نان تافتون



مدتی پیش هوس نون تافتون کرده بودم ، این بود که گشتم دنبال دستورهای مختلف ، و حس کردم که این رسپت میتونه بهترین باشه
و چه خوب حدس زدم :)))) امتحان کنید ، حتما خوشتون میاد
نان خیلی نرمی شد و اضافه اونو تو فریزر نگهداری کردم ، که بد از استفاده اش حس کردم خوشمزه تر از تازه اش بود :)
فقط پشیمون شدم که کاش بیشتر تهیه میکردم ، اینبار باید این مقادیر رو دوبل کنم

مواد لازم :
ارد ۳۵۰ گرم
پیکینگ پادر نصف قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
ماست ۱۵۰ گرم
مایه خمیر فوری ۱ قاشق سوپ خوری
پودر قند ۱/۵ قاشق چای خوری
شیر ولرم ۱۵۰ میل


طرز تهیه :
مایه خمیر ، پودر قند و شیر ولرم رو با هم مخلوط کرده و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بزارید تا به عمل بیاد
مواد خشک دیگه رو با هم مخلوط کنید ، بهتره که مواد خشک رو یک بار الک کنید
و همزمان مایه خمیر و ماست رو به مواد خشک اضافه کرده و خوب ورز بدید تا خمیر یکدستی داشته باشد


خمیر باید با استراحت حجمی ٢ برابر پیدا کنه 



از خمیر چانه هایی تهیه کنید و دوباره ۱۵ دقیقه استراحت بدید
سپس خمیر رو باز کرده ( دقت کنید که نباید مثل نان لواش نازک شود ) و با یک وسیله روی نانها رو سوراخهایی ایجاد کنید تا بهتر پخته شه 



من این نانها رو درون تابه چدنی پختم
نوش جان ، گیلدا





Kommentare

  1. به به گیلدا جون ؛ عطر نون تازه ات تا اینجا اومد ، منم مدتهاست که یه دستور دارم و میخوام درست کنم وقت نکردم ؛ باید با این مقایسه کنم ؛ نونهای توکه انگار همین الان از تنور دراومده :)))))))))))

    AntwortenLöschen
  2. مرسی رزک ، راستش من هم کم میشه که از نونهای پخت خودم خوشم بیاد :)
    ولی خدایی این خیلی خوب بود ، همونجور که گفتم فقط ناراحتم که چرا کم تهیه کردم :)))

    AntwortenLöschen
  3. به نظر خیلی عالی میاد منم از بس تنبلم چند تا دستور دارم که هنوز امتحان نکرده ام اما حالا که تو می گی این خوبه حتما امتحان می کنم

    AntwortenLöschen
  4. وای ی ی ی لاله جون نگو از این تنبلی :))))
    اگه بهت بگم بخاطر این نون و رشته خوشکار رفتم تابه مخصوص خریدم باورت میشه ؟؟ :)))
    به نظر من که عالی بود ، البته بین چند دستوری که درست کردم ، این خیلی خوب بود
    مرسی از کامنتت عزیزم

    AntwortenLöschen
  5. ba tashakor az dastor pokhteh in nan, lotfan befarameed an ra dar fer gharar dadid agar intor ast rooye che daraje hararati , ya inke bar rioye gaz va chand daghighe, chon man ta hala nan dorost nakardam, ba didaneh in aks doost daram ye ba emtehan konam. ba tashakore faravan. nastaran

    AntwortenLöschen
  6. سلام نسترن جون ، مرسی از کامنتت
    من این نون رو تو تابه تهیه کردم ، و بهترین کار اینه که اول بزارید تابه شما داغ داغ شه و اگه تابه چدنی ندارید از تابه ای استفاده کنید که نسوز باشه
    چون فقط احتیاج داره که کمی روغن بمالید
    وقتی خوب گرم شد حرارت رو با گذاشتن اولین نان پایین بیارید ، البته خیلی کم نکنید
    وقتی نان رو دخل تابه بزارید ، میبینید که حبابهای به وجود میاد ، که کمی بد از دیدن اونها ، نان رو برگردونید،
    در این رابطه نمیتونم زمان خواصی بهتون بدم چون بر میگرده به حرارت گاز و تابه شما

    AntwortenLöschen
  7. سلام گیلدا جونم من ترکیه زندگی میکنم و اینجا هم نون باب میل ما پیدا نمیشه منم الان 6 ماهی هست خودم نون درست میکنم البته نون لواش مال منم روز به روز بهتر شد الان دیگه احساس میکنم خیلی عالی میشه و حالا میخوام نون تافتون شما رو امتحان کنم ممنون از دستورات خوبت

    AntwortenLöschen
  8. سلام بهنوش جون ، البته میدونی که همیشه آدم با دستورات تکراری خودش بهتر میتونه کار کنه
    من هم الان که واسه نون پختن صفحه مخصوص خریدم ، این نون خیلی از دفعات اول بهتر شده
    خوب ی دلیلش هم همینه که دستور های تکرار شده :))
    خوشحال میشم که روش شما رو هم بدونم

    AntwortenLöschen
  9. salam gilda jan man in noono too maytabe dorost mikonam kami misooze ghabl az pokhtan mishe too fer gozasht??

