کوکی بادامی موجدار
این هم یک کوکی بادامی لذیذ و یک ایده گرم واسه روزهای سرد سال نو :)
چند روز پیش این شیرینی رو تو یک عکس که همراه با انار های دانه شده بود دید ، و قول داده بودم که دستورش رو هم براتون بزارم
سشوما میتونید این کوکی ها رو هر جور که دوست دارید قالب بزنید ، ولی از اونجایی که خمیر نسبتا شلی داره ، بهترین کار اینه که تو نایلون فریزر یا کیسه ریخته و با ماسوره روی سینی فر خالی کنید
و اما طرز تهیه و مواد
چند روز پیش این شیرینی رو تو یک عکس که همراه با انار های دانه شده بود دید ، و قول داده بودم که دستورش رو هم براتون بزارم
سشوما میتونید این کوکی ها رو هر جور که دوست دارید قالب بزنید ، ولی از اونجایی که خمیر نسبتا شلی داره ، بهترین کار اینه که تو نایلون فریزر یا کیسه ریخته و با ماسوره روی سینی فر خالی کنید
و اما طرز تهیه و مواد
لازم
مواد لازم :
ارد ۱۷۵ گرم
پودر شکر ۱۰۰ گرم
کره نرم ۱۲۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پودر بادام ۵۰ گرم
در صورت تمایل مقدری وانیل شکری یا هر طعم دهنده دیگه
مقداری خلال بادام یا بادام نگینی ، که من از تفت داده اون استفاده کردم
برای سوس شکلات این کوکیها احتیاج به :
شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
مواد لازم :
ارد ۱۷۵ گرم
پودر شکر ۱۰۰ گرم
کره نرم ۱۲۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پودر بادام ۵۰ گرم
در صورت تمایل مقدری وانیل شکری یا هر طعم دهنده دیگه
مقداری خلال بادام یا بادام نگینی ، که من از تفت داده اون استفاده کردم
برای سوس شکلات این کوکیها احتیاج به :
شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
طرز تهیه :
شکر و ارد را با هم دیگه از الک رد کنید
کره ، تخم مرغ و وانیل را با هم خوب میکس کنید ، و ارد و شکر رو با هم کم کم به مواد قبلی اضافه کنید
و در آخر کم کم پودر بادام رو اضافه کنید
شکر و ارد را با هم دیگه از الک رد کنید
کره ، تخم مرغ و وانیل را با هم خوب میکس کنید ، و ارد و شکر رو با هم کم کم به مواد قبلی اضافه کنید
و در آخر کم کم پودر بادام رو اضافه کنید
مواد تهیه شده رو داخل کیسه یا نایلون خالی کنید و با ماسوره دلخواه به صورت موج دار روی کاغذ روغنی نقش بدید
کوکی ها رو داخل فری که از قبل گرم کردید به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه و با حرارت ۱۸۰ درجه قرار بدید
بزارید که کوکی ها خنک شند و در این مدت سوس شکلات رو تهیه کنید
شکلاتها رو خرد کرده و همراه با کره به صورت بن ماری آنها رو آب کنید
کوکیها رو داخل شکلات کنید و بزارید روی کاغذ روغنی تا خشک باشند و همون موقع مقداری بادام روش بریزید
در آخر هم این کوکیها رو همراه با چی یا قهوه نوش جان کنید :)
نوش جان ، گیلدا
نوش جان ، گیلدا
به به! چه خوشگل شدن! چایی رو بریز که اومدم
AntwortenLöschenبدو ، بدو ، منتظرم :))))))
AntwortenLöschenد نه بکن ، این وقت شب من کوکی از کجا بیارم ، این رو تو فیس بوک هم گذاشتی رفت رو مغزم ، عاشقش شدم :)
AntwortenLöschenقابلت رو نداره عزیزم ، بیا برات درست کنم :))))
Löschenعاشق موجداریش شدم من :)))))))))
AntwortenLöschenبچه شمالی دیگه :)))))))))
Löschenگیلدا خانوم نازنین من این شیرینی را پختم تو فر که رفت خیلی پهن شد و هیچی از موجداریش نموند میشه بگید اشکالم کجا بوده؟ همه مواد را به دقت اندازه گرفته بودم ممنونم
AntwortenLöschenخاطره جان، احتمال میدم واسه حرارت فر باشه
AntwortenLöschenالبته اگه موارد گفته شده رو درست انجام داده باشید ، مشکل فقط حرارت فر هست
این مسله که فر حتما به اون گرمای لازم رسیده باشه خیلی مهمه ، چون اگه اینجور نباشه ، زمان پخت تغیر میکنه و در نتیجه شکلش هم همینجور
cheghadr khoshgelan ina Gilda jun. 3 ta soal daram ostad: ru kodum tabagheh az fer bayad baseh?
AntwortenLöschenva age pankeye fer ro roshan konam bayad harart ro kam konam?
sevom inke 20 daghigheh baraye dagh kardane fer kafiyeh ya kame? mercccccciiiiiiiiiii bebakhshid ke in hame soal kardam busssssss
فدات شم عزیزم ، این چه حرفیه ، تو ١٠٠٠٠٠ تا سوال کن
AntwortenLöschenاول اینکه طبقه وسط گذاشتم
سعی کن از پنکه استفاده نکنی ، چو کاملا حرارت فر رو تغیر میده و تقریبا ٢ برابر میشه
بله عزیزم ، ٢٠ تا ٢٥ دقیقه کافیه
موفق باشی گلم :*****
سلام گیلدا جون . من این شیرینی های خوشمزه تو درست کردم . عالییییی شد. ممنونمممممم
AntwortenLöschenفقط یه سوالی اینکه این خمیره یکم زور میخواست تا از قیفم بیاد بیرون به نظرت اشکالش چی بوده ؟ بعد اینکه مثل شما نمیتونستم پیچش بدم میشکست :) ممنونم بازم
سلام گیلدا جون . من این شیرینی های خوشمزه تو درست کردم . عالییییی شد. ممنونمممممم
AntwortenLöschenفقط یه سوالی اینکه این خمیره یکم زور میخواست تا از قیفم بیاد بیرون به نظرت اشکالش چی بوده ؟ بعد اینکه مثل شما نمیتونستم پیچش بدم میشکست :) ممنونم بازم
سلام پریسا جان ، ممنونم از توجهت عزیزم
AntwortenLöschenدر مورد سوالتون باید بگم که این خمیر کمی سفت میشه ولی نه اونقدر که مشکل آفرین باشه
البته این رو هم باید در نظر گرفت که آردها با هم فرگ هدارند ، و امکان داره ١ ارد احتیاج به رطوبت بیشتی داشته باشه تا ارد دیگه
یا اینکه تخم مرغهای کوچیک و بزرگ میتونه کلی رطوبت خمیرها رو تغیر بده
از اونجایی که هم خمیرش براتون سفت بود و هم موقع خروج میشکست ، فقط میتونم احتمال بدم که خیلی خشک بوده
میتونید با اضافه کردن ١ تا ٢ قاشق شیر مشکل رو حل کنید :)
ممنونم گیلدا جون :) ممنون انقدر با حوصله جواب میدی
AntwortenLöschenخواهش میکنم عزیزم :)
Löschenیه سوال دیگه گیلدا جون تو اینجور شیرینی ها میشه از نصف کره نصف روغن جامد استفاده کرد؟ ممنونم
AntwortenLöschenبله میتونید ، البته میگند برای شیرینی ها بهترین روغن همون روغن خودمونه که ایران هست و اصلا آب توش نداره و شیرینی رو نرمتر میکنه
AntwortenLöschenچون کره هم داخلش آب داره ولی باز میشه ازش استفاده کرد
ولی بعضی از شیرینی ها مثل شیرینی نخودچی یا نان برنجی و غیره ..... حتما باید از روغن خالص شیرینی پزی که آب در اون نیست استفاده شه