بروشتای گوجه و پنیر



شده تا به حال از بیرون میاد خونه ، حال و حوصله ندارید هیچ غذایی رو آماده کنید ؟؟
اون موقع هست که تنبلی بر همه چیز غلبه میکنه و مجبورت میکنه با ساده ترین و دم دسترین وسایل موجود ، ی جورشکم  پر سرو صدات رو خاموش کنی :))
این صحنه رو که میبینید یکی از همون روزها بود 
جالب اینکه بعد از مدتی که نمیدونستم به چه عنوان معرفش کنم دیدم جایی با نام '  بروشتای گوجه و پنیر ' معرفی شده !!!!
روش کار خیلی سادست ، اول احتیاج به مقداری نان باگت داریم که به صورت اریب بریده باشیم 



سپس مخلوطی از گوجه فرنگی رنده شده و سیر له شده ، مقداری نمک و فلفل و روغن زیتون تهیه میکنید 


سس آماده رو روی نانها میمالید و روی هر تیکه از نانها مقداری پنیری که بر اثر حرارت آب بشه میزارید 


من از پنیر Mozzarella استفاده کردم 
قطعات نان رو با حرارت ۱۷۰ به مدتی که پنیرها آب بشند داخل فر قرار بدید 
نوش جان ، گیلدا 








Kommentare

  1. چقدرم خوشمزه دستت درد نکنه
    منم گاهی با گوجه گیلاسی نصف شده و هر سبزیجاتی که دم دستم باشه این و درست می کنم به قول تو هم سریع اماده می شه هم خوشمزه است

    ولی خودمونیم گیلدا جون تو توی بی حوصلگی ها و خستگی هاتم خیلی کدبانویی من باید برای آشپزی حوصله داشته باشم و گرنه به احتمال قریب به یقین پناه می برم به غذای بیرون
    البته تعریف از خود نباشه
    :)))))))))))))))

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی لاله جون ، البته من هم پیش میاد که کم حوصله باشم و حال هیچیرو نداشته باشم
      ولی خوب به نظر من کسی که به ی کار علاقه داره اونو به هر نحوی که ممکن باشه انجام میده

      Löschen
  2. در عین سادگی ولی‌ خیلی‌ خشمزهستتتت . نوش جونتون عزیزم .

    AntwortenLöschen
  3. چقددددددددر خوشمزست ، منم یه بار با پنیر و زیتون درست کردم ، اسمش رو گذاشتم نون و پنیر ، نمیدونستم یه همچین اسم شیکی داره ، با گوجه فکر کنم خیلی خیلی فوق العاده بشه ، رفتم تو کارش گیلدا جونم ، قربون خلاقیتهات برم من :*

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. نوش جونت رزکم ، راستش من هم بی خبر از اسمش تهیه اش کردم :))

      Löschen
  4. گیلدا جون به قول معروف دمت گرم که تو بی حوصلگی از این چیزای خوشمزه می درستی!اینجا دیدم که بعضیا از شدت علاقه وافر به بروشتا گاهی فقط همین رو تو رستوران نوش جان کنن. یعنی در این لول مردم این و دوس دارن


    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ها ها ها مرسی شبو جون
      اره عزیزم ، اینجا هم همینجوره ولی من تو رستوران اکثرا بدون پنیر خوردم و حسابی تو فر گریل شده بود

      Löschen
  5. راست گفتی..فکر کنم این غذا یا پیش غذا رو همه با هرچی دسشون بیاد زیاد درست م یکنن..خیلی خوشمزه ست و شیک
    دستت درد نکنه خانوم گل..رااااااااااستی دیروز یه رسپی خوبت شده بود ناهار اهل خونه...عااااالی بود....اگه گفتی چی؟!

    AntwortenLöschen
  6. مرسی هانی جون :)
    وای ی ی ی چه سوال سختی کردی ، چی بگم والا ، حالا خوشتون اومده بود ؟؟
    منو هیجان زده کردی که بدونم کدوم بود :))))))))

    AntwortenLöschen
  7. اوهوممممم...صبر کن تا نویت تایپش بشه..فکر کنم دو ماه بعد :))))))))))))))

    AntwortenLöschen
  8. ا ه ه ه ه ه ه هانی تا اون موقع که من دق کردم

    AntwortenLöschen
  9. عاااااشقشم من تا حالا اینجوریش رو نخوردم معمولا با تیکه گوجه درشت خوردمش باید خوشمزه باشه مرسی

    AntwortenLöschen
  10. خیلی جالبه لیلا جون ، در حین سادگی اینو هر کی ی جور دیده یا تهیه کرده :))
    خود من هم با پنیر ندیدم فقط به صورت پوره دیدم که به مدت زیادی تو فر میزارند

    AntwortenLöschen
  11. گیلدا چون اون سفیدها روی نان باگت چی هستش مثل ماسته ممنونم

    AntwortenLöschen
  12. عزیزم اون سفیدا پنیر هستند
    پنیر موزورلا که تو دستور هم نوشتم

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts