آش بوشهری - بوشهر




خب فکر کنم حالا دیگه بعد از چند سال آشنایی متوجه شدید که من یکی از طرفداران سر سخت آش و سوپ هستم
 مدتی پیش داشتم دنبال ی دستور که تا به حال تهیه نکردم میگشتم , و از اونجای که به دستورات سنتی هم علاقه خاصی دارم ..... چشمم به این اش افتاد که شیف طیبه عزیز تهیه کرده بود 
این بود که دستورش رو یادداشت کردم تا در اولین فرصت تهیه کنم 
بهتون پیشنهاد میکنم اگه شما هم مثل من عاشق آش هستید حتما اینو تهیه کنید , چون با توجه به ترکیبش طعم خاص و لذیذی هم داره 

مواد لازم :
برنج ٢٥٠ گرم 
پیاز ٢ عدد 
ادویه لازهم , که من از فقط از زردچوبه استفاده کردم 
لوبیا قرمز ٢٥٠ گرم 
گوشت ٣٠٠ گرم * که یقینا گوسفندی لذیذ تر هست 
تره و شوید , از هر کدام ١٠٠ گرم 
نمک و فلفل 

طرز تهیه :
این اش به این ترتیب هست که همه مواد باید با هم له بشه , یعنی چیزی مثل آش شله قلمکار که تو پخت زیاد همه مواد له میشه 
ولی اگه خواستید تو انرژی صرفه جویی کنید میتونید اونها رو بعد از پختن میکس کنید 
گوشتها رو پپزیید و جدا بزارید , همینجور لوبیا قرمز رو 
پیازها رو تفت بدید و نیمی از اونو کنار بزارید و نیمی از پیاز رو همراه با برنج و آب گوشت بزارید بپزه 
حالا همه رو مخلوط کنید و میکس کنید یا همونجور که گفتم بزارید زیاد بپزه له شه 
بعد از اضافه کردن گوشت مواظب باشید که دیگه میچسبه و باید مرتب هم بزنید
اگه سبزیهاتون تازه هست ١٥ دقیقه آخر اضافه کنید و اگه خشکه چیزی حدود ٣٠ تا ٤٠ دقیقه جلوتر اضافه کنید  
این اش باید کشدار شه و اصولا تنده :)
نوش جان , گیلدا 









Kommentare

  1. اوووم ، چقدر هوس انگیزه این ظرف آش ، گوشت هم داره کاملا میتونم کشدار شدنش رو تصور کنم ، به به ، عکسات عالی شدن گیلدا جان ، نوش جونتون

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی رزکم , جات خالی عزیزم ^_^

      Löschen
  2. نوش جونت گیلدا جونی این آش خیلی خوشمزه است و تفاوتشم رنگ قرمزشه که اونم فقط بخاطر لوبیا قرمزه ... وای هوس کردم :*

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی پگاه جون , اره رنگش قشنگتر بود , ولی این روزها چون آفتاب و نور کمیابه پیش ما , اینه که زیاد مشخص نیست
      از دید من واسه مقدار زیاد لوبیا و همینجور سبزیش کاملا متفاوت اومد <3

      Löschen
  3. وای اش چقدر من دوست میدارمش مرسی

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. من هم همینجور شادی جون ن ن :)

      Löschen
  4. به به چه اشی... چه ظرفهای زیباییییییییییییی وای دلم غش کرد.... عالیه گیلدای مهربون.
    این عکس زیبای برفی وبت هم خیلی دوست دارم. عاشق زمستونم.
    شاد باشی

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. سلام نگین جون , مرسی عزیزم
      قابل شما رو نداره , به قول معروف آش با جاش
      :))))))))

      Löschen
  5. وای من عاشق این ظرف مسی و تزئین زیبای آشتون هستم . بسیار هوس انگیزه .دستتون درد نکنه و نوش جونتون

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی عزیزم , قابلت رو نداره ارغوان جون :*****

      Löschen
  6. به به گیلدا جان داد میزنه که خوشمزه است ..دستت درد نکنه واقعا عالی شده ..من عاشق انواع آشم بخصوص آشهای محلی مثل همین ...الانم دلم خواست ...نوش جونتون باشه تشویق شدم ...همین روزا باید یه آش آبادانی تند روی دستور خواهر بزرگم درست کنم .......... مرسییییییییییییییییییییییییییییییی
    ♥ ♥ ♥

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. صفا جون شما به تشویق تهیه کار احتیاج ندارید , چون ماشااله آنقدر وارد و هنرمندید که یقینا بهتر از اینها رو میدونید و میتونید
      جاتون خالی عزیزم

      Löschen
  7. سلام..به نظر خوشمزه میاد...
    گوشتش چرخکرده باشه یا تکه گوشت خورشی؟؟؟
    ممنونم

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. سلام
      نخیر دوست عزیز , یادآور شدم که تیکه ای هست
      ^_^

      Löschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts