مدالهای پنیری - Käsetaler




خیلی وقت بود که این دستور رو داشتم و همش به عنوان اینکه یک بیسکویت معمولی هست اصلا نمیخوندم که ببینم چی میگه :)) البته واسه این گول خورده بودم که این رسپت تو قسمت بیسکویتها و کیکها بود 
تا اینکه ی مدت پیش دوباره این دستور جلو چشمم اومد ، و به خودم گفتم که بیسکویت که نمیتونه با این ترکیب باشه !!!
این بود که گفتم بهتره امتحان کنم ، و دیدم م م م م ....وای ی ی ی چه چیزی رو مدتها از دست داده بودم :)) 
جالب اینکه بدونید اینها ی جور نان هستند نه بیسکویت ، و من هم همینها رو واسه اولین بر سر مهمونی شام آوردم ، و چه استقبال خوبی هم شد ازش 
نام این نانهای خوشمزه به آلمانی *مدالهای پنیری *هست 

مواد لازم :
آرد ۱۵۰ گرم 
پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم 
کره ۱۵۰ گرم ، که به تکه های کوچیک تشکیل شده باشه 
زرده تخم مرغ ۱ عدد 
مقداری کنجد 

طرز تهیه :
آرد و پنیر رو با هم مخلوط کنید ، کره رو اضافه کنید و با انگشتان دستتون یا وسیله دیگه مخلوط رو هم بزنید 
زرده تخم مرغ را اضافه کنید ، و تا به اندازه ای که خمیر یک دستی داشته باشد ، خمیر رو ورز بدید و داخل ۱ کیسه نایلونی بزارید به مدت ۳۰ دقیقه جای سردی قرار بدید 


سپس خمیر رو پهن کنید و قالب بزنید ، این نانها موقع پخت کمی باد میکنه 
روی نانها کمی کنجد بپاشد و داخل فری که از قبل گرم کردید به مدت ۲۰ دقیقه و با حرارت ۱۹۰ درجه قرار بدید 
من روی این نانها کمی میرزا قاسمی گذاشتم و به صورت اردور سر سفره آوردم
اونهای دیگه هم شامی هستند که قبلا دستورش رو براتون گذاشته بودم 




شما میتونید از تکه های پنیر و زیتون یا آنتی پاستیهای مختلف و ...... استفاده کنید 
نوش جان ، گیلدا 









Kommentare

  1. چقدر باحاااااااال یکی از بهترین ها بود مرسی گیلدایی جون

    AntwortenLöschen
  2. چقدر خوب شدن گیلدا جوووونم ، چقدر هم دستورش آسونه ، مینویسم و میدرستم ، دست گلت درد نکنه دوست جون :*

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی رزکم ، اره عزیزم ، آسونتر از اون چیزی بود که خودم هم فکر میکردم :)))
      خبرش رو بده حتما

      Löschen
  3. خیلی عالی شده گیلدا جون به نظر من خیلی خیلی بهتر از کِرَکرهای آماده است که برای غذا استفاده می شه
    *** دستت درد نکنه

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی لاله جون ، راستش من وقتی تهیه کردم تقریبا نصفش رو خالی خالی خوردم :)))))))))

      Löschen
  4. به! خانوم هنرمند!!! چقده خوشگل و خوشمزه! خیلی سرو میرزاقاسمی رو این شکلی دوست داشتم!!!! اگه شامی هم کنارش باشه که دیگه نورعلی نور میشه

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی شبو جون ،
      کنارش سوپ و ۱ خورشت و ۲ تا پلو هم بود ، ولی فرست نبود که ازشون عکس بگیرم :)))

      Löschen
  5. واییییی گیلدا جون اگر من بودم به گذاشتن میرزاقاسمی روش نمی‌رسید . این از اونهای هست که من تو سینی فر‌ هنوز بود بهشون رحم نمیکردم . دستت طلا عزیزم .

    AntwortenLöschen
  6. ها ها ، مرسی عارفه جون ، اره من هم خیلی از طعمش خوشم اومد ، جات خالی

    AntwortenLöschen
  7. Salam Gilda khanum mamnunam az dasturhai ke mizarid vaghean karbordi hastand faghat man yek soal daram man vaghti Hefe khoshk mirizam tuye khamir bad az modate moayan shode ziyad pof nemikone hamintor inke chekar konam ke nun ya shirini bad az daravardan az ofen khoshk nashand merci

    AntwortenLöschen
  8. سلام دوست ناشناس
    مرسی از لطفتون و کامنتی که گذاشتید
    در مورد خمیر ترش باید بگم که خیلی از دوستان به اشتباه چه خشک و چه تر اونو با آب گرم یا داغ مخلوط میکنند
    که در واقع همین کار موجب میشه در همان لحظه شک لازمه رو به خمیر ترش وارد میکنید و دیگه خمیر در باراربر گرما از خودش عکس الملی انجام نمیده ، فراموش نکنید که اینجور خمیرها بعد از اون به گرما احتیاج دارند تا بتونند واکنش لازم رو نشون بدند
    و تو علم آشپزی جدید نصف قاشق چای خوری شکر هم برای تحریک کردن بیشتر خمیر ترش به مواد اضافه میکنند
    بهتره که از آب ولرم مایل به خنک استفاده کنید
    در مورد نان هم باید بگم که بستگی به نوع نان داره ، بعضی از اونها مدت ماندگریشون با پیچیده ١ پارچه به دورش یا گذاشتن درون نایلون همراه با پارچه ، بیشتر هست
    و بعضی ها مثل آخرین دستوری که دادم همینجوری هم مدت زیادی میمونه ، و اصولا شیرینی ها و نانهای که درشون از خمیر ترش استفاده میشه
    مدت ماندگاری زیادی ندارند

    AntwortenLöschen
  9. Kheyli mamnun akhare hafte khubi dashte bashid

    AntwortenLöschen
  10. من هم از توجه شما ممنونم دوست ناشناس ، و برای شما هم شروع هفته خوبی رو آرزو میکنم :)

    AntwortenLöschen
  11. سلام گیلدا خانوم و به شما بابت دستورات خوبتون خسته نباشید می گم من تازه این دستور نونتونو توی وبلاگتون پیدا کردم خیلی عالی هستند فقط یه سوال داشتم از اونجایی که من وزنه ندارم می خواستم بدونم پنیری که به گرم نوشتین به پیمانه چقدر میشه ممنون می شم جوابمو بدین آخه می خوام واسه پسر کوچولوی بدغذام اینو درست کنم.مرسی و منتظر پاسخگویی شما هستم.

    AntwortenLöschen
  12. سلام منصوره جان
    عزیزم واسه این دستور زیاد مهم نیست ولی خیلی از دستورها هست که باید حتما با گرم کار کنید
    انتخاب شما رو تبریک میگم , چون این نان بسیار لذیذ و خوشمزه میشه
    در واقع ١٥٠ گرم چیزی حدود ١ و ١/٤ پیمانه میشه

    AntwortenLöschen
  13. مرسی که زود جوابمو دادین.حتما"واسه پسرم درست می کنم.می دونم خوشش میاد.بازم ممنون

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. موفق باشد عزیزم , خواهش میکنم

      Löschen
  14. با سلام مجدد.گیلدا خانوم خواستم ازتون تشکر کنم .من این نونو پختم و بسیار عالی شد.مرسی از راهنماییهاتون.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. خوشحالم که خوشتون اومد , نوش جونتون :)

      Löschen
  15. به به خيلي هنر مندي
    Farima از بليز

    AntwortenLöschen
  16. مرسی عزیزم
    لطف داری فریما جون :)

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts