Dienstag, 20. Januar 2015

کته نخود




من نخود خیلی دوست دارم , واسه همین هم هر مدلش چه نخود خام باشه چه نخود آجیل چه پودر نخودچی .... همیشه تو خونه من هست :)
از طرفی به کته هم خیلی علاقه دارم  و وقتی این ٢ تا با هم ترکیب شه , بهترین گزینه از دید منه 
این کته رو همینجوری بر حسب علایق خودم بار گذاشتم و اصلا هم خبر ندارم که همچین خوراک خوشمزه ای وجود داره یا نه 
به هر حال اینو همین الان گفتم که اگه میدونید متعلق به کدوم شهر از کشورمون هست خبر بدید که من اضافه کنم :)

برای تهیه این کته خوشمزه 
جداگانه گوشت و نخود رو پختم 
و داخل قابلمه ١ عدد پیاز رو خرد کردم و با کمی روغن و کره تفت دادم 
فقط از زردچوبه و کمی فلفل و پودر زیره و کمی هم پودر سیر استفاده کردم 
هویج رو رنده کردم و همراه با نخود به پیازها اضافه کردم و بعد از کمی تفت دادن آب گوشت و خود گوشت رو هم اضافه کردم و برنجی که از قبل خیس خرده بود رو هم مخلوت کردم 
بعد از کمی جوش زدن درب قبلمه رو گذاشتم و بهش فرصت دادم تا دم بکشه 
این کته در کنار ترشی , حسابی دل آدم رو جا میاره :))))))
نوش جان , گیلدا




Kommentare:

  1. به به باید خوشمزه باشه چه خوب و اسون و خوشمزه مرسی عزیزم

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی شادی جون , واسه من که خیلی خیلی لذیذ بود ^_^
      بر عکس همسرم که اصلا از شفته پلو خوشش نمیاد :)))))))))))

      Löschen
  2. رنگ زرد پلوت روخیلی دوست دارم ، چقدر کته ی به اصطلاح دونی درآوردی ، باید منم این پلوی خوشمزه رو امتحان کنم ، که حال منم جا بیاد ، نوووش جان :*

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. قربونت رزکم , من هم کته و پولوهای زرد رو به قرمز ترجیح میدم
      عزیزم برنجش خوب بود , من کاری نکردم :)))))))

      Löschen
  3. به به ، خیلی خوشمزه به نظر میاد . دستتون درد نکنه و نوش جان

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی ارغوان نازنین جات خالی عزیزم ^_^

      Löschen
  4. راستی یه چیز دیگه از این دست ما دمپخت عدس و دمپخت لوبیا هم داریم که اونها هم خیلی خوبه! به نظر خودم که دمپخت عدس (با گوشت تیکه ای یا مرغ و پلوی کته ای) از عدس پلو که جاهای دیگه معموله (با گوشت چرخ کرده و برنج آبکش) خیلی خوشمزه تره :)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. هانیه جان , منظورتون از ما کجا هست عزیزم ؟ß
      البته من ی دمی عدس هم که مال شیرازی ها بود گذاشته بودم که واقعا لذیذ بود
      کاش واسمون بگید که اونها هم چجوری تهیه میشه و مال کدوم شهر از استانهای کشورمون هست :)

      Löschen