ژله تخم مرغی
خیلی وقت پیشها براتون ژله میگو رو گذاشته بودم این هم همون ترکیب هست ولی با قالب دیگه و مواد دیگه
اینجا از پوست تخم مرغ به جای قالب استفاده کردم واز سوسیس بجای میگو
ی مقدار هم به هویجها شکل دادم
طبق دستور قبلی واسه هر ۱ لیوان آب مرغ ۲ عدد برگ ژلاتین استفاده میکنم
داخل تخم مرغهای خالی مواد ژلاتین و سبزیجات و کالباس رو خالی کردم و داخل همون ظرف تخم مرغها داخل یخچال میزارم تا خودش رو بگیره
تقریبا به ۱ روز وقت احتیاج داره تا خودش رو بگیره
نوش جان ، گیلدا
kheli ghashange vaghan ke honarmandi azizam :*
AntwortenLöschenمرسی دوست عزیزم ، خیلی لطف داری نسبت به من :)
Löschenای هنرمند من ، ای کدبانو ، ای خانووم ، ای دوستم ، من چرا این پستت رو ندیده بیدم ، دسسسست گلت درد نکنه
AntwortenLöschenرزکم ، به قول سودابه جون ، منو چسبوندی به سقف با این حرفات :)))
Löschenلوس میشم ها ا ا ا :)) عزیزم شاید واسه این اون پست قدیمی رو ندیدی که اولین کارهام بوده
ey vay manam in post o nadideh budam, gilda jun cheghadr khoshgele, be ghole Rozi: ey honarman ey kadbanu..... busssssssss
AntwortenLöschenای ی ی ی وای ی ی ی نازنینم م م ، مرسی ی ی ی :***
AntwortenLöschenهما جون لوسم نکن فدات شم ، اینو همه بلد هستند ، فقط من کمی وقت بیشتر از شماها داشتم :))
kheli zibaaaaaaas
AntwortenLöschenمرسی شراره جان :D
AntwortenLöschenخیلی نازن گیلدا جون دستت درد نکنه
AntwortenLöschenمنم خیلی وقته دوست دارم یه بار یه همچین ژله ای رو امتحان کنم ولی راستش حس می کنم طعم خوبی نداشته باشه, نمی دونم حس می کنم مثه اب مرغ یا گوشتی می شه که تو یخچال می بنده و خیلی ام خوشمزه نیست همینطوره؟ یا من اشتباه می کنم
چون اگه درست کنم یه موقعی درست می کنم که مهمون داشته باشم می خوام طعمشم خوب باشه
مرسی لاله جون
Löschenراستش رو بخواهی من هم اول دوست نداشتم ، به نظر من طعمش با سالاد خیلی خوبه
خود من هم خوردن سوپ سرد رو از آلمانی ها یاد گرفتم ، چون اینها صفای سرد زیاد دارند
باید خودت یک بار امتحان کنی عزیزم ، من همراه با آب مرغ ۱ عدد قرص مرغ هم میریزم ، که به طعمش خیلی کمک میکنه
خیلی ناز شدن دستت درد نکنه
AntwortenLöschenممنون لیلای نازنین :***
Löschenواییییییی که خیلی خوشگل شدن گیلدا جون . مرسییییییییی
AntwortenLöschenمرسی عارفه جونم م م م :****
Löschenگیلدا جون خیلی خوشگل شدن! خیلی هم شیکه!اتفاقا چند وقت دیگه یه مهمونی دارم , درستش می کنم! ممنونم عزیزم!
AntwortenLöschenمرسی شبو جونم ، موفق باشی گلم ، خبرش رو بده :))
AntwortenLöschenوای اینها خیلی خوشگلن من چند وقت پیش تو یکی از این پیجهای فیسبوک این عکسو دیدم گفتم حتما از این سایت خارجیهاست نمیدونستم کار تواِ ای ول دستت درد نکنه
AntwortenLöschenمنم با لاله موافقم من چند تا دستور این نوع ژله را داشتم ولی همش میترسم درست کنم مزه خوبی نداشته باشه ولی به قول تو باید امتحان کرد ممنون هر دستوری به زبان فارسی نوشته شده باشه عالیه
ها ها . مرسی سالومه جون :))))
AntwortenLöschenاره عزیزم ، چون خودم به این نتیجه رسیدم که هر چیزی رو اگه خوشم هم نمیاد ، واسه ۱ بار امتحان کنم