدا






Kommentare

  1. Merci Gilda jan , Aaliyeh, manam in toopaka ro doost daram , hamishe amadasho mikharam , hala sai mikonam ba in dastoori ke gofti dorost konam , azizam baz ham merci az karhaye khoobet.

    Fariba

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. خواهش میکنم فریبا جون
      اتفاق من هم اکثرا از بیرون میخرم , ولی گفتم خودم باید دست بکار شم :)))))
      موفق باشید

      Löschen
  2. Gilda khanum vaghean honarmando ba estedadid tu ashpazi. Khaili vaghte mikham azatun beporsam ke inja glocoz(sharbat) ba che nami va az kodum forushgah mishe kharid? Akhe man 1 dasture gaz az youtube peyda kardam. 1 bar ham bi glocoz dorost kardam. Khoshmaze bud ama ensejam nadasht. Mamnun misham rahnamaii konin. Maryam- Bremen

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی از لطفت مریم جون
      عزیزم شما پس همسایه ما هستین :)))
      راستش من خودم تا به حال گلوکز نخریدم ولی میدونم که داروخونه داره , یعنی باید برید و سفارش بدید
      البته من نمیدونم واسه چه کاری دقیقا میخواهید , منظور اینه که واسه بعضی از کارها مثل پختن گز حتما باید گلوکز باشه ولی واسه تهیه شربت غلیظ یا شربت حلوا و بامیه میتونید از
      Speisesirup که به ۲ صورت روشن و تیره هست استفاده کنید , که اصولا تیره اون همه مغازه ها داره و روشنش فقط تو فروشگاهای بزرگ هست
      یا میتونید از خود
      Sirup استفاده کنید که رقیقتر هست و داخل شیشه مثل شربت فروخته میشه

      Löschen
    2. Khaili khaili mamnun az pasokhe mofidetun.

      Löschen
  3. عجب چیزی شده گیلدائی ، به به ، منو یاد پیراشکی خودمون انداخت ، هر چند کوارک داره و مطمئنن طعمش فرق داره ، یادته چیز کیک آلمانیت رو درست کردم ؟ چه روزهایی بود ،این دستور رو یادداشت کنم سر فرصت بدرستم ، عاااااالیه ، دستت درد نکنه عزیزم :*

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. اره عزیزم , یادمه و به چه خوبی هم تهیه کرده بودی ؛)
      ولی درست گفتی , با اینکه توش پنیر داره تقریبا همون مزه پیراشکی ها رو داره
      :***

      Löschen
  4. به به ،خیلی هوس انگیز و عالیه . دستتون درد نکنه . اول که دیدمش فکر کردم لقیمت پنیری هستش که وسطش پنیر می ذارند و بعد سرخ می کنند ولی بعد دیدم که پنیر رو داخل خمیر مخلوط کردید . خیلی باید خوشمزه باشه . نوش جونتون

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. اره ارغوان جون خیلی شبیه به اونهاست , ولی جالب اینکه بدونی من اصلا نه میدونم اونها به چه صورت تهیه میشه و نه از مزه اونها خبر دارم
      باید یکبار اونها رو هم تهیه کنم :**

      Löschen
  5. Antworten
    1. سپیده جون از خانواده پنیر هست که خیلی از بابت طعم و مزه شبیه به ماست چکیده بی نمک خودمونه
      اگه همون کلمه Quark
      رو داخل گوگل سرچ کنید شاید به زبان مورد نظرتون بتونید اطلاعت بگیرید

      Löschen
  6. gildajon salam merci bekhatere zahamati ke mikeshid mohabat mikonied baray man dastor reshteh khoshkar ra bezaried baz ham merci

    AntwortenLöschen
  7. salam gildajon azizam merci bekhatere hamey zahmati ke mikeshid azizam man ye khahesh dashtam misheh dastore reshteh khoshkar ra baray man bezaried mamnonam

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. خواهش میکنم شهلا جان , و ممنون از لطفتون
      عزیزم , اگه قسمت راست صفحه رو ببینید لیست کلی قرار داره که یکی از اونها نوشته شده شیرینجات
      روش کلیک کنید توی دستورات به رشته خوشکار خواهید رسید :)

      Löschen
  8. merciiiiiiii gildajonammm mibosamet

    AntwortenLöschen
  9. سلام ببخشید کوارک چی هست ممکنه اسم آلمانی اش را لاتین بنویسید

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. متاسفانه نمیدونم , میتونید همین کلمه آلمانی رو Quark
      به گوگل بدید و خودتون گزینه مناسب از لحاظ زبانی رو انتخاب کنید

      Löschen
  10. دستت درد نکنه گیلدا جان هم ظاهرش خیلی خوشگله و هم معلومه خیلی خوشمزه است ... ♥ ..من کوارک رو ( اینجا بهش میگن توپف ) البته کم چریش رو با خامه زده شده و یه سری تشکیلات دیگه لای کیک میذارم طعم خوبی به خامه میده بعلاون چربیشم کمتره .......خسته نباشی و نوش جونتون ♥ ♥ ♥..

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی عزیزم , تا به حال لای کیک امتحان نکردم
      باید حتما همینجور که میگید لذیذ باشه
      ممنون از توجهتون

      Löschen
  11. Merci Gilda jan.man asheghe in bällchen ha am.ma to otrish behesh migim Topfenbällchen Strudel ba Quark ham kheili khoshmazas.age dastooresho dashti az ma darigh nakon.merci :-)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. سلام دوست ناشناس :)
      ممنون از لطف و نظرتون
      عزیزم من متوجه نشدم که شما دنبال چه دستوری هستید ؟ß چون حس کردم که نام این شیرینی تو یتریش چیز دیگه هست
      اما انگار شما دنبال ی دستور دیگه از اتریش هستید !
      ممنون میشم که دوباره توضیح بدین ^_^

      Löschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts