کوکی شکلاتی بدون تخم مرغ - مناسب خمیر رویال آیسینگ
این
هم یک کوکی خوشمزه و لطیف واسه کار با خمیر رویال ایسینگ Royal Icing که
بسیار کار هیجان آوری هست و همینجور واسه اونهای که کار با دست رو دوست
دارند ، بسیار جالب توجه
این بیسکویت رو در ۲ مدل کاکائوی و ساده میتونید تهیه کنید ، و به نظر من خیلی جالب بود که تخم مرغ تو دستورش نداشت
این پست رو به خاطر داشته باشد تا در پست بعدی ایده های جالبی که میتونید با رویال ایسینگ کار کنید بهتون نشون بدم
حتی میتونید این بیسکویتهای خوشمزه رو به عنوان هدیه سال نو به دوستانتون تقدیم کنید
این بیسکویت رو در ۲ مدل کاکائوی و ساده میتونید تهیه کنید ، و به نظر من خیلی جالب بود که تخم مرغ تو دستورش نداشت
این پست رو به خاطر داشته باشد تا در پست بعدی ایده های جالبی که میتونید با رویال ایسینگ کار کنید بهتون نشون بدم
حتی میتونید این بیسکویتهای خوشمزه رو به عنوان هدیه سال نو به دوستانتون تقدیم کنید
و اما مواد لازم :
ارد ۲۸۰ گرم
نشاسته ذرت ۴۵ گرم
پودر قند ۴۵ گرم
کره که در دمای اتاق مانده باشد ۲۲۵ گرم
وانیل ۱ قاشق چای خوری
اگر مایل بودید که به صورت کاکائوی تهیه کنید حدود ۵۰ گرم از ارد کم کنید و بهش پودر کاکرو اضافه کنید
من از پودر کاکائو تلخ استفاده کردم ، چون با رویال ایسینگ که خیلی شیرین هست ترکیب خوبی میشه
ولی اگه دوست ندارد که بیسکویت تلخ باشه از پودر کاکائو شیرین استفاده کنید
ارد ۲۸۰ گرم
نشاسته ذرت ۴۵ گرم
پودر قند ۴۵ گرم
کره که در دمای اتاق مانده باشد ۲۲۵ گرم
وانیل ۱ قاشق چای خوری
اگر مایل بودید که به صورت کاکائوی تهیه کنید حدود ۵۰ گرم از ارد کم کنید و بهش پودر کاکرو اضافه کنید
من از پودر کاکائو تلخ استفاده کردم ، چون با رویال ایسینگ که خیلی شیرین هست ترکیب خوبی میشه
ولی اگه دوست ندارد که بیسکویت تلخ باشه از پودر کاکائو شیرین استفاده کنید
طرز تهیه :
تمام مواد خشک رو با هم مخلوط کنید و هم بزنید و از الک رد کنید
کره رو خوب با هم زن بزنید تا کاملا پوک شده و رنگ اون روشن شه
کم کم مواد خشک رو اضافه کند ، در حدی که موادتون مخلوط شه کافی هست و بیشتر ورز ندید
در آخر شما یک خمیر بسیار لطیف و نرم دارید
تمام مواد خشک رو با هم مخلوط کنید و هم بزنید و از الک رد کنید
کره رو خوب با هم زن بزنید تا کاملا پوک شده و رنگ اون روشن شه
کم کم مواد خشک رو اضافه کند ، در حدی که موادتون مخلوط شه کافی هست و بیشتر ورز ندید
در آخر شما یک خمیر بسیار لطیف و نرم دارید
این خمیر نرم رو مثل هر خمیر نرم دیگه باید به این صورت پهن کنید
ابتدا یک کاغذ روغنی پهن کنید ، خمیر رو روش قرار بدید و دوباره یک کاغذ روغنی دیگه روش بزارید و با وردنه پهن کنید
دقت کنید که زیاد باریک نباشه ، و بعد از روی کاغذ روغن یبارداشته و درون سینی فر قاره بدید
البته داخل سینی هم احتیاج به یک برگ کاغذ روغنی هست :)
ابتدا یک کاغذ روغنی پهن کنید ، خمیر رو روش قرار بدید و دوباره یک کاغذ روغنی دیگه روش بزارید و با وردنه پهن کنید
دقت کنید که زیاد باریک نباشه ، و بعد از روی کاغذ روغن یبارداشته و درون سینی فر قاره بدید
البته داخل سینی هم احتیاج به یک برگ کاغذ روغنی هست :)
کوکی ها روبا سینی به مدت ۲ تا ۳ ساعت داخل یخچال بزارید
و سپس داخل فری که از قبل گرم کردید به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه و با حرارت ۱۸۰ درجه قرار بدید
کوکی شما هزار شده واسه کارهای بعدی ، البته به همین صورت هم بسیار پوک و لطیف و سبک هست
اگر مایل بودید که با کمر رویال ایسینگ روش کار کنید باید ۱ روز جلوتر این کوکیها رو تهیه کنید
نوش جان ، گیلدا
کوکی شما هزار شده واسه کارهای بعدی ، البته به همین صورت هم بسیار پوک و لطیف و سبک هست
اگر مایل بودید که با کمر رویال ایسینگ روش کار کنید باید ۱ روز جلوتر این کوکیها رو تهیه کنید
نوش جان ، گیلدا
چقددددر عالی ؛ فکر کنم صنم خیلی دوست داشته باشه ؛ باید امتحانش کنم ؛ بازم دستت درد نکنه
AntwortenLöschenرزکم ، این کوکی واقعا خوشمزه و مناسب این کار بود
Löschenو مدت ماندگاری بالایی هم داره ، یعنی جون میده واسه همین کارها :))
خیلی وقته کار با رویال ایسینگ تو سرمه..ولی هنوز اجرا نکردم
AntwortenLöschenخیلی عالی شدن این کوکی ها گیلدایی
هانی جون حتما امتحان کن ، چون دیگه ولکنش نمیشی
Löschenالبته کاری هست که حوصله و دقت میخواهد ، که فکر کنم داری :)
gilda khanoom honarmand,afarin be honarmaniye shoma ke man ham estefadeh mibaram:)
AntwortenLöschenmisheh lotfan begin neshasteh va arde nokhodchi ro misheh tu forushgahhaye alman (Aldi,Rewe,...) peyda kard ,ya faghat bayad az forushgahaye irani bekharim.mersi az rahnamaeetun
payandeh bashin
سلام دوست ناشناس من
AntwortenLöschenببخشید که جوابتون رو دیر دادم
خوشحالم که تجربیات من میتونه مورد استفاده دیگرون قرار بگیره
در مورد آردها باید بگم که ارد نخودچی رو هیجا جز فروشگاه ایرانی نداره ، البته من شنیدم که مغازه ترکها خود نخودچی رو دارند که باید اونرو آسیاب کنید
ولی مغازه ترکهای ما نداشت ، شاید بخاطر اینکه کوچیکه
و نشاسته گل رو هم فقط فروشگاه ایرانی داره ، اما من از نشاسته ذرت که همون speisestärke هست کارهام رو انجام میدم
و هیچ مشکلی برام پیش نیاورده ، این ارد رو همه فروشگاهها دارند
salam , mamnonam az karhae besyar ziba va tajrobehaton .mikhastam bedonam k bade inke royal icing ro roe shiriniha zadim chetori bayad negah dari konim ta khoshk beshan ... chand roz zaman mibare ? koja bezarim ? to che zarfi ?merci .mamnon misham zod javab bedid
AntwortenLöschenبا سلام
AntwortenLöschenشما میتونید این کوکی ها رو تو ظرفهای سر بسته نگهداری کنید , و حتی میتونید تو دمای اتاق هم باشه
در مورد خشک شدن هم بستگی داره که خمیرتون چقدر سفت یا شل باشه , هر چی شلتر و رقیقتر باشه دیرتر خشک میشه و شاید به ١ روز کامل برسه
ولی اگه غلیظ باشه , فقط به چند ساعت وقت احتیاج دارید
:)