    AntwortenLöschen
  10. سلام دوست عزیز
    بله میتونید داخل فر هم بزارید ، این نان چون کمی ضخیم هست باید همونجور که تو پست گفتم ماهی تابه مناسب داشته باشید

    AntwortenLöschen
  11. با سلام من یکبار این نون را درست کردم که دستورش را ازسایت ایرانین یوکی برداشتم متاسفانه دیگه دستورش را پیدا نکردم الان که دنبال دستور نون لواش بودم همون دستور نون را در سایت شما دیدم خیلی ممنون

    AntwortenLöschen
  12. سلام دوست عزیز
    راستش من این دستور رو از یک سایت هندی برداشتم و یک تغییر کوچیک هم توش دادم
    حالا اگه شبیه به اون شده که جالبه , البته اگه دوباره مثل کارهای دیگه کپی برداری نشده باشه
    :)))

    AntwortenLöschen
  13. در جواب شخصی که در بالا سوال کردند نان تافتون را میتونند در شماره 29 قسمت اشپزی پیدا کنند این نان را خانم رضایی عزیز دو سال پیش در 3 دسامبر در ایران یوکی گذاشت و این دستور را در کلاسش هم یاد داده شده وشما هم 13 دسامبر در وبلاگتون گذاشتید اونوقت با شهامت میگید که در سایت هندی پیدا کردیدچرا باید دروغ گفت شما که دستور خیلی از غذاها را از این سایت برمیدارید خب واقعیت را بگید این دروغ خیلی بزرگه باگفتن حقیقت حد اقل حق نویسنده ها اینطوری خورده نمیشه شما یکی که باید خوب درک کنید

    AntwortenLöschen
  14. خانوم محترم که نامتون رو هم نمیدونم , هنوز هم با شهامت اینو میگم و نه از شما و نه از دیگرون ترس ندارم
    چون حقیقت رو میگم , حالا اگه اختلاف کار ما فقط واسه این ١٠ روز بوده پس شرمنده که نتونستم زوتر به ثبت و احوال برسونم
    کاش ی زره فکر کنید که این خانوم یا این سایتی که میگید و من همین الان کنجکاو شدم پیدا کنم , خودش هم از همین جا دستورش رو آورده
    قربونش هم برم که همه عکسهاش دزدیه , حالا دیگه وقت دستور خندان رو نداشتم
    حالا چرا همین خانوم عنوان نمیکنه که از کجا دستور آورده ؟؟ باز صد رحمت به من

    AntwortenLöschen
  15. خانم رضایی سایتی ندارند ایشون کلاس آشپزی و شیرینی پزی دارند و من هم شاگردشون بودم و من این نون راچند سال پیش در کلاسشون یاد گرفتم وحتی دستور این نون در کتاب جیبی اشپزی ایشون هم چاپ شده و به طور اتفاقی در وبلاگ شما دیدم ایشون که خودشون را در گیر این مسائل نمیکنند ولی من خیلی حرصم میگیره که اینطور حق زحمات دیگری پایمال بشه حالا به خاطر اینکه گفته شما پایمال نشه اون سایت هندی را برای خواننده ها لینک کن تا واقعیت معلوم بشه شاید هم اون سایت را موش خورده باشه

    AntwortenLöschen
  16. ببین چی میگم شاگرد خانوم رضایی
    من اگه میخواستم از سایت یا نوشته این خانوم بر دارم که همون بالا هم نمیگفتم از جایی برداشتم
    خیلی راحت مثل دیگرون میگفتم این دستور از خودمه و خودم واسه اولین بار درست کردم
    یا اصلا گفته های شما رو نمیزاشتم اینجا برسه , چون اگه دقت کنید هیچ کدوم از وبلاگهای اینجور حرفهای سبزی خرد کنی رو روی صفحه اصلی نمیارند
    ولی حالا اگه شما اصرار داری که به قول خودتون حرص بخورید دیگه مشکل خودتونه
    اها در ضمن راست میگید , اون سایت رو موش خورده , حالا دنبال موشه هم میخواهید بگردید ؟؟؟
    موفق و پیروز باشید

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts