خورشت کشک بادمجان - مازندران
باز یک خورشت محلی دیگه که از یک مجله آشپزی پیدا کردم
راستش از اونجای که به بادمجان علاقه خواصی دارم ، سریعا تصمیم به تهیه این خورشت گرفتم
و از این متعجبم که چرا دوستان مازندرانی ما این خورشت رو به ما معرفی نکردند ، البته خیلی از خوراکها و غذاهای محلی به فراموشی سپرده شده و این میتونه یکی از دلایلش باشه
نام این خورشت محلی " خورشت کشک بادمجان " هست به هر حال ما که امتحان کردیم و بسیار خوشنود هم ش
دیم :))
مواد لازم :
گوشت کوسفندی ، به میزان لازم
کشک حدود نصف استکان
بادمجان ، ۲ عدد که سرخ شده باشه
سبزی شامل ، گشنیز ، نعناء ، و در صورت دسترس ، مقداری چوچاق ( یک نوع سبزی محلی ) نیم کیلو
گوجه فرنگی ۳ عدد
سیر ، هر چی بیشتر بهتر :)
نمک ، فلفل ، زردچوبه
طرز تهیه :
سبزی خرد شده را سرخ کنید و در آخر سیر رو هم بش اضافه کنید و سرخ کنید ، سبزی سرخ شده را کنار بزارید
گوشت را داخل روغن تفت بدید و بعد گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کرده و با گوشت تفت بدید
سپس سبزیهای سرخ شده را اضافه کنید و با مقداری آب بزارید تا گوشتها نیم پز شه ، و کشک رو بهش اضافه کنید
و در آخر بادمجانهای سرخ شده را اضافه کرده و بزارید چند جوش با خورشت بزنه
نوش جان ، گیلدا
چقددددر لذیذه گیلدا جووونم ، چوچاق هم دارم ، به زودی امتحانش میکنم و همچنان دستت درد نکنه :)
AntwortenLöschenعزیزم به نظر ما که خوشمزه بود ، و یک تنوع غذای بسیار خوب :)
Löschenوااااااااااااااای من اینو می خوام...هم کشک داره هم بادمجون هم چوچاااااااااق .. پس زود باید درست کنم
AntwortenLöschenچه تند تند یهو آپ کردی :)))))
هانی جون من که اینها رو تو فیسبوک هم گذاشته بودم رو وال خودم
Löschenندیده بودی ؟؟
از ترس اینکه منو دوباره قفل نکنه ، همه رو زود زود آپ کردم :))))
نه ندیده بودم...کی قفلت می کنه؟ :))))))))کلیدتم داره؟؟!!!
AntwortenLöschenبه حق چیزای .........
نه بابا :)))))))))
AntwortenLöschenآخه این وبلاگ ظرفیت داره و بد اون باید پول داد که بتونی کارت رو ادامه بدی
واسه همین هم ی مدت پوست نزاشتم ، چون دیگه ظرفیتم پر شده بود
چقدر باحال من ندیده بودم تا به حال
AntwortenLöschenاگه عاشق بادمجون هستی ، بشتاب :)))))))
AntwortenLöschenمنم عاشق بادمجونم باید درستش کنم دستت دردنکنه تا حالا نخوردمش
AntwortenLöschenمرسی فرانک جون ، واسه من هم بار اول بود و خیلی لذیذ
Löschenasheghe khoresh hay mahali ba sir chuchagh bademjun ... hatman emtehan mikonam Gilda jun . merci khanumi rasti tu dastur ye sir ja oftadeh azizam busssssss
AntwortenLöschenاره هما جون ، آخه ترکیب خوبی هست ، من هم از غذاهای محلی خیلی خوشم میاد
Löschenراستش این دستور منو دیوونه کرده ، هر چی سعی میکنم بیارم سمت راست دوباره میاد چپ :( نمیدونم چرا !!!!!
سیر رو هم نوشتم ، ولی طبق معمول اشتباه تایپی دارم :)))))
مرسی گلم
Khanome Gilda aziz, man emrooz ba blog e shoma ashena shodam. Kheili jaleb hast va hame ghazaha dahane man o aab andakhtan. Kheili ziba hast karetoon.
AntwortenLöschenمرسی عزیزم
AntwortenLöschenو ورودت رو به دنیای آشپزی خودم ، خوش آمد میگم :)