خورشت کشک بادمجان - مازندران


باز یک خورشت محلی دیگه که از یک مجله آشپزی پیدا کردم 
راستش از اونجای که به بادمجان علاقه خواصی دارم ، سریعا تصمیم به تهیه این خورشت گرفتم 
و از این متعجبم که چرا دوستان مازندرانی ما این خورشت رو به ما معرفی نکردند ، البته خیلی از خوراکها و غذاهای محلی به فراموشی سپرده شده و این میتونه یکی از دلایلش باشه 
نام این خورشت محلی " خورشت کشک بادمجان " هست به هر حال ما که امتحان کردیم و بسیار خوشنود هم ش
دیم :))

مواد لازم :
گوشت کوسفندی ، به میزان لازم
کشک حدود نصف استکان
بادمجان ، ۲ عدد که سرخ شده باشه
سبزی شامل ، گشنیز ، نعناء ، و در صورت دسترس ، مقداری چوچاق ( یک نوع سبزی محلی ) نیم کیلو
گوجه فرنگی ۳ عدد
سیر ، هر چی بیشتر بهتر :)
نمک ، فلفل ، زردچوبه

طرز تهیه :
سبزی خرد شده را سرخ کنید و در آخر سیر  رو هم بش اضافه کنید و سرخ کنید ، سبزی سرخ شده را کنار بزارید
گوشت را داخل روغن تفت بدید و بعد گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کرده و با گوشت تفت بدید 






سپس سبزیهای سرخ شده را اضافه کنید و با مقداری آب بزارید تا گوشتها نیم پز شه ، و کشک رو بهش اضافه کنید 






و در آخر بادمجانهای سرخ شده را اضافه کرده و بزارید چند جوش با خورشت بزنه
نوش جان ، گیلدا












Kommentare

  1. چقددددر لذیذه گیلدا جووونم ، چوچاق هم دارم ، به زودی امتحانش میکنم و همچنان دستت درد نکنه :)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. عزیزم به نظر ما که خوشمزه بود ، و یک تنوع غذای بسیار خوب :)

      Löschen
  2. وااااااااااااااای من اینو می خوام...هم کشک داره هم بادمجون هم چوچاااااااااق .. پس زود باید درست کنم
    چه تند تند یهو آپ کردی :)))))

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. هانی جون من که اینها رو تو فیسبوک هم گذاشته بودم رو وال خودم
      ندیده بودی ؟؟
      از ترس اینکه منو دوباره قفل نکنه ، همه رو زود زود آپ کردم :))))

      Löschen
  3. نه ندیده بودم...کی قفلت می کنه؟ :))))))))کلیدتم داره؟؟!!!
    به حق چیزای .........

    AntwortenLöschen
  4. نه بابا :)))))))))
    آخه این وبلاگ ظرفیت داره و بد اون باید پول داد که بتونی کارت رو ادامه بدی
    واسه همین هم ی مدت پوست نزاشتم ، چون دیگه ظرفیتم پر شده بود

    AntwortenLöschen
  5. چقدر باحال من ندیده بودم تا به حال

    AntwortenLöschen
  6. اگه عاشق بادمجون هستی ، بشتاب :)))))))

    AntwortenLöschen
  7. منم عاشق بادمجونم باید درستش کنم دستت دردنکنه تا حالا نخوردمش

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی فرانک جون ، واسه من هم بار اول بود و خیلی لذیذ

      Löschen
  8. asheghe khoresh hay mahali ba sir chuchagh bademjun ... hatman emtehan mikonam Gilda jun . merci khanumi rasti tu dastur ye sir ja oftadeh azizam busssssss

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. اره هما جون ، آخه ترکیب خوبی هست ، من هم از غذاهای محلی خیلی خوشم میاد
      راستش این دستور منو دیوونه کرده ، هر چی سعی میکنم بیارم سمت راست دوباره میاد چپ :( نمیدونم چرا !!!!!
      سیر رو هم نوشتم ، ولی طبق معمول اشتباه تایپی دارم :)))))
      مرسی گلم

      Löschen
  9. Khanome Gilda aziz, man emrooz ba blog e shoma ashena shodam. Kheili jaleb hast va hame ghazaha dahane man o aab andakhtan. Kheili ziba hast karetoon.

    AntwortenLöschen
  10. مرسی عزیزم
    و ورودت رو به دنیای آشپزی خودم ، خوش آمد میگم :)

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts