Schwedische Kartoffeln - Fächerkartoffeln
اینها یک مدل پخت سیبزمینی هست به با نام سیبزمینی سوئدی معروفه و آلمانی ها هم بهش Fächerkartoffel میگند .
طرز تهیه هم بسیار ساده هست و در عین سادگی بسیار خوشمزه
و با ترکیبیبی که اینجا میبنید یعنی با قارچ ، یک وعده غذایی بسیار مناسب واسه دوستان گیاهخوار میتونه باشه ، اگر هم مایل بودید میتونید با گوشت میل کنید .
طرز تهیه هم بسیار ساده هست و در عین سادگی بسیار خوشمزه
و با ترکیبیبی که اینجا میبنید یعنی با قارچ ، یک وعده غذایی بسیار مناسب واسه دوستان گیاهخوار میتونه باشه ، اگر هم مایل بودید میتونید با گوشت میل کنید .
برای تهیه این مدل سیبزمینی ها سیبزمینی رو بعد از پوست کندن روی یک قاشق قرار بدید ، و باچاقو با پهنای نازک ببرید
قاشق زیر سیبزمین در اینجا جوری عمل میکنه که شما سبزمینها رو تا به انتها قاطع نکنید ، میتونید ۲ تا چوب هم موازی همدیگه قرار بدید و این کار ارو انجام بدید
لابلای برش سیبزمینی ها مقداری کره قرار میدید ، در این مورد خساست نکنید :)
خیلیها دوست دارند که پنیر پیتزا یا هر پنیر دیگه هم روش بریزند , ولی من اینجوری ترجیح میدم , چون با آب شدن پنیر برشهای آکاردئونی زیباش دیگه دیده نمیشه , به هر حال این قسمت قضیه به عهده خودتون :))
و در آخر روی سیبزمینی ها رو مقداری پودر سوخاری و نمک میپاشد و درون فر قرار میدید چیزی حدود ۲۰ تا ۴۰ دقیقه و با حرارت ۱۹۰ درجه
در این مدت هر از گاهی سیبزمینی ها رو در بیارید و از کره آب شده توی ظرف روش بریزید
نوش جان ، گیلدا
نوش جان ، گیلدا
چه كردي ي ي ي گيلدا جون
AntwortenLöschenيه دفه اين همه پست با هم
:)))))
منم از اين سيب زميني ها درست مي كنم، اسمشونم گذاشتم سيب زميني اكاردوني
فقط تنها تفاوتم با تو اينه كه به جاي پودر سوخاري، پنير مي ريزم، اونجوري ام خوشمزه مي شه
لاله جون ، راستش این یک دستور سنتی هست ، البته شنیدم که با پنیر هم تهیه میکنند و حتما خوشمزه هم میشه
AntwortenLöschenولی اگه تو رستوران تقاضا کنی ، همیجوری برات سرو میکنند
بابا من دارم تند و تند پست میزارم ، چون میدونم دیگه فردا بلند شم میبینم نمیتونم :)))))))))
وای گیلدا جون چه کردی!!!! کلی پست گذاشتی! خوشحالم که مشکل وبلاگت حل شده! دستت درد نکنه برای این همه دستورای خوشمزه! مخصوصا این سیب زمینی ها که من عاشقشم
AntwortenLöschenشبو جونم ، این پستها رو که قبلا دیده بودی ...همونهاست
AntwortenLöschenاز ترس اینکه شاید همین الان ، منو وباره قفل کنه همه رو تند تند گذاشتم :)))))
انقدر این سیب زمینیهات رو دوست دارم ؛ چقددددر با سلیقه و خوشگل و خوشمزه شدن
AntwortenLöschenمرسی رزک نازنین ، به نظر من سیبزمینی به هر روش ، خوشمزه هست :))) جات خالی عزیزم
Löschenخیلی خیلی خوشگل و عالیه...من طبق روش اقای کفایی اینا رو درست کردم..محشره بانو
AntwortenLöschenمرسی هانی جون ، جات خالی عزیزم
Löschenمعرکه اس حتما امتحان می کنم. مرسی
AntwortenLöschenزینب جان ، مرسی از کامنتت
AntwortenLöschenمطمئنا خوشت میاد ;))
kheyli khoshmazas midunam dastet dard nakoneh Gilda kheyli vaghte ke dorost nadam. khub shod yadam andakhti busssssss
AntwortenLöschenخواهش میکنم نازنین دلبر ر ر ر
AntwortenLöschenپیشا پیش نوش جونت باشه :****
خیلی ساییتون عالی من برای اولین بار وارد سایتتون شدم خیلی خوشم اومد متشکر بابت وقتی که برای سایت گذاشتین
AntwortenLöschenممنونم از لطفتون ،
AntwortenLöschenخوشحالم که خوشتون اومد ، و مورد توجهتون بوده :)
وای گیلدا جون :) عالیههههه فردا درست میکنمش :)
AntwortenLöschenمرسی آرام نازنین , نوش جونتون :)
AntwortenLöschen